Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klon
aktív tag
megnéztem, nem ér hozzá semmi. és ha bemelegszik, magától el is múlik. Azért elég bosszantó...
Igen, vágom, hogy ott a gari. Viszont én nem játékra használom a gépet. Mivel neten vásárolt táp, ezért gondolom, hogy a gari ügyintézés + post oda-vissza biztos lesz egy hét, de inkább kettő. Nem nagyon szeretik az ügyfeleim, hogy "bocsi, de bedöglött a táp, ezért csúszik a megrendelés"... Azért is vettem mindenből a drágábbat, "jobbat", hogy ne legyen ilyen gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest