Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
Pistu_ #36798 üzenetére
Akkor alighanem kopik az abroncs... ez akkor viszont azért ultragáz, mert az AI ellenfeleknél teljesen biztos vagyok benne, hogy nem, azok minden probléma nélkül autóznak ugyanolyan köröket mint friss gumival.
Hiába áradoztak itt a fasza AI fejlődésről, szerintem továbbra is teljesen más fizika hat rájuk mint a játékosra. Ugyanolyan dögunalom versenyeket futok mint a 7. részben mert két forgatókönyv létezik: vagy lebutítom a gépet és akkor agyonverem az első körben (és autózok full egyedül minden történés nélkül végig az élen) vagy ha feljebbveszem a szinjét akkor ő ver agyon engem, ha a mezőny nem is, az első 1-2-3 helyezett biztosan (és autózok full egyedül minden történés nélkül végig súlyos másodpercekkel mögöttük).
Egyre csalódottabb vagyok... pedig elhittem, hogy most megcsinálják. Már megint... -
Win-T
őstag
Motorsport karrier versenyeken szerintetek működik a gumikopás (már persze ha be van kapcsolva) vagy sem? Merthogy a HUD kis piktogramján nem fogynak a kopást jelző csíkok mint pl. mulitplayerben, ugyanakkor 3-4. körben már egészen érthetetlen módon nem tudok néha egy-egy kanyart bevenni.
-
rdt89
addikt
válasz
csab991 #36788 üzenetére
Rengeteg apróság került a játékba, event lab 2.0, pár új sztori, drift kamera külső nézetből, sok-sok új autó, antilag turbo, body kit-ek, launch control, kibővített fotó rész, hirtelen ennyi jut eszembe, de még ha valami eszembe jut írom, amúgy a patchlog szerintem a legjobb ötlet.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csab991 #36788 üzenetére
Ismerve napjaink "semmi soha nem lesz jó bezzeg az én időmben rendes játékfejlesztők voltak" gaming közösségeit, sokkal többre mész egy patchlog elolvasával.
-
csab991
senior tag
válasz
Döglött Róka #36786 üzenetére
Személyes véleményekkel többre megyek, már aki aktívan tolja. Gondolom Ranked sose kerül be a játékba.
-
kicsako
őstag
válasz
Döglött Róka #36786 üzenetére
Az igazi troll
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csab991 #36785 üzenetére
Hogyne, csak rossz szövegmezőbe írtad be a kérdést. Próbáltad ezt?
-
csab991
senior tag
FH5-ben történt valami említésre méltó az elmúlt 1 év alatt? Rally DLC-t leszámítva.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacielvtárs #36781 üzenetére
Pókerezőknél is van az a mondás, hogy "ha nem látod, hogy ki a balek az asztalnál, akkor te vagy az"
-
válasz
Lacielvtárs #36781 üzenetére
Bash.hu megvan? Nekem onnan van a hasonló szituációkra egy nagyon régi idézetem:
<Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcösg
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Döglött Róka #36773 üzenetére
"Tudod, ha nem találsz idegesítő embert egy csoportban, akkor te vagy az.
"
ez mekkora szöveg ''mán -
3L1T3
addikt
Itt azért baba a fényezés.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
IntelKiller7 #36751 üzenetére
A valóságban az a megoldás, hogy 160 fölött a menetszél már lesöpri az esőcseppeket, nem kell annál lassabban menni
-
rdt89
addikt
válasz
Döglött Róka #36773 üzenetére
Ez a "ha nincs a lakóházban hülye, akkor te vagy az" klasszikus átirata?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Csapoati #36772 üzenetére
Igaz, most mentem pár kanyargós versenyt stock FWD autókkal és nem vészesek, csak eddig mindig tuningoltam rajtuk min. az osztályon belül kimaxoltam őket úgy meg kúsznak mint a fene. FM-ben jah alulkormányzottabbak ha limiten mész, de minden autóra igaz, hogy alapvetően alul van kormányozva mindegyik.
A 2021-es M3 Competiton Sedánt néztem, hogy 400-450Nm nyomatékig alig lehet kifaroltatni, 500 körül teszi kis a seggét. Nem tudom, nekem fura az RWD itt, hogy ennyire tapadnak. Horizonba könnyen eldobja a seggét. A telemetria viszont szerintem ugyanaz a két játékba, valószínűleg a fizikai motor is, csak itt tovább fejlesztették, ha lehet nekik hinni, de lehet csak átírtak pár számot azt cső.
Nah mindegy döntsétek el Ti, itt van két videó az M3-ról, full stock, minden segítség OFF, az FM-ben van csak ABS ON, és kéziféket nem használtam, de nekem az, hogy az első kanyarban a bömös nem dobja ki a seggét FM-ben az nagyon fura "érzés", szokatlan:
[link] FM8
[link] FH5 -
Csapoati
nagyúr
válasz
AsakuraDave #36765 üzenetére
Én nem tapasztaltam olyan szintű alulkormányzottságot a Horizonban, mint az új Motorsportban az FWD kocsiknál. TCS meg STM off persze, kontrollerrel.
-
.LnB
titán
Patch-ről még mindig semmi infó? Néha benézek ide, hátha írtok róla.
-
AsakuraDave
őstag
[link] It didn't age well
"ALL IN GAME 4K FOOTAGE"
Jó, hogy csak egy 6perces videót szenteltek a fejlesztők annak, hogy 120x elmondják "build from the ground up" Nagy kedvenc, "More than 800 unique upgrades" és rábassza a Forza hátsó szárnyat az MX5 -reMikor a kocsik festéséről beszél, hogy szipiszuper "spectrophotometer" -rel lettek és a sérülés figyelembe veszi a festést, hogy mennyire vastag rétegű
Végülis csak arról szól a videó, hogy soha nem látott részletességű pályákat, autókat és egyebeket fogunk kapni
Ami a videóban ingame footage alapján el is hiszel mert akkor még kurva jól is nézett ki.
-
macy
addikt
válasz
AsakuraDave #36765 üzenetére
Hát nem tudom, nálam a honda úgy kiegyenesíti a kanyart padlógázon FM-ben, mint a huzat.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Csapoati #36763 üzenetére
Dobálgatni? Ez alatt mit értesz? Horizonba olyan brutál alulkormányzottság van FWD -vel, hogy kínkeserves egy-egy kanyar bevétele. El veszed a gázt az autó elkezd kanyarodni, padló és az autó a beállt írányba csúszik tovább megszűnik kanyarodni. FM -be simán kanyarodik, irányítható padlózott FWD autó.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
AsakuraDave #36762 üzenetére
Egy ideje ugyan azt a motort használják, azt hiszem FM6 óta, ForzaTech a neve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
AsakuraDave #36762 üzenetére
Ne viccelj már, a Horizonban simán lehet dobálgatni a kanyarokba az FWD autókat, míg itt nem igazán.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
parandroid #36755 üzenetére
Amúgy azt lehet tudni, hogy ha elég szoros a studiók közötti kapcsolat, akkor a Horizon alatti motort nem-e használhatták volna FM alatt? Elvileg a Playground -os arcok IS dolgoztak rajta, nem? A telemetria egy az egyben benne van a Horizonokba is, és pl egy első kerekes autót nehezebb irányítani mint az FM-ben, de a hátsó kerekes autók is sokkal könnyebben ki tudnak farolni. Horizon -ba megkapod a Corvette-et ha FM -ezel és vica versa vannak ilyen dolgai a két játéknak szóval azért szerintem elég szoros a két játék kapcsolata.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
parandroid #36758 üzenetére
Én lefuttattam a benchmarkot, újraindítottam valamiért a játékot, aztán DLSS helyett már csak FSR van. Lehet a benchmark miatt tűnik el?
-
Bep
őstag
válasz
IntelKiller7 #36751 üzenetére
Szerintem amúgy teljesen mindegy, mert nagyon ótvar az eső "imitálás" a szélvédőn, legalább is konzolon.
-
parandroid
félisten
válasz
CJ4567 #36757 üzenetére
FSR-t még mindig nem tudom bekapcsolni. Úgy értem, bekapcsolom, de ha kilépek a menüpontból, és vissza, vagy elindítom a benchmarkot, és lefut, akkor utána megint off.
Lehet, higy a DLSS-t kéne próbálnom (meg sem lepődnék, ha véletlenül felcserélték volna a menüpontok szövegét
).
Az RTAO-t kipróbálom eggyel lejjebb akkor, hogy mi a különbség.
p
-
CJ4567
nagyúr
válasz
RTAO + RT tükröződések minőségét vedd le közepesre, ha mindenképp bekapcsolva akarod hagyni őket, meg próbáld ki az FSR2-t minőségre véve. DLSS 1440p-n szebb, mint a TAA, FSR2-t nem tudom tesztelni, mert NV kártyán valamiért nem opció. (Kivéve, amikor AMD-nek hiszi a játék
)
-
Debilon
addikt
válasz
köszi, kipróbálom majd ezeket
jelenlegi beállításokkal elviselhető nekem, de azért látni lehet, hogy mikor vesz vissza
konkrétan az el-el tűnő textúrák zavaróbbak, de gondolom/remélem majd javítják
-
parandroid
félisten
válasz
Debilon #36752 üzenetére
Ezen én is túl vagyok. Kezdd el egyesével állítani a beállításokat, mert ha csak a fő csúszkát állítod, és minden automatikuson marad, akkor játék közben folyamatosan állítgatja neked, és valami borzalmasan csúnya lesz a végeredmény. De legalább magas FPS-sel.
Nekem most ezek a beállítások vannak, így egészen elfogadható módon néz ki. Játék közben a teszt ellenére megvan a 60+ fps-em, általában több is, az eső-éjszaka kombináció el tud vele bánni, de olyan 52-53 alá még nem láttam esni verseny közben (konfig a képen).
Így néz ki konkrétan: [link] (direkt nem szúrom be a képet, hogy ne legyen ebből minőségromlás).
Elégedett nem vagyok a látvánnyal, de ez most egy elfogadható kompromisszum. Nem tudom, hogy proci-, vagy VGA limites-e, de gyanítom, hogy egyszerűen szar a PC port.
p
-
NoMagix
addikt
válasz
IntelKiller7 #36739 üzenetére
Ezen k. nagyott röhögtem!
Gyere be a garázsba, okosba megoldjuk.
Ja, ez már ficsőr lehet, ha kell az ablaktörlő, akkor fizess, ezek lesznek az új lehúzások nem az új autó csomagok. -
tutuhawer
őstag
Szevasztok!
Követem a fórumot, én rögtön megvettem a játékot pc-re.
Grafika nem érdekel, csak a versenyzés.
Szerintem a multiplayer is jó, és habár kilöknek, mert a kolléga nem ügyes, hát én is hibázok, ezért nem annyira zavar.
Csak multiplayert megyek én, Logitech G29-cel.Szívesen jövök privát versenyben is, vagy bajnokságban.
Ezt a beállítást használom:
https://www.briankoponen.com/forza-motorsport-logitech-g29-g920-settings/Ha van jobb ötletetek, kérlek írni.
HUNTutuHawer -
macy
addikt
Üdv uraim. Most próbálgatom a gamepass verziót, nem tudjátok hogy a steames verzióhoz is kell-e az xbox app? Mert inkább ott venném meg.
-
Sziasztok.
Játszik valaki hasonló gyenge PC-n mint én? Ryzen 2600, 16 GB Ram, 1660 Ti?
Volt-e már patch a megjelenés óta, full hd mediumon elmenne 40-50 fps körül szerintetek? Több performance videót is nézegettem már, de nagyon ellentmondásosak.
-
GalaHU
addikt
válasz
parandroid #36729 üzenetére
Szerintem pont 5 éve vettem a LG C9-emet, pont azért mert valós G-synccel tudta a 4k120hz-et. Azóta C2-őm van, de mind XBox/PS5 mind PC vonalon ugyanezt tudja. Sony, Philips szintén forgalmaz erre alkalmasat…
-
rdt89
addikt
válasz
Az LG C1 Oled kifejezetten Series X-hez lett optimalizálva, tudja a freesyncet, 120fps/van benne számláló is ami mutatja az fost/és 4k dolgokat, s játék funkció bekapcsolásával a 3-5ms válaszidőt. Számomra a legjobb kompromisszum volt tv nézés és a játék oltárán
-
CJ4567
nagyúr
Amikor a stream chatből tudod meg, hogy az általad választott kocsinak nincsen lámpája.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid #36732 üzenetére
monitort kell venni.
Nekem is van egy FHD, 144Hz-es, ha epp ugy adodna. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Nektek is csinál olyat a játék hogy mentek a pályán s néha eltűnik az aszfalt s átláttok a semmibe,vagy a nézőtér eltűnik s a semmibe ülnek az emberek?
Pedig nem gyenge gépem van,de 30-40 fps ingadozás van....
Ryzen 5600,RTX 4060 Ti. - 1080p-n játszok
Remélem egy hibajavítással orvosolják majd ezeket. -
Gabor777
aktív tag
válasz
parandroid #36732 üzenetére
Leragadtal nagyon az fhdnél. FPSen volt a hangsúly, hogy ilyen játékoknál azért a több az jobb is, csak a tvm nem viszi 4kba.
120 fps csak a full HDban működik. Rocket leaguenél pedig nem érdekel annyira, hogy 4k v full HD. Fps szám fontosabb egy konpetitiv játéknál, de gondolom ezzel nem mondok újat.
-
parandroid
félisten
válasz
IntelKiller7 #36731 üzenetére
Ezt továbbra sem kétlem, jó pénzért bármit, de még mindig fHD/120Hz kombónál járunk.
p
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Felso kategoriaban azert mar jo TV-k vannak.
Nekem az CX Oled is pl 4K, 120Hz, HDR, VRR, Gsync, Freesnyc kistokom.. -
Raymond
titán
válasz
Redneck #36727 üzenetére
Igen, sok megelent az utobbi idoben, de azert meg mindig sok az 50/60Hz panellel szerelt, foleg az olcsobb kategoriakban. Peldaul itt van a 4Ks TV-k amik 2023-tol vannak kinalatban a geizhals-rol [link]
252 - 50/60 Hz
171 - 100/120 Hz
41 - 144 Hz
5 - ??A kinalat 54%-ak meg mindig csak 50/60Hz-es.
-
parandroid
félisten
válasz
Redneck #36727 üzenetére
Nem követem a tv-ket, nekem valami 5-6 éves, alap sonym van. De ismerve a gyártókat, vannak kételyeim a valós 120 Hz-cel kapcsolatban, elnézve a gamer monitor kínálatot (meg árakat).
De amúgy is az a gyanúm, hogy ezek nem olcsó, fHD modellek, szóval amit írtam, az áll. Az meg aztán végképp rétegigény lehet, hogy valaki xboxhoz keres 1080p, de fHD TV-t, ami tud 120 Hz-et.
p
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid #36717 üzenetére
Miért ne tudnának a TV-k 120Hz-et? Az elmúlt években rengeteg 120Hz-es modell jelent meg a piacon.
Igaz sok játék még a 60Hz/60fps módot sem tudja...
-
-
Pistu_
tag
-
NoMagix
addikt
Builder’s Cup Performance sorozatban játszottam és volt egy furcsa sztorim. Renault megan-nal mentem gyári alap festéssel.
Watkis glen volt a következő állomás, lementem a kötelező 3 kört és kiléptem hogy rárakjam a saját festésemet, utána folytatni akartam a futammal.
Persze újra kellett futnom a 3 alap gyakorló kört, sebaj menjünk, de közben látom, hogy gyalázatosan szarul hozta át a festésemet az FH5-ből, oké megigazítom. Festés után jelezte, hogy megint 3 lap kört kell futnom, oké legyen.
Erre már a következő pályára rakott és a Watkins kimaradt. -
csabi0805
senior tag
Azért aki multiban jön és ki..asz a picsába pályáról azt egyből zárnám ki mondjuk 1 hétre a játékból.
Nonszensz amit egyesek csinálnak.Remélem ezt is javítani fogják mert ez így gáz és S meg A osztályban vagyok.
Amúgy volt jelzés Twitteren a jövő hét elején jön az első hibajavítás a játékhoz ha minden jól megy. -
Gabor777
aktív tag
válasz
parandroid #36717 üzenetére
Az FPSre gondoltam. A full HD pedig.. Csak abba megy az xbox 120 hzen az LG tvmen :D rocket leaguet ha nem gépen játszom, akkor kikapcsolom a HDRt és a 4kt, és full HD 120hz. Picit korlátozott ilyen téren a box(vagy a tvm?).
-
parandroid
félisten
válasz
Gabor777 #36711 üzenetére
A fullHd/120Hz, az valami borzalmasan rétegigény. Kb a 24-es gamer monitorok, aztán ennyi. Talán még pár 27-es, ami még nem 1440p. TV-knem tudják a 120 Hz-et, gamer monitorok meg jellemzően már nagyobb natív felbontásúak. Meg eleve az xbox játékosok 99%-a TV-t használ.
p
-
mcwolf79
veterán
válasz
Én tegnap kíváncsiságból felraktam a FM6-ot , mert annyira mondja itt mindenki , hogy az a nonplusultra.
Háát finoman fogalmazva a FM7-8-hoz képest nem az igazi . Az egyedüli pozitívum amit kb. fél óra játék alatt éreztem , hogy ott a belső nézet felépítését / távolságát jobban belőtték . Ott használhatóbbnak érzem , mint a 8-ban. Plussz az irányítás 1 fokkal jobb . Mindig hiányoltam a Forzákból azt a beállítást , amit az F1 játékokban linearity-nek becéznek . Tehát hogy a kar húzásával mennyire nőjön az érzékenység . Én mindig úgy állítom be , belül ne legyen olyan érzékeny , hogy a finomabb kormánymozdultokat jobban végre lehessen hajtani . Ugye ilyen itt nincs . Most így hirtelen az sem rémlik , hogy kontrolleren lehet e érzékenységet állítani vagy csak a Dead zone-t.
Ezeket bele rakhatnák. Várom a patch-et szeretettel , mert addig nálam pihenni fog míg nem javítják a mentés hibát. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Nálam a H4 olyan volt megjelenéskor, hogy be kellett zárnom az explorer.exe-t, másképp fél órán belül összeomlott a játék
Szerencsére már akkor is két monitorral nyomtam, így valamennyivel élhetőbb volt, hogy legalább a Spotifyt meg a Discordot tudtam használni, szerencsére egész gyorsan javították ezt.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
CJ4567 #36709 üzenetére
Az "sajnos" teljesen érthető, ha valaki kifejezi a nemtetszését, mert szar lett a PCs port. Valamiért fizetsz, de jatszahatatlan. De már volt erről diskurzus itt is, h kb az összes eddigi forza (horizon) elfogadhatatlan állapotban jelent meg PCre. Nekem a 4 okozta a legtöbb problémát telekomosként. Javítani fogják.
Viszont a játék élmény, a fizika, az időjárás effektek, fények..a pályák.. Nagyon szépek. Picit sajnálom, hogy nem megy series xen full hdba 120 fpsel, azért abba a tartományba való ez a játék, de 60 még kibirhato. Kontent valóban kevés benne, de az orvosolható. Remélem minél előbb jönnek a fiktív pályák a 7ből...alpok, Rio, Prága.
Még mindig jobb, hogy a fizika és a játék élmény ott van a szeren, mintha fordítva lenne (motorfest...). Viszont ez az állandó GT7 ide, GT7 oda, forza 4 volt a legjobb 12 évvel ezelőtt, stb
. Mindenhol ez folyik.én is most fejeztem be 911el az egyik bajnokságot. Nehéz letenni...multiba még nem mertem merészkedni, csak 1 qualit nyertem laguna secaban, de rá kell nézni a többire is. Szerintem nagyon jó lett.
-
l4cz
csendes tag
Hali , házi bajnokságot nem csinálunk ?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Gabor777 #36698 üzenetére
Nekem a PC-s port a legnagyobb problémám, néha 2-3x kell elindítanom a játékot, mert másképp 15-20FPS, vagy van olyan is, hogy verseny közben 80-ról leesik az FPS 30-40-re, végigszenvedem a versenyt, majd célvonalnál azonnal összeomlik.
Vagy azt hiszi a játék, hogy a 3070-em valójában egy AMD kártya, és DLSS helyett FSR-om van. Ezen kívül nekem nagyon tetszik a játék, a fizika számomra elviszi a hátán
Egyszerűen jó érzés az autókat vezetni.
#36692 AsakuraDave "Amúgy a multi versenyek eddig 7-8körösek voltak, közepes gumikkal +1kör üzemanyaggal simán végig megy az ember, slick meg kb 5kör után meghal, legalábbis az ellenfeleim eddig mindig beszopták, hiába voltak 3seccel előrébb 5.körre lehagyom őket."
A soft és közepes gumi is slick.A legtöbb pályán közepessel is ki kell állnod egyszer, keménnyel vannak autók, és pályák, ahol végigmehetsz kiállás nélkül. Én A osztályt toltam sokat ma, a 911 Leichtblaut egy álom vezetni
Forza GT-t és TC-t nem toltam sokat, a Formula Mazdát kéne kipróbálni, érdekesnek néz ki.
-
Win-T
őstag
válasz
AsakuraDave #36701 üzenetére
"A nem tetszést meg muszáj kifejezni mert csak elkényelmesedik mindegyik kiadó és csak pusholni fogják a fejlesztőket hogy van 14 napotok kiadni egy teljesen új játékot és kapni fogjuk a hanyagnál hanyagabb játékokat.... "
Na de azzal, hogy itt fejezed ki a nemtetszésed napok óta, nem sokat teszel az ügy érdekében.
Olyan fórumon is tolod ezt a hisztit ahol olvasnak az illetékesek? -
Redneck
nagyúr
válasz
AsakuraDave #36703 üzenetére
Az a leginkább szomorú, hogy valaki azt nézi streamen, hogy más videojátékozik.
Holnap végre kipróbálom ha lesz kedvem...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
NoMagix #36700 üzenetére
Pontosan...
De aggasztó, hogy semmi official nyilatkozat nem született még a játék állapotával kapcsolatban, ha mondanák, hogy sorry és Cyberpunk 2.0 módon fel lesz javítva, dolgoznak rajta akkor meh.. és bizik majd az ember abba, hogy idővel javulni fog. De ez a nagy kuss ez csak megerősíti, hogy a 6 év alatt nem sikerült semmit elérniük a kicsit jobb fizikán kívűl, ami meg ráment arra, hogy úgy néz ki mintha 10 évvel ezelőtti motor alatt futna. Ha ACC/iRacing és társait megszégyenítő szimulátort csináltak volna belőle akkor könnyen elnézné az ember, hogy a játék minden más pontján iszonyat hanyag lett.
A nem tetszést meg muszáj kifejezni mert csak elkényelmesedik mindegyik kiadó és csak pusholni fogják a fejlesztőket hogy van 14 napotok kiadni egy teljesen új játékot és kapni fogjuk a hanyagnál hanyagabb játékokat.... Felfoghatatlan, mi történhetett 6 év alatt és a bemutatott footage után, hogy ezt kaptuk kézhez. Jó lenne egy doku ebből mint a God of War fejlesztéséből csináltak, csak az tényleg egy AAAA játék is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest