- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Sziasztok
Próbáltam feltenni a gépre a játékot, de 64bit-es Win7-alatt nem fut.
Nézegettem, hogy van-e valami alternatívája...Talán az EVE Online (főleg, hogy most ingyenessé tették), de azért az más. Majd az EVE Valkyre lesz valami hasonló, de az meg katonai. Nem lehet "békésen" kereskedni vagy bányászni...
Esetleg tudtok valami megoldást? Vagy tippet?
(Nem bánnám, ha Cryengine-nel kijönne egy remake...
(szerk.
CD-ről telpítetem volna, de az hibás/karcos, így 54% környékén lehal. Kiírtam ISO-ba (4 óra alatt sikerült neki) de az nem indult el a 64bit alatt...
-
A Crossfire 2.0 mod nálam is fagyogat, viszont a Discovery 4.88.1 mod tökéletesen ment, amíg le nem szedtem, ugyanis előbb végig szeretném vinni a játékot modok nélkül.
Ezt meg most találtam, hasznos lehet még.
-
Balázzs
senior tag
Feltette valaki ezt a hd grafikai csomagot? Az aszteroidás a mod manager-el simán fut, de ha a teljes csomagot felrakom fagy sokszor a progi. Az alap freelancer nem csinálja, de sokkal szebb a kiegészítőkkel. Már vagy 20X felraktam és leszedtem, próbáltam szinte az összes mod-ot, de egyik sem stabil, lehet a gépemmel van valami gond?
-
-
Balázzs
senior tag
Szia!
Én win 10-el nyomom notin és szépen megy, igaz alapjáték felbontása elég szűkösen variálható, mindenképpen érdemes feltenni olyan mod-ot, ami tartalmaz grafikai tuningot, vagy van ilyen az alapjátékhoz is:
[link]MODDB -ről lehet jó kis mod-okat és kiegészítőket vadászni
Én most a lan-on történő játékra keresnék megoldást, ha tudja valaki hogy lehet rábírni, hogy notin menjen a szerver és be is tudjak lépni, valamint mások is hálóból ossza meg.
üdv
B.
-
sagajr78
tag
Hali!
Nem támogatja az 1080p-t. Modokból is kevés van ami támogatja. Textúra pakk szintén nem jellemző, hogy lenne.
Vannak még multi szerverek, de azok specifikusan adott modokhoz, nem az alap játékhoz (ahhoz szerintem nem találsz már).Modokból meg, ami a leírása alapján megtetszik neked azt érdemes kipróbálni.
A shattered Worlds: War Torn egész szépen megcsinált, az alaptól sok téren eltérő, sztorit változatlanul hagyó, single és multi mod, saját szerverrel.
A másik nagyon jó mod a Crossfire 2.0. Ez tovább viszi a sztorit, több mint kétszeresére növelve a hasznos tartalmat és jelentősen kibővítve az egész játékot (még a Starlancer is visszaköszön). Szintén single player és multiplayer módokkal rendelkezik, saját szerverrel és egész nagy közösséggel.Mindkét fentebb említett mód feljavított textúrákkal rendelkezik, támogatják a nagyobb felbontásokat és jelentősen többet kínálnak az alapjátéknál.
Van még a Dicovery mod, ami kimondottan csak multiplayer mod, saját szerverrel.
-
Kipróbálnám hamarosan ezt a játékot - a Star Citizen okán lett kedvem megismerkedni vele
-, és arra lennék kíváncsi, támogatja -e alapból az 1080p-t, vagy ehhez kell valamilyen mod? Textúra pakk van hozzá? Melyik modok ajánlottak a játékhoz? Multi hány fôt támogat? Vannak még mûködô szerverek?
-
Mardelke
csendes tag
Most tévedtem ide
érdekelne vajon megoldható e egy többmonitoros rendszerben játszani vele..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest