Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Milyen DVD-írót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
Defender az nagyon cool kis hajó én nagyon bírtam amikor az volt (ahhoz képest a bretoniai hajók csupa ócskavasak, csak nagyobb fegyver mehet rájuk
) Nem kell váltogatni a fegyverek közt. Alapbeállításoknál a rakétákat Q val a torpedót Shift+Q -val, a contermeasure-t C -vel lehet kidobni (aknát nem tudom azt nem vettem eddig) És ezek a fegyverek alaphelyzetben nem lőnek ha klikkelsz, ha bekapcsolod őket (bal lent ami zöld az lő ha nyomod az egérgombot), akkor minden klikkre kiold 1 db. de több nem ha nyomva tartod (ez a módszer elég gáz, rakétával nem szabad messzire lőni, mert a kis hajók könnyen kikerülik)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Látásjavító szemműtét
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Nem kell váltogatni a fegyverek közt. Alapbeállításoknál a rakétákat Q val a torpedót Shift+Q -val, a contermeasure-t C -vel lehet kidobni (aknát nem tudom azt nem vettem eddig) És ezek a fegyverek alaphelyzetben nem lőnek ha klikkelsz, ha bekapcsolod őket (bal lent ami zöld az lő ha nyomod az egérgombot), akkor minden klikkre kiold 1 db. de több nem ha nyomva tartod (ez a módszer elég gáz, rakétával nem szabad messzire lőni, mert a kis hajók könnyen kikerülik)