Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
carlos78 #1924 üzenetére
Megnézed, hogy a tápodból milyen vezetékek hová csatlakoznak.
Alaplapba, vga -ba, ssd, hdd be.Aztán megnézed, hogy a kiszemelt tápnak vannak e ugyanolyan csatlakozói mint amiket használsz.
Mivel nem tudjuk milyen géped van csak feltételezhetjük, hogy egy másik jó minőségű 400w os táp elég lesz teljesítményben.Illetve én még kipróbálnám másik táppal mert lehet nem az a gép baja lehet memória, alaplap is.
Ha nem értesz hozzá, illetve nincs próba tápod havertól, vagy szekrény mélyéről akkor elviszed egy számtech boltba ahol szívesen megszakértik és mondanak egy árat. -
carlos78
csendes tag
Sziasztok
Fsp Hexa+ 400 tápom tönkrement úgy néz ki (bekapcsologombot áthidaltam és igy sem indul a gép, nagyon picit mozdít a ventin és vége.. szerintem zárlat, szerintetek?)
Van a városomban egy Fsp Hexa HE 400 táp használt szerintetek kompatibilis a vezetékezés meg a teljesítmény az eredetivel? Megvehetem? Miben különbözik?
Milyen tipussal NEM helyettesíthető? (Nem vagyok otthon benne)
Köszi aki segit. 🤞 -
Pogifej
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva látom többeknek is előjött egy furcsa tápcsere utáni probléma, hogy nem indul az egyébként működőképes konfig az új táppal.
12 éves hibátlan működés után elfáradt (a trafó) az AU-400W.
Vettem egy HGE550-et és ez a korosnak számító konfig nem indul. Kipróbáltam egy újabb konfiggal és működik a táp.
Szét fogom szedni, mert gyaníthatóan valamilyen védelmi áramkör aktivizálódik indításkor.
Nincs infótok merre érdemes indulni ezügyben?
Nyilván kéz alól vettem, gari nincs, egyébként meg original volt a csomagolás.Köszönettel, Gábor
-
MMIX
addikt
FSP Vita GM 750W képek, www.expreview.com
-
MMIX
addikt
www.fsplifestyle.com
FSP HYDRO G PRO 1000W 80PLUS Gold Full Modular ATX 3.0 (PCIE5)www.coolenjoy.net
www,quasarzone.com
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy FSP Hydro Bronze 500W tápom kb 1 éves. Ventilátor cserén gondolkozok mert
új korától kezdve hangos. Nem hibás, egész egyszerűen magas fordulaton jár.
Néztem a topikban linkkelt tesztet [link] a benne lévő venti 2200 rpm-es 83 CFM
a légszállítása.Mire cseréljem?
Előre is köszi!
-
LouiS22
veterán
válasz
syberia #1915 üzenetére
Félreértettél. Az 5 év alatt az 5 év garanciát (ami az ipon oldalán kint van
) értettem. Én 2017 áprilisában vettem a tápot, azaz kb 2,5 éves. Megjegyzem, a gépet magát nem játékra használom, akkor azért választottam a viszonylag erősebb tápegységet, hogy ha a jövőben fejlesztenék, ahhoz is legyen szufla.
-
-
tom120514
őstag
válasz
LouiS22 #1910 üzenetére
Hali, azt mondták hogy cikkszám szerint nincs 5 év, pedig mikor vettem akkor is oda volt írva, többek között azért is választottam ezt, dobozon is rajta van. Az volt a meglátás hogy ők annyival adják amennyivel kapják de nem direktben az FSP-től, így nem feltétlenül 5 év, csak annyi amennyit a beszállító (aki az FSP és az iPon között volt) adott nekik.
FSP-vel facebookon konzultáltunk, beszéltek velük és ők szóltak hogy most már vihetem. -
LouiS22
veterán
válasz
tom120514 #1909 üzenetére
Helló! Ipon mivel pattintott le? Ott a honlapjukon is, hogy 5 év gyártói garancia.
Azért is kérdezem, mert nekem jó 1 hónapja random módon, bekapcsoláskor baromira kerreg a tápegység ventillátora (gondolom picit poros, szokásos golyóscsapágyas kerregő hang). Viszont 5 év gari mellett nem szívesen bontanám meg.
Szóval érdekelne, hogy mi volt a lerázó szöveg, mert iponnal meccselnék én is.
-
Onyrew
csendes tag
válasz
Adam_Shepard #1906 üzenetére
Hivatalos FSP kit nincs, viszont a Corsair gyárt moduláris kábel kit-et (a csatlakozókat viszont ellenőrízd).
#1907: Tudtommal 5 évig van rá garancia a gyártótól, írj nekik.
-
tom120514
őstag
Hali,
nyáron járt le a 2 év bolti gari, most halt meg a Hydro 700W,van lehetőségem a gyári garira? Köszi előre is.
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Van egy 700-as Hyper M-em és amikor elkezdtem összepakolni a gépet nem gondoltam, hogy fog látszódni a belseje. Most eléggé kecskefészek lett csórikám. Van valami hivatalos kábel mod az FSPnél, vagy tudtok ajánlani erre valamilyen megoldást? -
cettlee
őstag
hali!
én is most vettem egy hyper 600w tápot, még nem szereltem be, ez remélem halk leszmost hexa 400 van a gépemben és játékok közben random lefagy a gép. azt gyanitom hogy kevés neki a 400as. a8 7650k , gtx760, 2db ssd. az integrált vga-t használva nem fagy semmi.
-
pidzse4
aktív tag
Sziasztok szerintetek ez a táp megbizható és érdemes megvenni vagy vegyek inkább corsair tápot?
Rendeltem egy ilyet FSP 750W Hydro G moduláris tápegység na most ez 40 ezer ft ba kerül a 850 w corsair meg 51 be szóval nem fogom megbánni hogy ezt rendeltem meg , mennyire jo ez a táp az FSP ? Nem igazán halottam még erről a márkáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest