- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Akkor mondom egyszerűbben (úgy tűnik, az előző versenyzőhöz hasonlóan, neked sem esett le a mondandóm lényege - ez persze lehet az én hibám is, lehet hogy nem fogalmaztam elég konkrétan).
Gáz, hogy nincs egy értelmes kisker egy 2 milliós városban, amely forgalmazná a cég termékeit. Ha hétfőn megrendelek egy házat, és az Debrecenből ideér csütörtökre, úgy, hogy egy pesti nagykerből hozzák, akkor azt egy helyi kiskerben már kedden át tudnám venni. Azt már csak zárójelben említem meg, hogy nem kellene futárdíjat fizetni...
Más szavakkal: nem a mobilx-el van baj (sőt: ha ők nem lennének, valszeg más házat kellett volna vennem), hanem az itteni kiskerekkel, akik közül a normálisabban működők nem forgalmazzák a Fractal Design termékeket; akik meg forgalmazzák, azokról jobb nem beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest