- OLED TV topic
- Őszköszöntő hardverkeverék
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
ekuanszuocsa #430 üzenetére
Igen nagyon nehéz beszerezni. Nekem mázlim volt, mert mikor rendeltem éppen 1 darab volt raktáron itt kishazánkban. El is vittem gyorsan, az is igaz az enyém define mini, de a lényegen nem változtat. Kis ország vagyunk ide szállítanak a legutoljára, meg szerintem beindult a bolt, és a gyártó nem tudja teljesíteni a rendeléseket maradéktalanul. Sőt a nyári szabadságok is belejátszanak.
-
-
Razermazer
őstag
Szia
Szerintem nem keményen be van rakva az oda + hangszigetelő szivacs van ráragasztva + arra meg vetex szerű anyag. Tehát ha te ezt szét akarod szedni, és sajátot beletenni nyakig bitumenes leszel, darabokban fog kijönni, megszenvedsz vele. Érdemes egy neked szimpatikus házat venni, amibe nincsen, és az általad elkészítettet beleszabni ízlés szerint.
-
Razermazer
őstag
Zodo nagyon klassz lett a házad. Én is a Define mini, és e között gondolkodtam, de végül a mininél maradtam. Nem bántam meg. Használd egészséggel.
Látom ennek is van gyermekbetegsége mint az enyémnek a gyenge tetőrács. Nálam a szinterezés harmatos, mindegy nem fogom percenként leszedi a ház oldalát csak 3-havonta takarításkor, azt meg kibírja. -
Razermazer
őstag
Köszönöm Zodo
A képek még a rendszer légtelenítéskor készültek, most már szépen el vannak rendezve a kábelek nagyon pofás. Következő lépés majd a kábelek fehérbe húzása, bár nemigen fogom látni őket, de szeretem csinosítani a gépet, mert nekem több egy puszta tégladarabnál a szoba része és dísze.
-
Razermazer
őstag
Noh akkor sorba:
1: Mennyi hely van az alaplapi tálca mögött a kábeleknek?----Kevés el kell rendesen lapítani a 24pines kábelt rendesen, és így is kicsit rá kellett nyomni az oldallapot, hogy a helyére menjen. A többi kábel szépen elfér, nem mondom gondolkodni kell mit hová dugdos az ember, de a végeredmény jó lesz.
2: Mennyire hangosak a gyári ventik?: Szabályzó nélkül nekem nagyon zajosak. Leszabályozva, és a szigetelésnek hála 1100-on nem lehet hallani őket. Sajnos golyós csapágyasak, hosszú élettartamúak de zajosak. Egyenelőre nem cserélem le őket, mivel vízhűtés miatt indokolatlan az erősebb, és csendesebb scythe ventik beszerelése. Ezek is elég huzatot csinálnak.
3: Mennyi levegő jut a házba?: Ugyanazt a hőfokot kaptam mint a kis lian li-be tehát elegendő lemérni nem tudom áramlásmérőm nincsen.
4:Mennyire halk a rendszer?: Csutkára tekert ventikkel tompa szélzaj hallható, de nem zavaró egyáltalán, a hangszigetelés teszi a dolgát.
5: A ventivezérlőt beszereltem e?: Természetesen nem is tudnék ennyi ventit szabályozni.
Ebben a vízhűtés ventijei is benne vannak. Összesen 8-darab. Képen láthatod is hogy beljebb lett tolva ennyi, így az ajtót be lehet csukni.6: Minőségre milyen a ház?: Masszív nekem olyan mint a cooler master 335 megfűszerezeve. Egy szó van rá csinos.
7: Marketingfogás?: nem igazán de ez a ház és a többi is szerintem igazán vízhűtésre lett tervezve. Anélkül igencsak meleg kuckó lesz belőle, bármilyen ventilátort, bármennyi mennyiségűt is raksz bele. Nekem ez volt a cél hogy víz lesz benne arra kiváló.
-
Razermazer
őstag
Lehet még nem tudom van ventim bőven, de mivel elöl van kettő, szerintem nem kívánja a dolog. A fractal fehér venti alá ami elől van, betettem egy noiseblocker feketét. Alulra a táp elé, meg egy scyhte slip stream-et. Hátul maradt a Fractal fehér egyedül.
Szerintem mivel vízhűtés van a házba a huzatmennyiség, így a fennmaradó komponenseknek elegendő.
Az elől be hátul ki rendszert szeretem jobban.
A ház valami irdatlan nehéz a szigetelések miatt. Egy dolog nem tetszett mégpedig a szinterezés olcsó mivolta. A hdd tartók kivételekor már jön is lefelé. A táp beszereléskor a meghúzott csavarok le is szedik szépen maguk alatt a festéket.
Ez egy rossz pont, szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni, vagy ez csak elekrosztatikus porfestés? ilyen rücskösebb fajta, de annak is tartani kéne egy picit tovább nem igaz?
A többi résszel elégedett vagyok szerelés, kábelelrendezés 10pont. -
Razermazer
őstag
A házikó megérkezett be is költöztem íme.[link] jöhetnek a kérdések.
-
Razermazer
őstag
Hát én egy piszok olcsó áron kínálom a lian lit, alig raktam fel már el is vitték. Jó nem egy A05, de kb ennyit is ér hiszem már van vagy 1-2-éves. Hát igen a tekerő gombok miatt sajna az ajtó nem csukódik be, ezért beljebb kell tolni, de hogy hogy rögzítem az egy érdekes kérdés lesz, mivel a furatok pont takarásban lesznek, de majd meglátom előre nem tudhatom. Kitalálok valamit.
-
Razermazer
őstag
Hát nekem egy Seasonic x660 van annak is elég vastag és hosszú a kábele,(szintén harisnyázott megnéztem kereken 600mm-es a 24-pin és a pci express meg 650mm.) de nem gond én moddingoltam régen így csak megoldom valahogy
. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok én már berendeltem a define minit elcsíptem az utolsót ami itthon kapható volt. Hétfőn veszem át vagy kedden, hopp hétfőn nem, mert pünkösd hétfő van
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.
-
Razermazer
őstag
Na jó hogy megkérdeztem ezt a mini vonalat Zodiak azt mondta csak az van amit árulnak, és még OC-is 1-2-hete. De ezek szerint van rá remény már OC-nél, várom a fejleményeket. Jó ez a lian li v531-es addig míg megjön a fractal el is leszek vele szépen. Tehát tőlem jöhet év végén is nem sürgős, de lesz mindenképpen egyre beruházva. Imádom ezt a letisztult hideg stílust
.
-
Razermazer
őstag
sziasztok
Én is nézegettem ezeket a házikókat és a mini define kell nekem
drágaszág a lian li 351 helyett lesz. Kérdés az hogy hogy mennyibe kerül ha olcsóbb a lian-nál akkor jöhet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobilinternet
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold - Alza garancia
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest