- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
Qkackca #34586 üzenetére
Köszi a kocsi tippeket.
Néhány random kocsit feltuningoltam a tierének tetejére, de nem mindegyiknél igaz az, hogy ha erős, akkor gyors is.
Azt vettem észre a kocsi tömege itt eléggé kijön, néha a fék csak dísznek van, szóval minden autón elkezdtem priózni a weight reductiont, meg az irányítási tuningokat előbb, majd csak azután rakok rá teljesítményt.Ettől még mikor common tier kocsival mentem, alig bírtam nyerni, pl. egy epichez képest, de lehet ezt már csak bemesélem magamnak.
MSI AB-t nem használok, a rivatunert is lelőttem már róla, mivel nem szükséges figyelnem, alig eszik valamit a gépemből, mondjuk ha feltolnám 144 FPS-re, ez bizonyára másképp lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest