Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
ezt halgassátok meg: Bővebben: link lol
-
Club
őstag
Valaki?

-
Club
őstag
A guta megüt

A játék elején vagyok.
Ott, ahol együtt vagyok a csajjal.
És ott az a 3 katonai gép.
Ha megtámadom őket:Mission Failed
De ha nem, akkor mi van?
Meddig várjak ott?
Hagyjam itt a gépet?
Vagy mit tegyek?
Segítsen valaki PLEASE, mert idegösszeroppanást kapok

-
LukE
veterán
1 kis keresgélés, és meg is van a HUNTers: Bővebben: link
Jeremy mostanában nem FL-ezik, és nincs dedikált gépe. killer szervere ment, de talán 1-2x láttam rajta bárkit is. Kéne neki dobni 1 mailt, hogy rakjon fel RB 3.4-et, és menjen oda mindenki.
külföldi rebalansz szerver van néhány... -
Grafman
aktív tag
Én egy olyan külföldi serveren játszom ahová nagyon jók a pingek és sok Magyar van, sőt már saját klánunk is.
A Hunters Lairt szoktam látni néha de mod hijján még nem volt szerencsém feljutni oda, és túl ritkán van fent a server ahoz hogy megérje felrakni, de mindenképp kíváncsi vagyok a modjukra. (A-Team 1.3 asszem)
A Jeremy is fel-fel bukkan néha de mostanában szintén nagyon ritkán lehet elcsípni nagy bánatomra, pedig a fleballance mod nagyon csalogató.
Két újjabb Magyar server amelyek feltünedeztek mostanság:
krl -? eddig egyszer sem sikerül bejutnom. Remélem javítják.
[HUN]Invictus: Szintén friss próbálkozás, Tlan
-on csücsül, ritka alacson ping, és alig Lagzik. No mod. Lessz jövője, egyedüli - hogy mod nélküli, pedig szerintem azzal lenne igazán érdekes.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
szerintem az az idegesito, ha barmelyik gyoker hajoban letudsz loni par szaz titant...
Egyebkent 1 kis gyakorlas utan mar menni fog. (beszeltem 1 adminnal, regebben napi nehany plajer death volt, felrakta a diffikultit ''high''-ra, es lett fel nap alatt ~50
)
Egyebkent telleg nehez, ezert kell tobben menni.
Meg ez meg nem is nehez. Probald ki egyszer az Evolutions-t, na abban 2 ember is eleg komolyan megizzad... -
LukE
veterán
-
LukE
veterán
asszem megyek jaccani. aka. UP!
-
LukE
veterán
rebalance 3.4 final kint van
Bővebben: link -
Ruzso
tag
Jo game de a befejezése valami borzalom. Mennek a küldetések aztán a 13-dik után menny és szorakozz. Hatalmas befejezés.Igy elrontani egy jó játékot

-
LukE
veterán
hm, ranezel neha a szerverre? Mert ha nem, akkor mondom, hogy ugyan a listaban lehet latni, de csatlakozni nem tudtam. Ez mondjuk tipikus 3.30-as szervereknel. Szerver nem fagy szet teljesen, es ezert ioncross nem veszi eszre, hogy megdolt a szerver-> szepen all napokon keresztul.
Ha esetleg arra jarnal, akkor szedd le a rebalancemod.com-rol a 3.4 beta2-t. Ugyan meg csak beta, de sokkal stabilabb(EA is stabil mar). Meg vannak benne uj helyek, amik meg ugyan picit betasok
De meg mindig jobb, mint a 3.30.
meg 1 kerdes: ha marad a szerver, akkor elferne rajta meg par karakter 1 masik szerverrol? -
killer
tag
Toltam fel szervert az egyik gépre, hálás lennék, ha alkalomadtán megkukkantanád, hogy a ''klr - HUN''-ra be lehet-e menni (nem emlékszem pontosan mit kell forwardolni). Ha sikerül összecsűrni vm. relatíve stabil dolgot, akkor fenthagyom folyamatosra, 1,5 Mbit már nem olyan rossz azért.
-
LukE
veterán
Az 1.7 a TNG, ami szerény véleményem szerint hm, inkább hagynám

1.27 az evolutions, ami vegulis jo dolog, bar egyedul harcolni NPCk ellen gyakorlatilag nem lehet, vagy fel napig tart. ettol fuggetlenul miltiban jo
A JeremyRebalance 330-on rebalance mod 3.30 fut
Bővebben: link van hozza 11 aktualis patch: Bővebben: link
Hunters-> Bővebben: link valami sajat modjuk van, amit le lehet szedni valahonnan, csak most nem jut eszembe...
ajánlott fileok, patch, forum meg minden egyeb a lancersreactor-on: Bővebben: link -
malter
csendes tag
Hi! Engem nagyon érdekelne hol lehet magyarokkal multizni! Van még valamilyen magyar server vagy olyan ahol sok magyar megfordul?
A Hunters serverről halottatok valamit, és ehhez a Jeremyrebelance330-hoz honnan kell leszedni a mod-ot?
Még egy kérdés: A server listában a server neve mellet egy olyan kocka, hogy ''version'' pl 1.0 vagy 1.7. Én csak az 1.0-sokra tudok belépni, a többit pirossal jelzi, mit kell felraknom hogy mennyen? -
LukE
veterán
ja olyanok. hat gondolom nem MP-bol szedtek ki->alapbol nincsenek ott a nevek
nem celzol be semmit, nincs waypoint kirakva. Vagy passz, lehet, hogy meg lehet csinalni mittom valami parameterrel is.
esetleg 1600x1200 kepbol levagtak minden keretet, abbol tokeletes 1024-es kepet lehet csinalni. -
[w]
őstag
kukkants már be a lancersreactor screenshot szekciójába, mert ott vannak a képek, amikről beszélek. sehol semmi belerondítás és szvsz kizárt, hogy fotosoppal manipuláltak lennének. azért izgat ennyire, mert csináltam pár képet ami jól mutatna háttérként, csak hát a fránya jelzések rajta...

-
LukE
veterán
ja, eltartott 1 darabig

nem szkrinshot volt, fel lett veve kb a fele videora, tomoritetlenul 14Gb
max ha utanna megfotosoppolod, es levagod a felsleget...
eleje:Bővebben: link
vege::Bővebben: link -
LukE
veterán
most van

egyebkent srac otthoni gepe, szoval nem 24/7
ja, tegnap este ket damocles partizott:Bővebben: link
elobb-utobb nemi videot is felrakok belole
-
[w]
őstag
aprop nincs Jeremy-Rebalance.
(pedig ma lett volna idom kicsit jaccani)
ez csak atmeneti? luke?
-
MUŁĐER
addikt
Hát, a harc tényleg nem a legjobb,de az X2 hatalmas játék.Nagyon sok idő kell hozzá,én is játszottam vele kb.200 órát biztos.De valami eszméletlen az a game.SZVSZ próbáld ki,nagyon ott van.Nincs jobb érzés,mint a saját anyahajódban császkálni az univerzumban,150 vadászgéppel a hangárban,miközben majdnem 100 gyárad és 250 szállítóhajód csinálja a szent PROFIT-ot!
(A számok valósak,tényleg ennyi gyáram meg hajóm van...)
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
Bazz, a játék intrója Nagyon JÓ!!!!Megnéztem vagy 20X-or,és nem bírok betelni vele!A játék már annyira nem jó,de az intró király!
Szerintem az X2-The Threath jobb game,de kinek mi tetszik... -
LukE
veterán
uppolom, hatha nem nezned meg ujra, amig nem ir bele valaki

szoval killerrol nem tudok semmit, valamikor regen szorakoztunk 1 darabig a szerverevel, de nem akart menni rendesen, asszem valami megosztott nete volt, es vegul bebaszott, aztan vagy nem akart vele szarozni, vagy nemtom.
De a jo hir (#362): van magyar rebalance 3.30-as MP szerver, ugy hivjak, hogy Jeremy-Rebalance330 -
LukE
veterán
azert, mert nem hallod oket, vagy valami hasonlo. MP3 kodekkel van baja szegenykenek, azert nem megy tovabb.
Ha minden igaz, le is van irva a megoldas itt, olvass valahol az elejen. Vagy itt van angolul a megoldas:Bővebben: link
szerk: van magyar rebalance 3.30-as MP szerver, ugy hivjak, hogy Jeremy-Rebalance330
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
ÁÁÁÁ!
Végre sikerült megszereznem a gamét!Szívesen nyomnék multiban!
DE!
Van egy kis problémám.Vittem a küldetéseket,de egynél elakadtam.Annál,amikor a California rendszerben kell kísérni a research base-hez egy konvojt,és visszafele 3 reiland-i (jól írom?) állja az utad!Ott mit kell csinálni?Mert nálam csak ott állnak,oszt jóvan.Nem csinálnak semmit.Viszont én sem tudok semmit csinálni,nem tudok dokkolni sehova,meg semmi.Elolvastam a végigjátszást,ott azt írják,nyírjuk ki a reiland-iakat.De nálam nem enemy-k,és ha rájuklövök game over,mert neutral ship-re lőttem?
Most akkor mi van?Sajt?
-
LukE
veterán
Kidus-> a syervert ugy hivjak, hogy ''Jeremy rebalance 3.30'', vagy valami hasonlo (nevvel ellentetben magyar). De inkabb este megy.
A tobbi rebalance szerver vagy halott, vagy polo a twogeeks, de azon meg 3.20 van.
Anubis-> sima FL, vagy valami mod, vagy mi? meg milyen system, hajo? -
Anub1S
tag
Nekem pl. azt produkalja hogy 1 adott pontnal gyonyoruen belehal a game es sehova tovabb. Tudok repkedni meg minden de nem tudok bolygora leszalni es hasonlok.
-
-
LukE
veterán
pedig estenkent meg magyar szerver is van...
-
LukE
veterán
-
MUŁĐER
addikt
Ja,és ha szereted az ilyen típusú gamékat,nézd meg az X2-The Threat-ot!Nagyon jó game!Igazi Space Sim!Morrowind az űrben,kb...
-
LukE
veterán
mondom kijött a rebalance 3.30, és tessék szedni lefelé meg menni online gamelni!

jah, és a link: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
kijott a rebalance 3.30, es ez egy jo dolog

Bővebben: link -
[w]
őstag
leszedtem, telepítettem és ez annyival jobb, hogy már a menüig eljutok...
de ha új játékot akarok indítani, akkor ez is kifagy.
nem akarom újrarakni a zikszpét, még gondlokodom a videodriverek frissítésén, de bosszant, hogy korábban annyira pöpecül ment ugyanevvel a felállással.
tényleg nincs más ezzel a problémával? -
[w]
őstag
upsz
-
[w]
őstag
hát irtó nagy gáz van. a legutóbbi reinstall óta nem volt fenn a freelancer, erre gondoltam játszok egyet és felraktam. installnál szólt, hogy nincs dx9, akarom-e?
én úgy emléxem, hogy ezelőtt se volt dx9, de a 8-cal is simán ment, mondom had rakja fel, mindegy.
erre most nem fut.
eljut a kezdőképernyőig és utána hibaüzenet nélkül kilép, majd küldi az hibajelentés a MS-nak.
aztán találtam vmi debug file-t, amiben ez van:
E:\FL\Scratch\Source\Client\LoginMgr.cpp(351) : NOTICE:General:Starting single player game.
E:\FL\Scratch\Source\Common\Archetype.cpp(60) : *** ERROR: ArchDB::Get(2384088077) failed
C:\work\builds\dalibs\dalibs-build\build\Src\RenderPipeline\DX8\rp_dx8.cpp(2292) : WARNING:General:create_device: D3DERR_INVALIDCALL
E:\FL\Scratch\Source\Client\cmn\RenderMgr.cpp(576) : *** WARNING: RenderMgr - failed to create_buffers(800,600) -1,-1
ha valaki egy kicsit is ért hozzá lécci segítsen, mert szétvet az ideg...

továbbá, ha valakinek van tippje, hogyan szabaduljak meg az istenverte dx9-től és a 8at hogyan tudnám visszatenni, annak is nagyon örülnék!
w -
[w]
őstag
ebben történt vmi előrelépés?
Luke, Kidus? killer-ről tudni vmit? a leveleimet vagy nem kapja meg, vagy nem olvassa...
-
LukE
veterán
http://lukr.fpn.hu/freelancer/damocles.html
(van szerver, ugyan külföldiül beszélnek rajta: Two Geeks Rebalance) -
LukE
veterán
ha már úgy sincs mp szerver, akkor legalább lehet mosolyogni az alábbi képeken:
http://lukr.fpn.hu/freelancer/ -
-
LukE
veterán
valami fejlemény a szerver ügyében miszter gyilkos?

-
LukE
veterán
3.20-as rebalance már tölthető a fileplanetről

http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=130326 -
killer
tag
Persze, dinamikus, de nem nyert az ip. Most 228 a vége, asszem meg is pingettél. Refreshelj egyet a listában, hogy 228 legyen a vége az IP-mnek. Ha mást látsz, akkor az a bibi, hogy máshol vagyok valójában, mint ahogy a lista mutatja. Tudsz vm dinamikusabb kommcsatira jönni?
-
LukE
veterán
nem, őszíntén szólva a tempest destroyeremhez kellene. ugyan thrusterrel így is 1k fölött van a sebessége, de akkor sem ártana egy kis plussz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
killer-> nem játszik valaki capital shippel? mert engem singleben néha kidob az asztalra. valszeg nem bírja valami jól az ilyen kiképzést
-
killer
tag
Generált magának mindenféle konfig file-t, amit most jól letöröltem. Nézzük meg most megy-e, ha nem, ötleteim végére értem. Mindenesetre érdekes, hogy semmi sem változik rajta napok óta és hol megy, hol nem. Finoman szólva nem túl stabil megoldás
Persze az is lehet, hogy a patch-től halt be. A tűzfal tuti nem zavar be, mivel a hiba megtalálásáig ki lett iktatva. -
[w]
őstag
apropo!
hogyan lehet olyan valoban fullscreen screenshotokat kesziteni?!
nekem altalaban tele van a hulye feliratokkal stb. es az ugy nagyon bena
-
killer
tag
Sorry, én bekapcsolva hagyom, de mikor hazaérek ügyesbajos dolgaimból valahogy sosem megy
Neveket nem mondunk
de valahogy ki lesz kapcsolva
A hétvége az én saram volt, szervert építettünk, meg miegymás és állandóan bazirgálva volt az összes gép. Majd jobban igyekszem
Egyébként néha a beállított joobom server vagymi egyszerűen lefagy, pedig most már igen csak stabil gépeken is ki lett próbálva, so most megy a gyári kütyü, meglátjuk meddig... Most megy 
-
[w]
őstag
ha' megint me' pont akkor hal be a server, mikor jaccaneeeeek???

-
LukE
veterán
új kedvenc csónak: http://lukr.fpn.hu/screen1.jpg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cos
senior tag
Ha csíptem a Freespace 1,2-t akkor érdemes megkóstolnom?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KINGSTON FURY 16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

(A számok valósak,tényleg ennyi gyáram meg hajóm van...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)