- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Nikon DSLR topik
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ekuanszuocsa #447 üzenetére
Üdv a klubban!
Na jah, van bennük anyag az tuti.
-
zodo
nagyúr
válasz
ekuanszuocsa #430 üzenetére
-
Egon
nagyúr
válasz
A Fractal Design hivatalos magyarországi forgalmazója/disztribútora (vagy mifene) elvileg az Ingram Micro. Ők nem tartanak raktáron semmilyen házat sem, hanem a német Ingram raktáraiból hívnak le annyi db-ot, amennyit a kiskerek rendelnek tőlük belőle.
Nyilvánvaló, hogy ezzel a megoldással több probléma is lehet. Egyrészt valszeg nem minden nap jön szállítmány Németországból. Másrészt ha esetleg a német raktárban sincs az adott termékből, máris drasztikusan megnőhet a szállítási idő. Ez van, kis ország vagyunk.
Egyébiránt a hazai viszonyokra az is jellemző, hogy az R3-amat leggyorsabban Debrecenből tudtam kézhezkapni (úgy, hogy ők a bp-i nagykerből leutaztatták magukhoz, aztán futár hozta vissza...): ez megvolt 3-4 nap alatt. Az árgép szerinti bp-i forgalmazók mind 1-2 heten mondtak. Vicc ez az ország.
-
Razermazer
őstag
válasz
Igen nagyon nehéz beszerezni. Nekem mázlim volt, mert mikor rendeltem éppen 1 darab volt raktáron itt kishazánkban. El is vittem gyorsan, az is igaz az enyém define mini, de a lényegen nem változtat. Kis ország vagyunk ide szállítanak a legutoljára, meg szerintem beindult a bolt, és a gyártó nem tudja teljesíteni a rendeléseket maradéktalanul. Sőt a nyári szabadságok is belejátszanak.
-
davidsz
senior tag
válasz
ekuanszuocsa #368 üzenetére
Simán elfér. Ebben elfér minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest