Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
Defender az nagyon cool kis hajó én nagyon bírtam amikor az volt (ahhoz képest a bretoniai hajók csupa ócskavasak, csak nagyobb fegyver mehet rájuk
) Nem kell váltogatni a fegyverek közt. Alapbeállításoknál a rakétákat Q val a torpedót Shift+Q -val, a contermeasure-t C -vel lehet kidobni (aknát nem tudom azt nem vettem eddig) És ezek a fegyverek alaphelyzetben nem lőnek ha klikkelsz, ha bekapcsolod őket (bal lent ami zöld az lő ha nyomod az egérgombot), akkor minden klikkre kiold 1 db. de több nem ha nyomva tartod (ez a módszer elég gáz, rakétával nem szabad messzire lőni, mert a kis hajók könnyen kikerülik)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- PRÉMIUM RGB GAMER PC Ryzen 5 3600XT + AORUS RX 6750 XT 12GB + Seasonic Gold
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Noctua NH-U9S chromax.black (teljes gyári szett)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Nem kell váltogatni a fegyverek közt. Alapbeállításoknál a rakétákat Q val a torpedót Shift+Q -val, a contermeasure-t C -vel lehet kidobni (aknát nem tudom azt nem vettem eddig) És ezek a fegyverek alaphelyzetben nem lőnek ha klikkelsz, ha bekapcsolod őket (bal lent ami zöld az lő ha nyomod az egérgombot), akkor minden klikkre kiold 1 db. de több nem ha nyomva tartod (ez a módszer elég gáz, rakétával nem szabad messzire lőni, mert a kis hajók könnyen kikerülik)