- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Én sem értem mi ez mostanában. Fractal Design Define XL nálam semmi hiba.
Az hogy az oldallap szorul... hát nem tudok mást elképzelni, mint hogy deformálódtak a házak szállítás közben.
Mondjuk az is érdekes, hogy azokkal van gond, ami nem z0d1AK-nál lett rendelve
-
davidsz
senior tag
Ha egy HDD beráz mindent, akkor az nem csak a ház baja! Leginkább a HDD hibája, hogy nincs megfelelően csillapítva a belseje (fej, emezek)
Nekem 5db HDD van, 0 rezonanciával egy XL-ben.
-
davidsz
senior tag
Én ha akarom sem tudom nem jól betenni az alaplapot a helyére. Megpróbáltam, de nem megy. Egyszerűen patent minden.
Ilyen akkor történhetne meg nálam, ha az alaplap csavarjainak a helye, magán az alaplapon túl nagy lenne, hogy el tudna mozdulni, "lötyöghetne". Ebben az esetben lehetne "félretenni" az alaplapot.
Kizárásos alapon, ha nem ez, akkor tényleg a ház van deformálódva. -
davidsz
senior tag
Ami nálad van arra lenne pár tippem. Meglestem én is a hazam.
Minden hajszál pontos, viszont bármi apró eltérés, akar nálam is ezt okozhatna.
1. Ha az alapjai akár egy hajszállal is "lejjebb" van, akkor mar az történik ami nálad. Ez lehet az alappal csavar túlzott meghúzása, vagy rövidsége.
2. Az alaplap hátsó takarólemeze nincs bent a helyen, vagy simán ellent feszít a hatlaptól
3. Vga takarólemeze egy hajszállal hosszabb és felül az alaplap talcára.Az viszont fura, hogy képes a VGa kiugrani az alaplapból, amikor a hátlaphoz akartad rögzíteni. Ezt most direkt meglestem a lapomnál. Kitépni sem tudtam.
A hatlap és az alappal közé nálam éppen elfér a Vga hatlapja. Szóval minden patent.Ezt most telóról írom, mert most darabokban a gép. Holnap megírom, hogy sikerül e a hibát előidézni vagy valami, mert már én is kiváncsi vagyok.
-
davidsz
senior tag
Azért egy ember találkozott az XL hibájával, nem kellene rögtön temetni ezt a típust.
Nálam 100% minden porcikája. Mondjuk nekem Zodak intézte, és nem hardverkeres.
-
davidsz
senior tag
-
davidsz
senior tag
Define XL-t használok. Nálam teljesen jó a hangszigetelés, és nem megy a hűtés rovására.
Többször írtam már, hogy ez az a ház, amibe beköltözöl és használod. Nem kell a plussz venti állítgatás.
Nálam alapesetben be van állítva "silent" módra az összes ventilátor, és akárhogy nyúzom nem melegszik. Innentől felesleges a bármi plusz a ventik állításához. Egyszerűen nem kell foglalkoznom ilyen dolgokkal, mert egyszer be lett állítva, csak használnom kell.
egy dolog amit el kell végezni: porszűrőt takarítani. Ezen kívül más dolgom nincs a házzal. -
davidsz
senior tag
válasz
HUNRookie #451 üzenetére
A poti-val, én sem voltam kibékülve. Kicsit gyengének tűnik. Az idő viszont megoldja a dolgot. nálam legalábbis így volt. Beállítottam (legkisebb) és azóta nem is tekergettem.
Ez nem az a fajta ház, amiben variálgatni kell a cuccokat. Akárhogy is nézem a dolgokat, nálam a legnagyobb melegben, meg a hűvösben is ugyanolyan a hőmérséklet a házban.Ez az a ház, amibe beköltözöl és használod.
-
davidsz
senior tag
Én tettem pluszba ventit mindenhová. Az oldallapi nekem kifelé nyom. Tökéletes. Hangtalan. a Ventiszabályzó minimumra tekerve. Nincs is szükség többre. Simán csendes és pormentes.
Én ezt választanám a helyedben és nem ízért írom, mert ilyen házam van, hanem már szívtam a töbivel ... és más ennek a nyomába sem ér összességében. -
davidsz
senior tag
válasz
ekuanszuocsa #368 üzenetére
Simán elfér. Ebben elfér minden
-
davidsz
senior tag
Megérkezett az XL:
IttBe is kltöztem.
-
davidsz
senior tag
Megrendeltem a Fractal Design Define XL fekete számítógépházat.
Van valami amire figyelni kell majd ennél a háznál? Vagy valami amit érdemes megtenni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest