- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Asszem ezt kicsit elsiettem
Átverekedtem magam a görögökig, bevágódtam náluk, elvállaltam egy 38. szintű küldetést, lőjek le valkit. Valami 110K-t akartak fizetni érte, csak egy baj volt, az a kb. 20 Hammerhead hajó, ami zavarta a vadászatot. Végülis sikerült lelőni az ürgét, csak éppen a visszaút nem sikerült, többszöri próbálkozásra sem...
Szóval ha valaki Titánra vágyik, előbb vegyen egy Hammerhead-et, szerelje föl teljesen és érje el a 32. szintet, mielőtt lemegy délre! -
Turmoil
senior tag
Következő kérdés: hogyan lehet megtalálni olyan átjárókat, amelyek a freeweb-es térkép szerint léteznek, de az egyes rendszerek térképein nincsenek jelölve?
Addig irtottam a Red Hessians hajóit, hogy a Corsair társaság már semleges velem szemben, gondoltam, hogy meglátogatom őket, hátha adnak nekem is egy titánt.
27. szintű lettem közben, van is pénzem a hajóra, a felszerelést összeszedem, mire teljesen jóban leszek velük, már csak oda kellene jutnom vhogy -
Turmoil
senior tag
-
bdav
őstag
sunfury 50/25 sebzés 8.33-as refillel 700 sebesség. Elég jó. A Death hand mk2 (asszem) is ilyen, csak 150 pénz
Nekem most ilyenek vannak fent, meg valami másik, ami ennek a duplája fele sebességgel (nem skyrail az tuti)
-
Turmoil
senior tag
Nomádok kiiktatva. Lesz még küldetés, vagy ezzel vége? Pénzem nincs semmi, mehetek vadászni...
-
Turmoil
senior tag
-
bdav
őstag
Torpedóvető állomások és nagyobb hajók (pl. battleship, a nomad próbahajók ellen is használtam Rheinland-ban) irtására alkalmas. szvsz jobban megéri berakni mint a cruise distruptert, aminek különösebb hasznát eddig nem vettem volna (max. amikor pénzgyűjtés van, akkor szokott lenni hogy néha megpróbál elmenekülni a célpont, de csak akkor ha ő az utolsó hajó, de én mindig a vélszemélyt lövöm először)
-
-
Turmoil
senior tag
Egyébként a torpedóvető nagyon gagyi. Lehet, hogy nagy a sebzése, de lassó, általában lelövik, mielőtt betalálna és lassan készít be a következő darabot. Ennek eredménye, hogy 6 fegyverrel tüzelve adott idő alatt többet lehet sebezni. Esetleg úgy lehet használni, hogy egy roham végén mielőtt felhúzod a gépet még eleresztek egyet, aztán spuri kifelé... Nincs sok értelme, és körülményes a használata...
-
Turmoil
senior tag
Sajna lepakoltam a hajómról azokért az olcsó fegyverekért az Adv. Skyxxxx cuccokat, pedig nagyon jók voltak. Lehet, hogy azt az állapotot töltöm vissza, ahol még nem adtam el azokat. Részecske alapú fegyver és eszméletlen szépen darabolja az ellenfelet. Más fegyvernél nem láttam még, hogy pár lövés fizikailag lebontja az ellenfél hajójának egyik-másik oldalát
Mondjuk nem tudom, hogy le van-e kezelve, hogy a lelőtt szárnyon levő fegyverek ne működjenek...
-
bdav
őstag
Na most vagyok a műholdas küldetésnél tényleg 1100$ az Anubis hajó
Kúl. Juni amugy nem pont olyannal megy mert neki kék a hajtóműve, nekem meg piros
Amikor azt a pajkzsot kellett kilőni az zuzos volt, nem árt egy torpedóvető laza 2400 körüli hull sebzése van
(ennek kb. a fele pajzsra, az se kevés) Ja meg tök jó 150 ért vettem olyan fegyvert ami pont ugyanolyan mint amit Kusariban vettem 7000-ért
-
Egon
nagyúr
Én maradtam az LF hajóosztálynál, asszem jelenleg sólymom van (de egy ideje pihentettem a progit: a Disciples2-re támadt hangulatom...
Turn-based strategy rulez!!!
).
-
Turmoil
senior tag
Egyszer már eljutottam oda, hogy a rengeteg hajó között mehettem volna a féreglyukba, de nem volt már se nanorobotom, se battery-m és kb. 10%-on állt a páncélzatom. Mire megtaláltam, hogy merre van a kapu és dokkolni akartam volna természetesen lelőttek. Mehetek vissza 3-4 pályával, amikor a műholdat, vagy mit kell lelőni. Ott bénáztam és egyből mentem a platformnak, ahelyett, hogy a vadászokat szedtem volna le, valszeg meg lehett volna csinálni úgy, hogy nem használok el a szűkös készleteimből. Gondolom a többire is igaz, hogy előbb a sok kicsit kell lelőni, utána a nagyobbakat, mert hiába nagyok, a sok kicsi nagyobb tűzerőt képvisel. Az egyetlen hely, ahol ez biztosan nem megy, az az, amikor a pajzsot kellett lebontani, hogy visszaszerezzük azt a kütyüt a nomád-japán keveréktől.
-
Anathol
tag
Én is külső nézetből nyomom!
A nomádos küldinek az a nehézsége, hogy ritkán töltheted újra a készleteidet és sokszor kell dokklni és ugye dokkolás közben lőnek rád ezerrel! De ott legalább nem gyűrűk közott kell navigálni! Utálom azt a szar missziót! -
Turmoil
senior tag
A jappóknál vettem egy Barracudat, épp elég volt rá a pénzem, aztán sajna Rheinlandon nem volt pénzem Valkyrie-t venni, és így maradt, aztán jött az Anubis, amikor az Order oldalán találtam magam, és nem elírás, tényleg 1100-ért adják oda, és a fegyvereket is párszázért lehet rá venni. Egyébként Juni is ilyennel nyomul.
Fegyvernek felment rá 6 db. fegyver, nevére nem emlékszem, de valami 140-150 körüli a páncélra mért sebzése, és van egy turret, ami a pajzsokat bontja igen tisztességesen, de másra nem jó. Találtam közben egy Advanced Thrustert, ez már csak 125-öt fogyaszt, nagyon sokáig bírja az utánégetővel, sebesség ugyanannyi, csak jobban gyorsul.
Viszont halvány lilám sincs, hogyan fogok a nomádokon átjutni, este kiderül, legalábbis remélem. -
bdav
őstag
Külsö nézet ofkorz
Milyen hajóval tolod? Én most vettem egy dragont, elég laza (lehet rá pakolni durva fegyvereket, meg torpedót meg egyebeket). Juni hajója egy fejlesztett defenderre emlékeztet, amire viszont nem lehet tul erős fegyvert rakni. És 1100 nem 110000 akart lenni? -
Turmoil
senior tag
Akkor nagy mázlista vagyok. Tegnap megint sikerült hajnali fél 5-ig játszanom
Viszont elsőre megynyertem a versenyt.Pedig egy fél kapunyi hátránnyal indultam, mert lassú voltam. Aztán az egyik kanyarban hirtelen lemaradt és akkor kezdtek lőni rám, de nem volt vészes, egyszer elnyomtam pár battery-t és ezzel el volt intézve.
Ti külső, vagy belső nézetben nyomjátok? Én külsőben, mert többet lehet látni és nagyon szépen be lehet venni a kanyarokat a pályán.
Aztán mentem tovább 1000-rel, már valami 18. szintű vagyok és haladunk vissza a központ felé, na itt nem tudok továbbjutni. Sajna elsiettem a dolgot és szinte pénz nélkül jutottam el Kyotóba, pedig a németeknél állati jó hajókat vehettem volna 300K-ért, de végül kénytelen voltam megmaradni annál a típusnál, amit Juni is hajt. 1100-ért elég jó hajó.
A gáz az, hogy hiába vehetek bele 29 battery-t, ha lehal a pajzs, akkor vagy 5 darabot eszik meg egyszerre. Így elég nehéz 4 durva csatát végignyomni. Bár még van mit finomítani a technikámon és taktikámon. És gondolom még lesz csata a végéig...
A kérdésem: milyen fegyvereik vannak a nomádoknak? Mármint típusra, hogy melyik pajzsot érdemes felrakni, mielőtt elindulunk feléjük. -
Anathol
tag
Én is olvastam, d e mindig az a vége, hogy tölthetem vissza a kimentett állást nem enged tovább. Vagy ki sem szabad állni elene?
-
Anathol
tag
Az idegesít, hogy már egyszer sikerült megcsinálni, de az a kimentett állásom elveszett és ezért újra keztem, de ha ez így megy tovább akkor abbahagyom ezt a játékot, ami jó alapjában véve, de ezt a küldetést kihagyhatták volna igazán!
-
Anathol
tag
Tudtommal nincs invert mouse opcio!
Nekem nem akar összejönni ez a versenyes dolog. Az oké, hogy másodikra direkt ront, de csak akkor, ha elég közel mész hozzá a pálya vége felé. A problémám csak az, hogy állandóan megszakad nekem valamiért a cruise engines repülés és ilyenkor újdól fel kell mennie 100%-ra és sok időt vesztek aminek hatására a fickó begurul és rámküldi a weapon platformjait és kb 20 mp után megjelenik a load save game opcio. Már nagyon unom azt a moviet! Tudom azt mondjátok most, hogy béna vagyok, de mit csináljak nem megy! -
bdav
őstag
Szerintem nincs (át kéne böngészne a billentyűket, hátha van ilyen). De miért lenne jó hogyha felfele tolod az egért lefele megy? Eleinte nehéz átszokni de szerintem jobb így (összes fps mostanában így megy, régebben pl. a Jedi Knight 1 nem, vagy a Duke Nukem invert volt, de semmivel nem volt jobb az )
-
WN31RD
addikt
A 7-es hozzászólásomat már ennek a kérdésnek szenteltem, de mivel nem vettem észre, hogy válasz érkezett volna rá, megismétlem. Ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek!
Tehát a kérdés, ismét feltéve:
''Csak én vagyok hülye, vagy tényleg nincs ''invert mouse'' opció ebben a játékban?''
Tisztában vagyok vele, hogy a két lehetőség (ti. hogy tényleg nincs ilyen opció a játékban ill. hogy hülye vagyok) nem zárja ki egymást, de légyszi próbáljatok meg elvonatkoztatni ettől.
Köszi -
bdav
őstag
A versenyt én ugy csináltam meg (szállítóhajóval!!!!) hogy cruise végig, + spance benyomva és lehet rángatni az egeret
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.
Most épp a Kusariban levő legjobb hajót hajkurászomKösz azt az oldalt, ott le van írva holvan
Ja egy érdekes dolog. Amikor pénzgyűjtős küldetésem volt, vettem valami 54 pénzért egy bolygón 125 egység cuccot, és ez a cucc legnagyobb ára 510 $ volt (baromi messze volt ennyi, Kusariban vettem, valahol a Magellánnál 510 asszem), és kiírta hogy szint teljesítve. Lehet hogy az árukat mindig a lehető legmagasabb árral számolja és ugy adja hozzá az értékemhez?
-
szekreny
tag
-
szekreny
tag
Hello!
Meg lehet csinálni, nekem kb 5.-re sikerult valami jobban manőverező géppel(szval nem teherszállítóval).A lényeg, hogy jól elcsípd a startot, és a kanyarokban is probálj kicsi ívet csinálni.Nekem ennek ellenére elhúzott egy picit, de a pálya második felén van egy éles kanyar, amibe ha jól érkezel be, akkor nem is kell kanyarodnod, mert tök egyenesen át tudsz menni a két gyűrűn, levágva a kanyart, kielőzbe a komát.Innen már sétagalopp...
Mingyá csinálok egy hevenyészett ábrát is.. -
Spensers
aktív tag
Mellesleg aki nem ismerné itt van JÓ SOK infó hajók-fegyverek STB...
http://www.freeweb.hu/freelancer/ -
Spensers
aktív tag
Nah bővebben aki végig vitte.
Nektek mijjen hajótok volt a végén??? -
Sajnos nincs több küldetés, ha lenyomtad a nomádokat, jön az ''elite'' része a játéknak, vagyis kereskedni, harcolni stb... Persze egyre nehezebb, ahogy egyre magasabb szinteket érsz el, és egyre durvább helyekre érsz el. Nekem volt olyan, hogy Stuttgartnál kiléptem az jumphole-ból, és mire magamhoz tértem már robbant is a hajó, pedig háromezer felett van a pajzs és a páncél is...
-
Turmoil
senior tag
A fegyverzetről legalább 2 kép kellene, mert nem fér ki.
A jelenlegi felállás: 6 db Ripper (4. szintű tachion fegyver, 79/51? sebzés, 23 energia), van még egy torpedó (Cruise disruptor, egy Imp. akármi rakétaelháritó), valami aknakihelyező.
Még sajna csak 8. szintű vagyok, és a StarKiller állványt csak 10. szinten tudom megvenni, pedig bírnám használni
És már gyűlnek a rakteremben a Gaian photonágyúk, bár úgy tűnik feleslegesen, ez a 6 Ripper elég jól keni. Egy szemtől szembe lőjük egymást attaknál ált leesik egy átlagos ellenfél (Molly, Gaian... ezek vannak Leedsben, akik nem szeretnek) -
Anathol
tag
Amiről beszélsz az a cirkáló sebesség, de ilyenkor rohadtúl nehéz manőverezni. Na mindegy akkor én is kihagyom. Azt írtad, hogy huszon valahányadik szintű vagy akkor az azt jelenti hogy a fősztorit végig vitted legalábbis megcsináltad a nomádos küldetést és első számú közellenségből hős lettél, ami szerintem a fősztori vége. Legalábbis amiror végigvittem előszőr akkor 25-ös szinten hagytam abba és addig nem jött új küldetés a nőtöl.
-
Spensers
aktív tag
Nekem semm elsőre sikerűlt kb 20x brobálkoztam mire össze jött de csak azért mert mindig leállt valamijért a hajtóművem
-
Egon
nagyúr
Simán meg lehet nyerni, csak rá kell lépni a gázra (persze nyilván a hajó sem mindegy: nekem valami Ligth Fighterem volt, amikor ott tartottam).
Asszem tán a W+valamelyik váltóbillentyű (Ctrl, Alt) egyidejű lenyomásával lehet ráadni a kakaót (akkor megy vagy 300-zal, és nem bírsz közben lőni; mint amikor pl. kötelékben repülsz valahova). És ott van még az utánégő (Tab is)... -
Anathol
tag
Úgy tudom, hogy kétszer enged versenyezni, ha nem sikerül akkor is megy tovább a fősztori?
-
Anathol
tag
De meglehet mert már megcsináltam egyszer csak elveszett az a kimentett állásom!
-
Anathol
tag
Azt hiszem a 10-es szint eléréséhez kell, amikor a ficko csak akkor adja oda a kívánt infót (azt hogy hol van a prof) ha legyőzöd egy versenyben. Nam lőhetem le és cirkáló sebességgel lehet csak vele lépést tartani, de úgy rohadt nehéz a gyűrűk között lavírozni.
-
Spensers
aktív tag
Hali
Én már jó régen végig vittem jáccottam vele a neten is hát a netrésze az nem fogott meg de maga a játék bomba JÓ!
Lehet hogy végigviszem még egyszer -
Egon
nagyúr
Közben elhárítottam a problémát...
A @#&* PC-felépítés, meg Windows...
Azonos IRQ-n volt a vga és az SM bus (10-esen), a 11-esen meg semmi...
A Bios-ban fixen hozzárendeltem a 11-es IRQ-hoz az AGP-t, és láss csodát: minden szép és jó...
A 3DNow!-ra vonatkozó mondatodat nem is láttam!!!
Ui.: csinálhattál volna a fegyverzetről is képet... -
Anathol
tag
Nekem is meg szokott állni egy - egy pillanatra, de nem hiszem, hogy a winyóval lenne összefüggésben ATA 100-on megy és a PIV 2.4-em vam úgyhogy én inkább a csodállatos Win XP-re gyanakszom. Tegnap megint próbáltam a versenyt megcsinálni, de nem megy. Van valakinek valami jó stratégiája?
-
Turmoil
senior tag
Csináltam pár screenshotot a Crusaderről és a pajzsról, amit vettem rá:
http://w3.enternet.hu/vero/freelancer/crusader1.jpg
http://w3.enternet.hu/vero/freelancer/crusader2.jpg
http://w3.enternet.hu/vero/freelancer/crusader_data.jpg
http://w3.enternet.hu/vero/freelancer/shield.jpg
No meg a kemény 124 creditemről -
bdav
őstag
EHhh sorry. majd ha valami moderátor jár erre plz szedje ki a 2 feleslegest. Azt hittem nem küldte el
---
Megtörtént -- KovacsUr -
bdav
őstag
Manőverezése valami borzalom, azon a versenyen éppen végig lehet rajta menni. Jópár ujratöltés kell a küldetések csatáiban (azok elég durvák ált.) de brutális fegyverzete van (mondom asszem 5 torony megy rá), meg asszem 3000 feletti a pajzsa is (ebben nem vagyok biztos), viszont csak 15 nanobot és pajzstöltő mehet rá, ami néha bizony kevés.
-
Turmoil
senior tag
Az mennyiség?
)
HomeWorld-öt ismered? Na ott az utolsó pályákon csak nekem volt 80 fighter, 40 corvette, 140 fregate, 30 destroyer, 8 heavy criuser, 3 carrier és az anyahajó, és akkor még az ellenfél is jött kisebb csapatokban, szépen sorban megadni magukat, vagy elenyészi az űrben -
Turmoil
senior tag
Mennyire használható csatában egy szállítóhajó? Mennyire lehet manőverezni vele, sebességet bírja-e, stb... Majd kipróbálom, bár a kereskedés nem az én stílusom.
Az options alatt lehet állítani valami fegyver-kombinációkat is, csak még nem próbáltam. De egyébként is le lehet kapcsolni bizonyos fegyvereket, ha fontosabb az energia, mint a maximális tűzerő. -
Turmoil
senior tag
Jaja, más is írta, hogy nagyon kicsi a gépigénye. De ha megnézed, akkor viszonyleg kevés ojjektum van egy űrbéli terepen, szóval annyira nem meglepő, hogy jól bírja.
Érzésem szerint akkor van gond nálam, amikor winyóról kell betölteni valamit, ami eddig nem volt, azaz nem swapp-elés miatt akad meg, hanem pl. file-megnyitás miatt. Majd kipróbálom azt a trükköt, amit vhol itt olvastam, hogy ki lehet kapcsolni a fájlhozzáférések statisztikázását, ami gyorsíthat a lemezműveleteken. -
bdav
őstag
ugy nézem itt mindenki a fighterekkel nyomul
Bretoniában megvettem azt a szállítóhajót, elég komoly 4/5 ös fegyverzete van (max. 4es szint)
Csak az a baj hogy a tornyok leszívják az energiát, és várni kell egy picit pár lövés után, hogy visszatöltődjön
Különben most mentem el Kusariba (single, most jutottam el a 13. szintre) ugyhogy lesz egy kis hajóvásárlás
Jó game. Interneten próbálta már valaki?
-
Turmoil
senior tag
Bugzik? Pl? De lehet, hogy csak 3DNow!+ utasításokat használ
Egyébként én se tettem volna fel, ha rákérdez és eszembe nem jutna, hogy emiatt bugzik, ha bugzik. Persze kérdés, hogy mi a jelenség. Néha úgy érzem, hogy kicsit több memória kellene neki, mint 256 (ritkán 1-1 pillantra megakad, amikor valami újdonság kerül a pályára, de szerencsére nagyon ritka eset, nem különösebben zavaró) -
Anathol
tag
Xp + Servicepack 1 , DX 9.0
A Warpdistruptort nem próbáltam, mert azt mondja a fickó, hogy nem szabad tűzelni és mineokat használni, mert begurul és azt nem akarom és ha elnézem a sok weapon platformot a pálya körül akkor lehet, hogy jó lesz rá halgatni. Amúgy egyszer már legyőzetm és végig vittem a fősztorit csak a kimentett állásom elveszett mert a mydocumentba rakja és én wint installálta és nem vettem észre, hoyg oda rakta. -
Egon
nagyúr
Szerintem az év játéka...
Apropó: urak, milyen oprendszer és DirectX verziókkal nyomultok? -
Anathol
tag
A fősztoriban a 10-edik szintre csak akkor léphetsz, ha megszerzel egy infot egy fickotol, de ő csak akkor adja oda, ha megvered egy űrhajós versenyen ami abból áll, hogy cirkáló sebességgel körgyűrűk közörr kell lavírozni és győzni ha sikerül megkapod az infó, de elötte néhanyt beléd lő a fickó úgyhogy vigyél magaddal pajzsjavítót mert megjárhatod.
-
Anathol
tag
Kösz! Ha sikerül megnyernem az űrhajós versenyt akkor szerintem veszek egyet!
-
Turmoil
senior tag
Leeds rendszerben van 2 bolygó legalább. lehet, hogy a nap mögött van mégegy
Én mejdnem belerepültem a napba kíváncsiságbúl kifolyólag
Aztán elreültem a bogyóhoz, amire leszállni nem lehet, de ott állomásozik a Brettoina (?) battleship és azon lehet kapni. Kicsit érdekes a formája, de elég jó cucc. A bolygó a bányatelephez van elég közel. -
Anathol
tag
Nem mondtam, hogy cseréld le csak informáltalak a hajóról, a jó az egészben hogy a 25K pénzt megkapod minden féle képpen a fickótol úgyhogy arra költöd amire csak akarod. Egyébként hol vetted a Crusadert?
-
Anathol
tag
Amit a Tobias ajánl arra rakhatsz 2 v 3 lev 5ös fegyvert és 3 v 4 db lev 4est a pajzs az 12xx et bír de a páncélra már nem emlékszen, de szerintem kevesebb mint a Crusaderé ja és 15 db pajzs javító és nanorobot rakható rá.
-
Turmoil
senior tag
Jól emlékszel. Csak az addig elérhető HF 1600 páncéljához képest a Crusadernek 2600 van, az 5+1 fegyver helyett 6+0 rakható rá (nincs turret, de van 6 gun/missile) és erre is eggyel magasabb szint megy föl, asszem 4 az opt., 6 a max szint, ami felmegy rá.
Mindkét pajzsfajtából van 4. szintűm (Adv. Guardian és C????) meg jelenleg 4, vagy 5 Ripper és egy rakétakilövő. De már gyűjtöm a Gaianoktól a fotonágyúkat, hogy le tudjam cserélni, ha olyan ellenfelekkel találkozom, akik azt kevésbé szeretik -
Anathol
tag
Az egy Heavy Fighter (ha jól emlékszem) és amit a Tobias ajánl az egy Light Fighter lesz nagyobb páncéllal, pajzzsal és magasabb szintű fegyvereket szerelhetsz rá!
-
Anathol
tag
Hali!
Turmoil: Úgy tudod könnyen megtalálni a keresett naprendszert ha a térkép bal felső sarkában levő azthuóiszem űrhajó ikonra kattintasz és ezzel az ''egész'' univerzumot láthatod és ha rámész egy kis fehér pöttyre ami a naprandszereket jelöli akkor kiírja néhány mp után mi az adott rendszernek a neve. Amúgy a Very Heavy Fightereket csak később magasabb szinten tudod használni. Minden rendszerben a legjobb űrhajót az adott naprendszerben levő Battleshipen lehet megvenni! -
Tudja valaki, hogyan lehet eljutni az Omikron rendszerbe? Állítólag ott lehet venni Titán vadászt, ami a legjobb hajó, meg tápos fegyvereket, de nem tudom merre kell menni.
-
sza.sa
tag
Hali!
Lenne egy kérdésem! Elakadtam!
Azt hiszem a harmadik mission, ahol elrepülünk az egyik fehér bolygóhoz, mikor majdnem oda érünk, ott lesz 3 police ürhajó (vagy hadsereg) egy kis movie kiséretében.... ekkor az objectives átvált a következőbe: Awaiting objetcives....
Na innen hova? Nem lehet dokkolni se, ha lövöm őket akkor game over....
Sza.sa -
Turmoil
senior tag
Mit is mondjak. Ez a játék az überkirály. Csak azt nem értem, hogy MS miért nem áll át 100%-ban a játékokra. Mindenki imádná őket.
Tegnap kaptam ajándékba egy originál példányt, este 6 körül leültem játszani és 4.15-kor fájó szívvel mentem aludni. Délre beértem melóhelyre, de még mindig a gamén jár az agyam
Sajna egy két dolgot elbénáztam az elején és eléggé pénzszűkében vagyok, a Leeds rendszerben probálkozom éppen, talan 9. szinten és a küldetésekért kapott kb. 5000 pénz általában el is megy a battery-k, nanorobotok, rakéták pótlására, no meg a javításra, meg a hajó felszerelésére. A Brettonia-n vettem egy Crusadert, de az illeto, akitől kaptam, azt mondta, hogy nem a Heavy Fighter a legjobb, hanem van valami Very Heavy Fighter. Na ilyet hol lehet szerezni?
Amikor találkoztam Leeds-be érkezéskor a régi ismerőssel, említette, hogy valahol vár rám egy hajó, talán New Londonban... Ezt merre keressem?
Több kérdésem egyelőre nincs -
WN31RD
addikt
Csak én vagyok hülye, vagy tényleg nincs ''invert mouse'' opció ebben a játékban?
-
pedrohsi
tag
Nem kell megvenned, én is jáccottam hálón vagy 1 hónapja
-
kgb
tag
Ha halozaton szeretnek jatszani akkor meg kell vennem a programot vagy ki lehet kerulni. (pl. ''noWON-os szerver'')
-
DummyBoy
senior tag
Hello!
Én még csak a demot nyomom, de teccik nagyon!
Már ezer éve vártam hogy legyen egy utódja az Elite-nke és a Privateer-nek.
Anno volt valami Tachyon, amit sehol nem lehet megszerezni, és az X - Beyond the Frontier (Na ezze ljáccotam decsak 1-2 órát) aztán azóta ezt sem tudtam sehonnan előkotorni
Te honnan szedted a Freelancert? Mert a bótban csak márc. 4-e után lesz ;)
Mellesleg nagyon ki van találva!
Jók a párbeszédek, csak kicsit zavaró néha mikor állandóan valami animáció van (Viszon jól néz ki és jobb a fíílingje), sőt még az irányítás is teccik,bár anno pont ezek miatt a gamek miatt vettem tuti Joy-t!
Szóval megírhatnád a forrást! -
anulu
félisten
Hi mindenki!
Kinek hogy tetszik a game? Szerintem nagyon jó, bár az Elite óta nem játszottam hasonló stílusú játékkal
Még csak az ''első küldetést'' csináltam meg, de már feltűnt egy probléma: Amikor a legelején megérkezem a bolygóra a párbeszédek hangját nem játsza le a gépem. Segítsetek légyszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest