Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
A széket elhúztam, hogy jobban lehessen látni a gépet. Pici az asztal, de sajna ekkora hely van. Elférek, a 182 centimmel és 73kilómmal.
Egy kis lakásba költöztem, ezért is váltottam mATX házra, ez elegánsabb, szolídabb és nem olyan zavaró egy nappaliban mint a korábbi bitang Chieftec házam. A zaj minimalizálása is ezért volt fontos - ne zavarjon a gép soha senkit. Most meglett a Be quiet Straight Power 500 táp is, szóval most minden zsír. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy kis lakásba költöztem, ezért is váltottam mATX házra, ez elegánsabb, szolídabb és nem olyan zavaró egy nappaliban mint a korábbi bitang Chieftec házam. A zaj minimalizálása is ezért volt fontos - ne zavarjon a gép soha senkit. Most meglett a Be quiet Straight Power 500 táp is, szóval most minden zsír.