Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nnna...
Megvan a Titan...
Mentem egy jó nagy kört, most megint visszajutottam Omega 41-be. Fegyverzet feltápolva: 3 helyen jártam eddig, ahol roncsokból ''bányásztam'': megvan a Blue Blaze, a Bloodstone és az Iron Hammer (ez utóbbit eladtam, és inkább a másik kettőt raktam fel párosával: a kis kékség eddig a legerősebb, a Bloodstone meg megegyezik a kalapáccsal, viszont annak valamiért nem szimpi a neve...
). A két 9. szintű helyre pakoltam valami Skyrail B nevű cuccost (ha jól emlékszem), ez üti a gyengébb 10-es szintű fegyvereket is (asszem 244*8.33 a sebzése).
Van viszont egy ''nagy'' gondom: nem találom az Archangel nevű fegyvert. A legelső a freewebes listán: elvileg Omega 41-ben, az E5 szektorban van, de OTT NINCS RONCS!!!!
Össze-vissza cirkáltam a szektor bal szélén, de csak azt értem el, hogy a neutroncsillaghoz túl közel kerülve nagyon kevés híján szétesett alattam a hajó a bazi nagy sugárzástól...
Szóval ha valakinek van valami infója a fenti fegyver hollétét illetően, ne tartsa magába...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megvan a Titan...
Mentem egy jó nagy kört, most megint visszajutottam Omega 41-be. Fegyverzet feltápolva: 3 helyen jártam eddig, ahol roncsokból ''bányásztam'': megvan a Blue Blaze, a Bloodstone és az Iron Hammer (ez utóbbit eladtam, és inkább a másik kettőt raktam fel párosával: a kis kékség eddig a legerősebb, a Bloodstone meg megegyezik a kalapáccsal, viszont annak valamiért nem szimpi a neve...
). A két 9. szintű helyre pakoltam valami Skyrail B nevű cuccost (ha jól emlékszem), ez üti a gyengébb 10-es szintű fegyvereket is (asszem 244*8.33 a sebzése).
Össze-vissza cirkáltam a szektor bal szélén, de csak azt értem el, hogy a neutroncsillaghoz túl közel kerülve nagyon kevés híján szétesett alattam a hajó a bazi nagy sugárzástól...