Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Akkor mondom egyszerűbben (úgy tűnik, az előző versenyzőhöz hasonlóan, neked sem esett le a mondandóm lényege - ez persze lehet az én hibám is, lehet hogy nem fogalmaztam elég konkrétan).
Gáz, hogy nincs egy értelmes kisker egy 2 milliós városban, amely forgalmazná a cég termékeit. Ha hétfőn megrendelek egy házat, és az Debrecenből ideér csütörtökre, úgy, hogy egy pesti nagykerből hozzák, akkor azt egy helyi kiskerben már kedden át tudnám venni. Azt már csak zárójelben említem meg, hogy nem kellene futárdíjat fizetni...
Más szavakkal: nem a mobilx-el van baj (sőt: ha ők nem lennének, valszeg más házat kellett volna vennem), hanem az itteni kiskerekkel, akik közül a normálisabban működők nem forgalmazzák a Fractal Design termékeket; akik meg forgalmazzák, azokról jobb nem beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő