Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
CactuS #36095 üzenetére
Ma reggel én is próbálgattam kicsit, most PC-n, de ugyancsak kontrollerrel. Megcsináltam az intro sorozatot, de ezúttal egy GP2 Minivel, kikapcsolt assistokkal (ABS, automata váltás maradt). Továbbra is azt mondom, hogy jó lesz ez, simán hozza, amit vártam, és még bele se kezdtem.
Ellenfelek most 3-as szinten vannak, így tényleg nem rúgnak labdába, tegnap 4-esen kezdtem, hullafáradtan (konkrétan majd beludtam az egyenesekben), új pályákon, meg a Subaruval nem is tudtam nyerni. Majd próbálom még, de szerintem mennek vissza 4-esre.
Zene kuka, fél peerc alatt az agyamra megy, de az nekem amúgy is mindig az egyik első dolog volt Forzában, hogy kikapcsoltam.
Amit valaki említett korábban, hogy a menü szaggat, és ez valóban így van. Remélem, javítják, mert nagyon borzalmas. Xboxon nem tűnt fel ilyesmi, szerintem ott nem csinálta, de ma még összehasonlításként játszok ott is.
Grafikában feltettem lelkiismeretfurdalás nélkül ultrára, 60 FPS megvan a játékban, nagyon ritkán beesik kicsit alá, 51 alatti értéket még nem láttam, azt is csak egyszer, de 70-nel kezdődők többször is akadtak. Szerintem hagyom is itt. Csináltam a grafikai menüben egy benchmarkot, a gép kb középkategóriás, semmi extra, az r5600 proci lassan gyengécskének számít, az még idén cserés lesz valami erősebbre, de amúgy ehhez a játékhoz ez így bőven elég:
(le kellett méreteznem a screenshotot, mert nem tudtam feltölteni ph-ra).
Ja, a töltési idők tényleg kicsit hosszúak, ez viszont xboxon feltűnőbb volt, PC_n csak ha figyelek, illetve a menü akadozása miatt szembetűnő.
Szerk.: Hogy mennyit számít, hogy hogyan vezetsz: tegnap ugye letoltam xboxon az első szériát úgy tessék-lássék, abból lent a screenshoton is látható 2-es driver level. Ma rendesen, odafigyelve megcsináltam megint, a végére simán lvl5 voltam. Szóval rendesen jutalmazza a rendszer, ha nyersz, illetve ha jó köröket/szegmenseket mész. Ez szerintem kimondottan pozitív. Ami fura volt, hogy a practice feltételnél, hogy fuss bizonyos szintidőt, ott nincs ott, hogy ez tiszta kör legyen, pedig szerintem ez alap kéne legyen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest