Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
válasz
parandroid #34498 üzenetére
-
parandroid
félisten
Nem 3 csillagra kell megcsinálni, hanem a szezonális limitre. Ha fölé mész az egérrel, kiírja, az mennyi. A danger sign pl 600m-t kér, arra emlékszem, de általában feljebb van az elvárás, mint a 3 csillag.
Nekem kész a hét (na jó, az 5 napi feladat még hiányzik), szóval minden teljesíthető.
p
-
válasz
parandroid #34490 üzenetére
Erről a Barbie dologról beugrott, hogy egyik alkalommal a kislányom kapott egy dolgozó Barbie-t, mármint ez a megjelölése. És segítettem neki öltöztetni őket, de a dolgozó Barbie testesebb - kicsit körte alakúbb -, nem megy rá a többi Barbie ruhája. De egyébként igen, simán jöhetne egy ilyen klasszikus darab is. Bár nekem nem pink az s2000-esem.
-
Evome
senior tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud nekem segíteni ?! Horizon 5
Az e heti (Summer) challangek közül van 2 ami nem akarja nekem megadni a pontokat, miutána 3 csillagra teljesítettem őket.
-Danger Sign Runaway
-Speed trap Pequeno PuenteIlletve van egy 2 csillagos : Airfield speed zone
Se a heti pontokat nem kaptam meg teljesítés után, se a super wheelspint ?!
Mivel most kezdtem a játékot, így nem tudom mi a normális és mi nem ?
Én értelmezhetek félre valamit, vagy ez valami indie company bug és nyeljem le hogy nem jár pont érte a héten ?
előre is köszönöm
-
zsiz
őstag
válasz
stillmatic #34492 üzenetére
Izlandon ~17 000 HUF.
FH4 + FH5 premium editions bundle
The Forza Horizon 4 Ultimate Edition includes the full game and Car Pass, VIP Membership, Formula Drift Car Pack, Best of Bond Car Pack, and the Fortune Island and LEGO® Speed Champions game expansions.
The Forza Horizon 5 Premium Edition includes the full game, Rally Adventure and Hot Wheels expansions, Car Pass, VIP Membership and the Welcome Pack.
Ha nekem megvan a FH4 Ultimate kieg, de maga az alapjáték az nincsen, akkor ezt benéztem? Mármint, nem vonja le annak az árát, ami már megvan, ugye?
Ezzel a 300 Ft-os Game Pass parával elgondolkodtam, hogy be kéne húzni őket -
stillmatic
aktív tag
Az FH4-FH5 Premium Bundle most 67000 helyett 23440 ft a storéban.
Ha valaki eddig gamepassen tolta a két részt akkor ez elég korrekt ajánlat. -
NoMagix
addikt
válasz
parandroid #34490 üzenetére
Nézz ne csak láss! De van To
-
parandroid
félisten
válasz
NoMagix #34489 üzenetére
Pl, hogy a join után nincs to.
Re #34491: Pont az a gond, hogy nem kéne, hogy legyen.Amúgy a barbie dlc szerintem adná. Az F&F óta az összes forzában minden második s2000 sookie-pink, meg ott a mini cabrio is, ami hatalmas ziccer. A karakter-választónál meg simán menne a barbie, személy szerint hányok attól, hogy a nagy woke/pc mozgalomban direkt ocsmány karakterek vannak csak. Egy barbie/ken duó üdítő színfolt lenne.
p
-
NoMagix
addikt
Csuda jó hírem van!
Hallottátok hogy érkezik egy Star Wars kiegészítő! -
homerhamm
addikt
válasz
parandroid #34482 üzenetére
Ez így van.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
chungee #34480 üzenetére
Be kell lépni a mentett festések közé, megkeresni a törölni akart skint, törlés és az autód visszaáll az alapszínre.
Feltétel hogy ne az éppen használt autódról próbáld lehúzni a skint mert azt nem engedi, ülj át egy másikba
Emlékeim szerint a mentett festéseket időrendi sorrendben dobja eléd nem márkánként. -
chungee
addikt
Sziasztok, Hogyan kell FH5-ben a kocsit gyári festésre rakni
-
united28
tag
válasz
szami777 #34470 üzenetére
Az Oreos kocsi meg van. FH4 premium FH5 ultimate van meg. Az 5 kb. 3 hónapja van meg, azt csinálgatom, mármint amit live nélkül tudok. A 4-et hanyagoltam időhiány miatt (Snowrunner is sok idő), de most megpróbálok ráállni, ki tudja meddig van lehetőség rá.
Valaki játszik kormánnyal? Tudom, hogy nem kormány topic, de egy rutinosabb játékos adhatna ötletet, mert már begolyóztam a sok teszttől. Logitech G923 vagy Thrustmaster T248/300? Árban a Logitech jobb lenne, de egyik helyen ez a jobb a másikon az. Valakinek tapasztalata van esetleg? -
rdt89
addikt
válasz
parandroid #34473 üzenetére
A nyereményjáték véget ért, nekem ezt írta a kódra mikor most meglestem
-
szami777
addikt
válasz
parandroid #34473 üzenetére
Na ezt meg én nem láttam.
Még jó, hogy 150 forintért vettem. -
Gabor777
aktív tag
Long story short...Blizzard Mountain óta a legjobb DLC..mondjuk nem volt magasan a léc a többivel
-
szami777
addikt
válasz
united28 #34460 üzenetére
FH5-ben elvesztettem a mentésemet kb 9 hónap játék után és nulláról kezdtem.
Azóta megvan az összes autó.
2 autó van asszem, ami ilyen speckó az 5-ben és nincsen meg, az egyik egy egy ford deluxe forza edition, amit a kontrollerhez adnak, a másik talán ford gt speckó változat, de a többi megoldható.Ha maximalista vagy, akkor gyorsan rántsad be a Pagani Zonda Oreo Editiont még, mert sokáig az sem lesz megvehető, most 100-300 forintért utánad dobják.
-
hamizoli
tag
-
csaba951
veterán
válasz
united28 #34463 üzenetére
Forza Horizon 4 Hot Wheels™ legendák autócsomag
Ez a csomag nem része az Ultimate csomagnak. Ha kell, akkor külön kell megvásárolni. Egyébként nincs benne semmi olyan ami nélkülözhetetlen lenne a játékhoz. Ha tetszik és van rá pénzed, megveszed, na nem, nem.A Kincsestérkép ami hasonló, külön kell megvásárolni (FH4/FH5) ha kell. Akkor jó, ha a gyűjthető dolgokat ki akarod maxolni a játékban. Rengeteg időd megspórolsz a keresgetésből (ami még így is nehéz egyes esetekben). De ha ez a rész nem érdekel, nem kell megvenned.
Ja, igen. Az aukciós házban lévő dlc autókat (lásd: autó ikonja mellett a jobb felső sarokban lévő zöld ikon) csak akkor tudod megvásárolni játékbeli pénzért, ha megvan az adott dlc, amiben az autó benne van.
A dlc-k többnyire fizetősek (talán van néhány ingyenes is). dlc-k külön-külön véve nem érik meg. A legjobban akkor jársz, ha rögtön Ultimate (FH4) vagy Premium (FH5) kiadást veszel. Ha spórolni akarsz, akkor az izlandi MS Store-ban vásárolsz (csak akkor ha EU-s tagországban vagy most!).
-
válasz
parandroid #34462 üzenetére
FH4-ben a Hot Wheels jött a végén, az már nem volt benne.
-
chungee
addikt
-
united28
tag
válasz
parandroid #34462 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, természetesen csaba95-nek is. Akkor a 4-et se hanyagolom, megpróbálok minél több autót összeszedni.
-
parandroid
félisten
válasz
Alapvetően a válasz igen. Amikor véget ér a két évnyi heti feladat, akkor elkezdik őket újra, ugyanazokkal a jutalmakkal. FH4 már a harmadik körnél tart. Hogy lesz-e negyedik, az jó kérdés. Őszintén szólva vannak kétségeim. Ehhez viszont meg kell csinálnod minden héten legalább azokat a feladatokat, amik autót adnak, abban viszont sok az online, szóval xboxon csak gold-dal, vagy gpu-val fog menni.
Emellett rengeteg autó AH-ból is vehető, persze ehhez jó sok credit kell. Szóval türelemmel, kitartással szinte mind összeszedhető. Konkrétan minden autó meg gyakorlatilag senkinek nincs meg, ahogy Csaba írta, van pár promós cucc, ami csak nagyon keveseknek volt elérhető. Ilyenek az FH5-ben is vannak amúgy.
Plusz ott van még mindkét részben a Forzathon shop, illetve FH4-ben a backstage pass.
Szóval ha kedved van, állj neki nyugodtan, szép kihívás.
Szerk: Kimaradt, hogy ha az ultimate kiadást veszed, abban ott a car pass, vagy vip pass, az alapból ad vagy 100 autót.
+1: Egyetlen autós csomag nem volt ultimate-ben sem elérhető, most nem ugrik be, vagy hot wheels, vagy hoonigan autókkal, az fénykorában egy 8-10 eurós pakk volt, azok az autók máshogy nem is megszerezhetők.
p
-
csaba951
veterán
válasz
Nincs esélyed. De gyakorlati jelentősége sincs. Jó eséllyel így is lesz több mint 450 kocsid a garázsban, amit soha nem fogsz vezetni. (De inkább több.)
FH4-hez van olyan kocsi, ami csak bizonyos engedélyezett fiókokon lehet aktív. Más fiókokon instant örök ban jár érte. Végstádiumos rákos kisfiúnak csinálta a csapat, aki azóta elhunyt.
FH4
Előrendelőknek voltak limitált kocsik. Ezek egy darabig elérhetőek voltak az aukciós házban bárkinek (ha volt aki eladta). Ezt megszüntették, utána már beszerezhetetlenné váltak a felhasználóknak.FH4
Már akkor is voltak céges promóciós játékok (csipsz, kóla, szendvics, ilyenekre gondolj), amik külön autót adtak. Ezek az akciók egyrészt csak korlátozott ideig tartottak, másrész többnyire csak az USA-ra szóltak. Ezeket se tudod ma már megszerezni. -
united28
tag
Ha nem a kiadáskor vettem meg az FH4-et és FH5-öt, attól van esély rá, hogy megszerezzem az összes autót? Ráadásul most csak az 5-ben nyomom a heti feladatokat, és ott is csak azokat, amelyekhez nem kell xbox live.
-
parandroid
félisten
válasz
NoMagix #34458 üzenetére
Indítsd újra, nekem megoldotta (a törhetetlen tábla, és pinata truck kérdést). Valszeg megint a quick resume lesz a lidas, volt egy bezárás nélküli újraindításom, mielőtt ez történt.
Amúgy készen vagyok (minden achi + minden accolade), sajnos nem volt ez sokkal több, mint 12-15 óra, utóbbihoz már kicsit húzni is kell az időt.
Egy darabig még fullozom a heteket, de nagyon messze van még az az okt-nov, ami előtt FM-et úgysem fogunk látni.
Zárásul pedig a kedvenc bugom (vagy feature?):
p
-
NoMagix
addikt
Délelőtt olyan szépen kifagyott a rally alatt a box, hogy öröm volt nézni, majd kidobott a fóképernyőre.
Belefutottam több törhetetlen táblába és pinyáta autóba. -
stillmatic
aktív tag
Nekem csak egy kérdésem van: miért nem lehetett az alap mexikói térképet is ilyen hangulatosra megcsinálni?
Oké hogy jóval nagyobb de akkor is olyan a DLC-hez viszonyítva mintha csak félig lenne kész. -
parandroid
félisten
Hehe, ott nekem is mindig hiányzott egy kevés, mert mindig kicsúsztam a kanyarokban, úgyhogy a kalasszikus trükkhöz kellett folyamodnom: bekapcsoltam a tcs/stm-et.
Hooni RS200-zal amúgy. Valószínű, hogy a Rimac-kal is meglett volna, az a másik joker autó dirt zónákra, meg ugratókra.
A másik, amivel kellett kicsit küzdeni, az a heti drift feladat volt. 132k ponthoz azért neki kellett párszor állni annak a zónának. Ott meg szerencsére megeredt az eső, mindjárt meg is lett.
p
-
rdt89
addikt
válasz
parandroid #34453 üzenetére
A Tres Colinas sebesség zónát mivel csináltad meg? 2km/h kell s nem jön össze
-
szami777
addikt
-
parandroid
félisten
Na, este nyolcig toltam, kis szünetekkel, szóval olyan 10 óra nettó körül mehetett bele. Hiányzik még a raptoros sorozatból a 8 normál verseny, meg 2 ehhez kapcsolódó feladat (3 verseny minivel, meg a 2 x 10 sec 200 kmph fölött versenyen), illetve kell még az acsihoz nem egészen 50 pinata truck (már tudom, hol kell őket keresni, szóval nem nagy kaland). Ja, meg a seasonal feladatokat is megcsináltam a területen, azzal is elment vagy fél óra (drift zóna + 3 verseny). Szóval nettóban olyan 12 óra a DLC, kicsit sajnálom, ebben több volt, mind az ötletben, mind a területben. A versenyek, utak vonalvezetés nagyon bejön, iszonyat munka lehet mögötte, a pr kunsztok is jók. A záró versenyek kicsit együgyűek voltak, kb, mint a showcase-ek az alapjátékban. A nagy kedvenc autóm az új Focus lett, zseniális, imádom vezetni, még alapon is. CMR2 óta a szívem csücske, itt sem kellett benne csalódni. A sok ugri-bugri fűnyíró, meg buggy bennem semmit nem mozdít meg, így meg, hogy cc versenyek csak a zárók voltak, kb mindegy isw, elférnek, de nekem ugyan nem hiányoznának. Szóval jöhetett volna még pár rally klasszikus, pugok, lanciák, a japánokkal meg szerencsére eddig is jól álltunk. Hiányoltam a kortárs aszfaltos rallys szörnyeket is, abból is elfért volna egy-kettő, vagy ha már ott a fasza sivatagos rész, akkor valami dakaros cucc a minin kívül, ami szerencsétlen amúgy is zombivá van nerfelve, mint a játékban minden mini.
Összességében igen tisztességesen összerakták, le a kalappal, csak remélni tudom, hogy ez a vonal marad valamilyen szinten, sokkal szívesebben foglalkozom vele, mint az eliminatoros / eventlabos / playgroundos fostengerrel. Broáf…
Ja, tényleg, multi: van még 2 accolade, 42 km a tourban, illetve openben, azt is le kell még tolni, szóval legyen 15 óra, nagyon kényelmesen. Van amúgy egy beakadt accolade-em, hogy nyerjek meg minden team challenge-et, ez gondolom bugos, vagy fogalmam sincs, mit akar, mindenestere masszívan nulla %-on álldogál…
p
-
CJ4567
nagyúr
válasz
CactuS #34440 üzenetére
TopTierRamen és seasons aszfalt tuning listája, rengeteg autó van benne elég sok embertől.
Ha követni akarsz embereket, egy kisebb lista: Nalak28, KapienPL(főleg ralli tuningokat csinál), snosaes, balanarus, K1Z Bard, AMS Carver, JumpyArdvarkITA, LogikJ (ralli, és aszfaltos tuningokat is csinál). Meg kövesd be WorthyCheetah17-et, alias Kisgépkezelőt is
Régebben ajánlottam K1Z Suimin tuningjait, de őszintén szólva, nem biztos, hogy most már ajánlani merném átlagembereknek a tuningjait, mert nagyon durván túlkormányzott, kihegyezett tuningokat csinál. -
válasz
AsakuraDave #34445 üzenetére
Akkor nem csak én voltam vele így, tegnap én is jobban élveztem a B-A kategóriás gépeket.
NoMagix: Anno én is sokszor nekimentem, Mudrunnernek is, aztán egyszercsak bekattant valami, azóta szeretem. Persze van, hogy pörgősebb kell, de egyébként elég chill a játék.
-
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid #34442 üzenetére
Ja, így már értem, köszi.
#34440 CactusS
Jó az a snowrunner, de egy idő után nagyon lassú és steril.
Már kétszer is nekifutottam, de nem vittem sokra. -
-
válasz
AsakuraDave #34438 üzenetére
Meg azért nem mindegy, hogy egy fast left egy B-s autónak fast vagy egy S2nek, tegnap este váltogattam az autokat, aztán amit egy Bvel simán vittem, ott volt néha meglepetés, ha nem vettem el egy S osztályossal.
Egyébként igen, nem olyan rossz ez a kieg, mondjuk így a HW-vel együtt nem túl erős a kötelező 2 Dlcnek. Meg nekem kimaradt egy jó nagy rész, mert beszippantott a Snowrunner - és újra is kezdtem platformváltás miatt -.
Ja igen, akartam még kérdezni, hogy FH5ben kik a jobb tunerek? Ugyanaz kb. a lista, mint FH4ben? Skippy4631, Nalak, Lazydata?
Parandroid: baszki, sajnálom. Jobbulást. -
NoMagix
addikt
válasz
AsakuraDave #34438 üzenetére
A riválisra gondolsz, ellenfelek ellen?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
NoMagix #34437 üzenetére
A "rally" time attack szerű mód az nem lett rossz, főleg hogy most kanyarba is kikapcsolt vonalvezetéssel megyek igy sokszor benézem a sebességet, bár a vonalvezetés is sokszor "hazudik". De az hogy utána ugyanezen a pályán kell ellenfelek ellen is menni az elég cheap megoldás lett...
-
NoMagix
addikt
Nekem is nagyon tetszik ez a rally, a pályák vonalvezetése remek.
A víz és kosz lerakódás tényleg jobb lett a kocsikon.
Verhetetlen módban is simán lehet nyerni. -
CJ4567
nagyúr
válasz
szami777 #34429 üzenetére
ISAD discordján írták, hogy Xboxon is jelen van a probléma, nálam PC-n ugyan ez.
rdt89: "Átemelhetnék ezt a narrációt /a repülő nélkül/, ki hány másodperccel maradt le időmérő részt az alapjátékba is."
Az eddigi összes Horizon része volt, ha megnézed a tabellát verseny közben, az 5 előttiekben írta a játék, hogy ki mennyivel van lemaradva.
Csak valamiért az 5-ből kivették, kivéve a co-op showcasekből.
A gumi profilmagasságot a SUV-ok, buggy-k, és a teherautók kapták meg.
-
homerhamm
addikt
válasz
parandroid #34433 üzenetére
Szedd le az NFS Unboundot, és akkor a legkissebb problémád a fájdalom lesz.
Amúgy jobbulást, mi történt?
-
parandroid
félisten
Na, ha valamit, akkor DBZ-t biztosan nem, annyira mazochista nem vagyok. Előbb nézem újra a 10 évad Jóbarátokat. Hú, de kár, hogy Scrubs nincs a Netflixen…
Amúgy inkább mennék futni, meg bicajozni, ha már ennyi szabadidőm van, de ugye ez jó darabig nem opció. Talán ha a sín lekerül, akkor óvatosan el lehet majjd kezdeni direct traineren görgőzni. Addig meg kéne valami kardióba hajló súlyzós mókát csinálni, mert teljesen leépülök, meg elhízok, mint egy disznó.
p
-
rdt89
addikt
válasz
parandroid #34431 üzenetére
Nézd meg a Dragon Ball - Z - Super és movie-kat, tuti megvan 3-4 hét program és addigra már te is át tudsz alakulni SSJ-be és elillan a fájdalmad!
A You sorozatot ne hagyd abba, minden évada tartogat valami kis extra finomságot.
-
parandroid
félisten
válasz
ansell #34428 üzenetére
Night Agent egész jó volt, ez most friss. Jobb, mint az utolsó évad Jack Ryan (na jó, ezzel nagyon mélyen volt a léc, pedig az is ígeretesen indult). Shadow & Bone-t néztük most még meg, de az gáz, az első évad is inkább érdekes volt, mint jó, de ezzel végképp beleállt a földbe. Múlt héten, a műtétre várva meg letoltam az összes Altered Carbont még egyszer, azt érdemes volt újranézni (még ha a második évad jóval gyengébb is). Amúgy nekem az élőszereplős Cowboy Bebop is bejött. Ja, meg újranéztem tegnap a teljes IT Crowdot is, kb 10 éve láttam, már nem volt meg minden részlet bennem. Most valami kislányosban gondolkozom, kinéztem a Jane, the Virgint, majd meglátjuk, milyen lesz. Felkészül az Outer Banks (abból még semmit nem láttam), illetve a You (első évad megvolt). Ha még nem láttad, akkor a CP2077 animációs sorozat is kötelező darab, illetve Ghost in the Shell SOC is van fent. Guilty pleasurenek meg ott a Cobra Kai.
Hú, tényleg, abból sem láttam még az utolsó (2?) évadot. Na, ok, időmből kitelik, varratszedés csak jövő héten, meg 8 hét térdsín, addig tutira nincs meló. Szóval rövid lesz ez a DLC, de legalább haladok az FH2 + FM6 grinddel. FM5-ben már csak valami 60 verseny hiányzik, meg egy nagyobb acsi (a 8 fullos affinity, de 6 már megvan belőle), illetve most, hogy újra mennek a szerverek, megnézem, hogy a tuning/festős acsikat ki lehet-e még ütni benne dupla accounttal.
p
-
rdt89
addikt
5-6 órát tettem az új kiegészítőbe, és azt kell mondjam, hogy lehet nem hosszú életű, de amit hozott magával ez a kiegészítő az valami zseniális. Engem a Launch Control-al és az Anti-lag turbóval megvettek kilkóra. Az Apex Predator 8 pályájának vonalvezetése és élvezete mikor időmérőben megy az ember zseniális. Átemelhetnék ezt a narrációt /a repülő nélkül/, ki hány másodperccel maradt le időmérő részt az alapjátékba is.A kocsik sokkal jobban porosodnak és a víz is sokkal részletesebben csapja szét a port a fémtesten, mint eddig bármikor. Nagyon figyelmesnek tartom azt, hogy a veretés közbeni por sokkal intenzívebb és nagyobb volumenű, bár lehetne még sokkal több homokfelhő csapatáskor benne. Az új Ford-nál vettem észre és nem tudom hány kocsi kapta meg, de a gumi profilmagasság is új tuningelemként ütötte fel a fejét. Itt tényleg lehet menni árkon-bokron keresztül, mert a sok megakadó fát felváltotta a törhető pálma. Nekem inkább Hawaii jut eszembe erről a játékrészről meg valamennyire a Horizon 1 Colorado része. A fizikán is érzem, hogy itt kicsit másabb, mint az alapjátékban és marha jól el lett találva, olyan Rally hangulatot ad ez a játék, mint mostanában semmi, kár, hogy hamar végére lehet érni. Az Apex Predator vonalait még vagy 20szor tuti végig csapatom, valami eszméletlen adrenalin löket és élmény az egész. S az, hogy fékezéskor, visszaváltáskor durrog eszetlenül a kipufogó, meg orgia a fülnek. Én személy szerint örülök ennek a DLC-nek és annak amit hozott magával a játékba, viszont szomorúan veszem tudomásul, hogy ezzel minden kötelességüket le is zárták a fejlesztők, de így se lehet panasz. Nem tudnék még csak megközelítőleg se mondani egy autósjátékot, ami ingyen szállítja hetente az új autókat a programba és kihívásokat. Amennyiben jó szokásukat tartják, s a játék sikereit nézve miért ne tartanák, a heti autópaletta frissítést nem a Motorsport fogja lelőni, hanem a Horizon 6 megjelenése.
Jó játékot mindenkinek hozzá, én meglepődve érzem, hogy miután kimaxoltam is még hetekig ezen a térképen fogok tombolni
-
szami777
addikt
Az új update/dlc-vel bekerült nálam egy elég nagy bug.
Lenne innen valaki olyan kedves, megnézné PC-n, hogy nála is produkálja ezt, vagy csak nálam?Röviden: mentett tuning betöltésekor azonnal összeomlolik a játék és kidob az asztalra üzenet nélkül.
Pl Jeskomnak van földutas és betonutas tuningja, ha váltok egyik tuningról a masikra, azonnali crash.
Új tuningot enged letölteni, de betölteni semnit.
Köszönöm előre is. -
ansell
tag
válasz
parandroid #34425 üzenetére
Mit erdemes mostanaban netflixen?
-
csaabz
őstag
A 10 új autó kb 3-4 órányi játékkal kiszedhető az Rally kiegészítőből.
Összességében klassz volt. -
Qkackca
őstag
Arra figyeljetek, mikor kéri hogy egy adott osztállyal teljesítsd a versenyt, akkor alapból is abba az osztályba tartozzon a kocsi.
Nekem pl B-ből A-ba tuningolt géppel nem adta meg. Plusz a mutatványoknál is a kocsi gyári állapotát írja, nem a valóságot...
De lehet másnak működik 'rendesen'. -
parandroid
félisten
válasz
spleenszuru #34422 üzenetére
Én pl szerencsésnek tartom magam, hogy az első részt megjelenéskor játszani tudtam 2012-ben. Pont akkor vettem az első x360-at. Mai ésszel felfoghatatlan, hogy az a játék mekkora mérföldkő volt. Csak azt sajnálom, hogy csak a 3. résztől kezdve kezdtem komolyabban venni, így az első kettőben sajnos sok tartalom hiányzik, és már nem is tudom bepótolni. A Rally kiegészítő is ilyen pl.
Amúgy működnek a táblák is, reggel még nekem is sebezhetetlenek voltak. Bár az a gyanúm, hogy az apex-szel kellett bizonyos szintre eljutni, hogy menjen ez is. A ládák amúgy már mindenholott vannak, mire kivégeztem a lilákat, szóval valószínű, hogy az előrehaladással párhuzamosan egyre több minden jelenik meg.
Reggel 8 óta toltam kb, szóval 4 óra ment bele, a lilákkal kezdtem, kb 50 láda hiányzik még, meg a Goliath verseny, de az még meg sem jelent, különben 100% ez a banda. A többiekkel 3-as szinten vagyok. Attól tartok, holnap kész lesz az egész.
Abból a szempontból jól jött ki a megjelenés, hogy a pénteki térdműtétem után már nem csak csendesen sírva ülök, és szarom össze magam a fájdalomtól folyamatosan, ellenben a kanapéról még nem kelhetek fel, szóval vagy netflix, vagy Forza.
p
-
plejik
addikt
válasz
szami777 #34423 üzenetére
Sajnos igen. ( mondjuk Én az első rész óta mindegyiket végig toltam.) Pedig azért vannak még benne lehetőségek. Remélem, hogy most a motorsport 8 megjelenésével lesz idejük a 6. részt kicsit átgondolni.
Mondjuk jöhetne a motorsport.. De elég nagy a hallgatás róla.. :/
-
szami777
addikt
válasz
spleenszuru #34422 üzenetére
Az érzi a sorozat fáradását, aki 3+ rész óta tolja.
Igazából ez a kisebbség, nagyon jó számokat hozott a fh5, nagy része új játékos, nem kérdés, hogy a 6 is tarolni fog.
Tippre, ha megjelenik a motorsport, leállítják a négyet és az 5. Rész támogatásából is vissza fognak venni. -
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #34420 üzenetére
A "szerencsésebbek", mint én is, FH5-tel kezd, így nem érzi, hogy kiégett-e egy sorozat.
-
válasz
laceszgamer #34419 üzenetére
A ládikók csak éjszaka jelennek meg.
Én amúgy level 8 + 9 + 5-nél hagytam abba este, gyorsan pörög. -
parandroid
félisten
válasz
laceszgamer #34419 üzenetére
“simán rá lehetne dolgozni valami valóban nagy DLC-t.”
Ja, az lesz a FH6. Gyakorlatilag az FH5 is a FH4 dlc-je. Kapott egy új mapet, mas nemigen változott. Eredeti útiterv szerint ugye kétévente volt új rész, ezzel pont az FH5-tel csúsztak meg, ahogy kinéz most a személyzeti szitujuk, jobb nem lesz a helyzet. Kicsit kiégett a sorozat, és ezt a készítők is érzik, szerintem, innét kétesélyes, hogy sikerül-e felállniuk, vagy beleállítják a földbe, mint az NFS-t - annak is volt kb 10 jó éve a hőskorban, mielőtt az a foshalmaz lett belőle, ami.
Sajnos én is attól tartok, ez a DLC sem fog sokáig tartani, akármilyen ígéretes a térkép, egyetértek, hogy ez akár egy külön részt (esetleg Forzán belül egy új franchiset) is megért volna, Dirt mellett elférne, őszintén szólva azt nem lenne nagy kaland földbe döngölni, amennyi sebből vérzik.
p
-
laceszgamer
addikt
Oké, kis kockulás után maradt 9 achi vissza, a versenyeket le kell tolni sima módban, a 3 féle kihívásokat megcsinálni, + erre adja a negyediket hogy mind kész, akkor 30 tábla, 150 pinata 150 láda meg 1 millio trükkpont aztán DLC pipa
Amúgy picit ismét felemás érzés van az egész után, meg az a hát ez sem volt olyan sok érzés. Talán kb ugyanannyi mint a HW DLC.
Bug az viszont van bőségesen, az olyan apróságoktól ekzdve, hogy rosszul írja ki az összegyűjtendő dolgok mennyiségét, 30 helyett pl több száz tábla meg ilyesmik, akkor a versenyeredményeknél a tuningolt autónak az alap szintjét mutatja, bár ahogy néztem ettől független a tuningolt szinjét veszi alapul pl kihíváshoz.
Nagyobb bug viszont, hogy nem egy téblát pl nem lehet összetörni, hiába emgy át rajta az ember, nem történik semmi, 3-4 ilyen táblával is találkoztam míg nem javítják addig nem is elhet megcsinálni.
Pinata teherautó elég ritka, valami 10-et találtam kb, bár ezek úgy is ilyen resapwnolos cuccok elsznek, kell találni pár jó helyet.
Olyan tüzes ládikót vagy micsodát viszont egyet se találtam, azt sem tudom, hogy nézhet ki.
Teljesítmény tekintetében meg a góliát végén volt egy fura rész, a sivatagban mikor lelátók vannak körbe, ott a stabil 144-ről 60-70 körülre zuhan az FPS, amúgy más gond nem volt.Amúgy ebben a rally dologban bőven lenne lehetőség, de ez jóformán csak ilyen ízelítőnek hat, simán meglehetett volna csinálni akár sokkal hosszabb szakaszokkal, még ha nem is nyílt pályával, de mondjuk hogy simán történet szerint elmegyünk rally versenyzőnek aztán valós országok alapján összerakott pályákkal, lehetett volna változatosabban.
Most már csak arra vagyok kíváncsi emrre fog tartani a sorozat, meddig lesz aktív az 5, mármint, hogy hány szezon van még tervben, vagy úgy egyáltalán mi a tervük vele. Szerintem simán rá lehetne dolgozni valami valóban nagy DLC-t.
-
válasz
laceszgamer #34417 üzenetére
Igen, az baromi zavaró, főleg, ha nem szól a zene, dübörög végig, de még akkor is, amikor nem pofázik semmit.
Mára megvolt az Apex Predators vége (Apex Run), bár az achi nevét meg a leírást nem értem, hogy miért arra adta be.
Hát, az aszfaltos rally még oké, én a dirt rallytól még mindig fázok, de az majd holnap.
-
laceszgamer
addikt
Elsőre amúgy nem lett rossz, bár a havat hiányolom, de az már látszik, hogy tartalmasabb mint a HW. Talán olyan Fortune Island kategória tényleg.
Bár azt totál nem gondolták át, hogy frankón helikopterről kell adniuk a navigációt, ezzel még nem si elnne baj, de kb ott zajong mindig fölöttünk, elég zavaró, bár lehet csak át kéne túrni, a beálíltásokat, hogy csak a kocsi t és a zenét halljam.
-
válasz
parandroid #34407 üzenetére
Telekom optika van, MB/s az.
-
válasz
szami777 #34414 üzenetére
Nekem ez az új adó már kicsit erős néha, bár játék alatt egyébként is inkább a motorhangokat preferálom, nem a zenét.
Devil's Pass-t letoltam klasszik Horizon Race módban, zene nélkül. 2 új dolog jutott az eszembe: a kézifékes fordulás nettó időveszteség, sajnos. Illetve az, hogy ez a nyamvadt helikopter rohadt fölösleges és hangos. Döbörög végig, mint az állat, még jó, hogy nem hangfalon játszom most.
Amúgy összességében még mindig azt mondom, hogy egy japánban játszódó FH5 sokkal jobban tetszett volna, mint Mexico, de hát ez van.
-
szami777
addikt
Az első verseny (betonút, kanyargós a kanyonban) rendesen leizzasztott, verhetetlen, de még pro nehézsegen is, de piszok nagy elmény volt, nehéz előzni a szűk kanyarok miatt.
2-3 óra jaték után nagyon adja, a visszatérő új rádió csatorna meg zseniális, de kár is, hogy már a négyből is kivették. -
Megnéztem én is pár versenyt, automata váltóval a fordulás nem az igazi, mert néha már szinte ledadog alapjáraton, mire visszakapcsol, de egyébként sokkal jobb, mint amit vártam tőle elsőre.
UI: A fast travelt az alaptérképen mi oldja fel? Már nem emlékszem, ingatlan kell hozzá vagy majd a story?
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid #34411 üzenetére
Valahogy én is így voltam ma vele.
Jó lesz. -
Bib
őstag
Mentem pár versenyt, érdemes kikapcsolni a nyomvonalat,úgy azért van kis rally feeling, de nem fostam össze magam ettől a dlc-től egyenlőre
-
laceszgamer
addikt
válasz
parandroid #34407 üzenetére
Igaz, 2000/1000-es a net, ez amivel 50MB/s jött olyan durván 400Mbps.
-
válasz
laceszgamer #34405 üzenetére
Nekem PCn most olyan 90 MB/s-et tud hozni. Kibírható.
-
laceszgamer
addikt
válasz
parandroid #34401 üzenetére
250 helyett nekem is csak 45-50MB/s körül jött, tuti lekorlátozzák iylenkor kicsit, hogy ne zuhanjon össze minden.
-
Nekem az egyik oldalon azt írja telepítsem,a másikon,hogy telepítve van,de olyat is látok,vásároljam meg a prémium kiadást. Azzal kezdtem az egészet. A sok gran turismozásban elszoktam ettől.
-
parandroid
félisten
Yep. Ráadásul most csak wifim van a boxhoz, mert a vendégszobából vagyok kénytelen tolni.
Mondjuk a store-ra (meg a routerre) egy rossz szavam nem lehet, az 50 Mbps-es neten 40-45 Mbps között dől az adat. Valszeg még időben vagyok, a többség még nem indította el a letöltést. Boxon amúgy 18,41 GB.
Bib: Valószínű, hogy ismét korlátozták az egy ip-re menő letöltési sebességet, ami a gigabiteseknek szívás, nekünk, adsl-eseknek viszont így jön rendesen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest