Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz Turmoil #195 üzenetére

Nnna...:) Megvan a Titan...:D Mentem egy jó nagy kört, most megint visszajutottam Omega 41-be. Fegyverzet feltápolva: 3 helyen jártam eddig, ahol roncsokból ''bányásztam'': megvan a Blue Blaze, a Bloodstone és az Iron Hammer (ez utóbbit eladtam, és inkább a másik kettőt raktam fel párosával: a kis kékség eddig a legerősebb, a Bloodstone meg megegyezik a kalapáccsal, viszont annak valamiért nem szimpi a neve...:DDD). A két 9. szintű helyre pakoltam valami Skyrail B nevű cuccost (ha jól emlékszem), ez üti a gyengébb 10-es szintű fegyvereket is (asszem 244*8.33 a sebzése).
    Van viszont egy ''nagy'' gondom: nem találom az Archangel nevű fegyvert. A legelső a freewebes listán: elvileg Omega 41-ben, az E5 szektorban van, de OTT NINCS RONCS!!!! :(:(( Össze-vissza cirkáltam a szektor bal szélén, de csak azt értem el, hogy a neutroncsillaghoz túl közel kerülve nagyon kevés híján szétesett alattam a hajó a bazi nagy sugárzástól...:(
    Szóval ha valakinek van valami infója a fenti fegyver hollétét illetően, ne tartsa magába...

Új hozzászólás Aktív témák