- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Nikon DSLR topik
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen, már csak az a baj, hogy nem most fogok vinyót venni, amilyen árak vannak. Amúgy lehet, hogy rezonálna a HDD-d itt is, az XL kicsit más kategória, a rengeteg bélést ne felejtsd el, ilyen szempontból jelentős.
Eddig is ezek a vinyóim voltak, a másik ház nem rezonált szerintem, abba hagyományos módon be voltak csak csavarozva. Aztán lehet, hogy az is búgott, csak a földön volt, ami nem mindegy, messzebb is volt, és stabilabb is, mint az asztal.
Kissjeno:
Nekem a ventik bökik a csőröm, most keresek újakat, illetve ez a rezonálás. A többi problémád:
- a jacket sokat használom, tökéletes
- az USB-k egyszer nem működtek, szerintem kontakt hiba volt a lapnál, szétszedés óta hibátlan megint
- a tetőn biztos jön ki zaj, de mivel amúgy se hangos a konfigom, és halkítani szeretném nem ez a döntő, levett oldallappal se hangosabb a cucc
- az előlapi rács porosodik nagyon, ez tény, én oda direkt nem rakok ventit. Ez persze a HDD-k hűtéséhez némi modot igényel, ezen épp dolgozom(már kész, ma volt a teszt, de hangos a 8 centis venti, kell egy teljesen hangtalan)mod:
Leszabályozva a ventiket és ezt a HDD modot megcsinálva már elég halk a ház amúgy. Ami a gond szerintem hogy tényleg itt van bő fél méterre a fülemtől, és ha csend van, nem megy a tévé, vagy zene, akkor hallom. Ezen már csak vízhűtés, SSD és agyonmoddolt HDD keret segítene.
-
-Solt-
veterán
-
-Solt-
veterán
Azt mond meg nekem, hogy a teljesen gagyi házamnál miért nem volt ilyen gondom? Legalább 30 alkalommal szedtem szét az évek folyamán, és még csak hasonló gondom sem volt.
Első összeszerelésnél amikor az alaplapot beraktam, minden csavar könnyedén a helyére ment, ergo lyukon kellett lennie. A takarólemez nem fog ellenfeszíteni a lecsavarozott alaplapnak úgy, hogy a képen látható hibát produkálja...
Amiket sorolsz mind jogosak, de fél centis eltérés akkor sem lehetne szerintem... főleg, hogy mielőtt ide írtam volna, ( meg utána is ) minden ötletet végig "zongoráztam".
-
-
-Solt-
veterán
Persze... annyi a júzer error, hogy megszokásból raktam össze a cuccot, és nem próbáltam előbb ki azt, hogy először a hátlaphoz rögzítem a vga-t, és utána rögzítem az alaplapot...
A fordítva összerakással sem passzol minden, szemmel látható, hogy nem illeszkedik minden pontosan! Ha a hátlapnál miden pontosan lyukon van, akkor az alaplapnál vannak eltérések, ha az alaplap van pontosan a helyén, akkor a hátlapnál nem stimmelnek a dolgok... Annyi a különbség, hogy valamivel kisebb lett az eltérés.
Fél órás manőver volt, mire nagyobb feszülés nélkül kb(!!) a helyére került a lap. Ez nem normális dolog. Szerintem...
-
Egon
nagyúr
Nálam is kicsit ilyen a helyzet (annyi különbséggel, hogy a vga-val nincs gond, a hangkártyámnál viszont igen), de ezt az (is) okozhatja, hogy nincs rendesen a helyén a lap (nálam legalábbis valószínűleg ez a helyzet).
A lapomhoz kapott hátsó panel meglehetősen vastag, nehéz kellőképp "kidugni" a hátsó kimeneteket a házból. Ez egyébként látszik az alaplapot rögzítő csavarhelyeken is (nem voltak pont a lukak alatt a tálcán levő "anyák"). Én lusta voltam ezzel foglalkozni (perpill. nincs csavarral rögzítve a hangkártya), ha lesz kedvem majd egyszer ránézek... -
-
cszn
őstag
Hát igen valahogy úgy lehet. Tulajdonképpen azt is elég nehéz megállapítani, hogy honnan jön ez a búgó hang. Csak próbálgatással tudom kitalálni, hogy mi segít rajta és mi nem. De meg lesz oldva
úgyis kitalálok valamit. Vagyis a mostani megoldás is jó, mert úgyse hurcolászom vagy lökdösöm, hogy elmozogjanak, csak a tudat meg a kihívás.
-
cszn
őstag
- bepattintva pipa
- kábel elrendezve pipa
- a csavarokról meg már írtam, hogy mindenféleképpen kipróbáltam szóval ez is pipazodo A kábeleket tényleg nagyon jól el lehetett rendezni csak eddig nem voltam elég figyelmes. Szóval az összes kérdés megoldódott, csak a rezgés az egyetlen ami még nem.
davidsz és zodo: Gyanítom nálatok nem az asztalon van a ház.
Csak abból gondolom, hogy nekem se volt sose ilyen problémám amíg nem került át oda. Próbáljátok ki, ha nem vagytok restek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Photoshop
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Hardcore café
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest