Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Na csak bosszantottak ezek a szezonális versenyek. MR Spotlightra tuti tipp: Honda NSXR S2 901-re tuningolva elfogadja a gép indulónak, az ellenfelek nekem mind S1-esek voltak.
-
bododani
senior tag
Üdv! A NAT tipusa mérkéselt nekem sajnos. Javítára mentem, de nem segített. Mit tehetek?
-
DaveHutt
őstag
FH4 Lego DLC-t kimaxoltam, maradt néhány Achi az online részekhez, amihez nem fűlik a fogam. 200 óra versenyzést adott nekem a játék, minden forintot megért. Visszanézek majd néha, ha jön vmi érdekes update. Most pedig jöhet a Forza 3, botrányosan lemaradtam az Achikkal benne.
-
Joccc07
addikt
válasz
parandroid #12594 üzenetére
Ja sry. Azt hittem az is beleszámít. Nálam minden kész csak a legós sziget nincs meg befejezve. Csak ahogy te is mondod az idő itt a legnagyobb gond.
-
parandroid
félisten
válasz
Joccc07 #12591 üzenetére
A legós nem is kell hozzá, csak a vállalkozások: a bérautós, a taxis, meg a biztosítós. Nekem sincs még meg minden sztoris csillagom, a drift club 1-ből hiányzik még 15, a skilles sztoriból meg még 4. Elsőre mindig csak átrohanok ezeken, aztán ahogy időm van, úgy elszöszölök velük. Nagyjából ennyi hiányzik amúgy a játék kimaxolásához, no meg a drift zónák az alapjátékban, illetve pár tucat brick challenge a legós kiegben.
Sajnos kevés a játékidő, azt meg elviszik a szezonális feladatok.
p
-
Joccc07
addikt
válasz
parandroid #12589 üzenetére
Nálam ~1.7millió van és a legos el sincs kezdve.
-
DjDanee87
addikt
válasz
parandroid #12589 üzenetére
Akkor nekem később jön össze, mind1.
A forzathon feladatnál mi is volt a megoldás arra mikor nem számolja a kilométereket? Mentem offroad, úton, versenyen de 0,1 km-nél áll a számláló bármit csinálok. Tudom másnak is volt hasonló hónapokkal ezelőtt, csak nem emlékszem mi volt rá a megoldás.
-
parandroid
félisten
válasz
DjDanee87 #12588 üzenetére
Ott valami bug lesz, mert én jelentős lemaradással csináltam meg a vállalkozásos sztorikat fullosra (elsőre csak átszaladtam rajta, hetekkel később lett meg mindenen a 3 csillag), és így is 1,35 millió cr bevétel körül számolt már el.
Amióta maxos, azóta olyan 12-13k cr körül ad naponta egy sztori, kevesebb csillaggal sem volt sokkal kevesebb, olyan 10-11k mindig megvolt belőle. Ez alapján kb napi 35-36k jön össze, az háromnaponta 100k fölött kell legyen, azaz olyan heti 240k körül kell, hogy adjon. Tehát a sztorikártyák megjelenésétől számítva kb 8 hét alatt össze kell jönni a 2M creditnek.
p
-
DjDanee87
addikt
válasz
Darko_addict #12564 üzenetére
Hogyan lehetsz annyival előttem ebben a 2 milió gyűjtésben?
Én megjelenés óta játszom, megcsináltam minden ilyen pénzt termelő vállalkozást amint kijöttek (max pár nappal később), és kicsivel több mint 1 millió credit hiányzik még.
Nekem megvan az 812 még abból az első Forzathonból, szóval nem a kocsi érdekel, csak nem értem hogyan lehet neked ennyivel több pontod ebből. -
laceszgamer
addikt
Erre mennyi esélyem lehetett?
-
SoldierL
senior tag
Légyszives megnéznétek nekem, hogy nálatok engedi e átállítani a kormány szöget? Nekem 270-ről nem engedi 240-re.
-
-
DaveHutt
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #12578 üzenetére
Nem azért 20 millió az AH-ban, mert mindenkinek megvan.
-
DaveHutt
őstag
válasz
DjDanee87 #12570 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Más: ott szakadjon meg a kedves programozó, aki 2000 FP-ben határozta meg az Apollo Intenso árát, ahol van. 15 Forzathon kéne nekem hozzá, miután a heti kihívásokat teljesítem. Bocsánat, már csak 14. Hatalmas nagy kibarmolás ez a családos játékosokkal.
-
gxcman
tag
Sziasztok
FH4-ben van garázs férőhely korlátozás, vagy a karaktertől függ mennyi kocsid lehet, mert nekem nem engedte átvenni a jutalom autót (sárdagasztás küldi) ki kellet kukáznom párat.Vagy a garázs méret az adott házhoz ( amelyik otthonként van kijelölve ) igazodik....pld ha másik házba költözök annak üres a garázsa, és oda még fér autó tehát költözni kell?
Elvileg minden házat megvettem ezért furcsállom a dolgot.
-
NoMagix
addikt
válasz
Darko_addict #12567 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor 2000 tapasztalati pontonként adja be a megtalálható dolgokat!
-
parandroid
félisten
válasz
Darko_addict #12572 üzenetére
Ja, ezt megértem, nekem még 4 autó van ebben a listában. Igen, a 812 az egyik.
p
-
Darko_addict
őstag
válasz
parandroid #12569 üzenetére
Koszi a terkepes tanacsokat!
Azert, mert most mar megvan az osszes jatekbeli auto a PO-kat kiveve. Mindegyik, de tenyleg mindegyik.Autogyujtemeny menubol eltunt a "nincs meg" opcio is. Regota hajtok erre, szivugyem volt.
-
SoldierL
senior tag
240 fokos a kormányom, miért nem engedi 270-ről lejebb venni? Van tippetek?
-
DjDanee87
addikt
Ha valakinek problémát jelent az S2es szezonális bajnokság, ahol hátsókerekes középmotoros S2 autókkal lehet menni javaslom a McLaren 720S-t, gyári beállításokkal tökéletes, tuning sem szükséges. Első versenyre Maserati MC12-t vittem, csak azért mert gyorsabb = hamarabb letudom a futamokat. De az eső, RWD és a bénaságomnak köszönhetően csak második tudtam lenni. Akkor másik két versenyre inkább beültem a lassabb 720S-be, és azzal meg rommá tudtam verni az AI-t.
Úgy lett 3 másodperccel jobb köridőm, hogy ennek is csúszott a hátulja nem keveset. De a kisebb szint (S2 929) miatt az AI is lassabb, és beleférnek a hibák. Szóval ha másnak is nehezére esik az erős autót megfogni, ez a 720s szerintem jó megoldás erre a bajnokságra. -
parandroid
félisten
válasz
Nekem megvan az összes, szóval nem bugos. Keress rá egy térképre googlen.
Amúgy miért vagy ennyire rápörögve a 812-re? Kb 1,5-2 hét múlva tele lesz vele az ah, de te is úgyis megkapod jutalomként.
p
-
Daw93
senior tag
válasz
Tuti hogy van, én összeszedtem mindet. Egyébként gugliztam egy képet mert az utolsót nem találtam az egyikből, azon ha jól emlékszem rajta volt az összes ufó és az összes idegen fa pozíciója is.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #12566 üzenetére
Valaki játszik aktívan a Lego kiegészítővel?
Nem találom sem az utolsó UFO-fát, sem az utolsó UFO-hajót, valahova nagyon eldugták, de lehet nincs is és csak bugos. Valami vélemény? -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #12564 üzenetére
OMFG. Sweet baby Jesus.
Be se töltött a kép, nem tudtam, hogy 100k vagy 20M kredit lesz, rákaptam, de megúsztam 870k-ból.
Épp Lambokat vettem, J-ket kerestem olcsón, javaslom nektek is. 2M-osokat vegyétek meg azonnal, és tegyétek fel 3M-ért 6, 12 vagy 24 órára. Az emberek 90%-a 3,7-ért árulja és sokan inkább megveszik azonnal és ekkor a 3M-sat választják. 10 perc alatt 4-et vettem, ehhez nem is kellett sok idő - 3-at 2M-ért, 1-et 1,5M-ért. 3,3M profit pofonegyszerűen. Na mindegy, épp rá akartam menni megint a Lambokra, de megálltam próba-szerencse a Ferrariknál és rákerestem a 812-kre. Hogy lehet ekkora szerencsém? -
Darko_addict
őstag
Dugig van az AH Apollokkal.
Mindenki meg akarja szedni magát, akinek volt talonban FPontja (2.000 FP egy darab). Még 500e kredit hiányzik a 2M-hoz a 812 ajándék kapcsán. Gondolom majd szinte egyszerre kapja meg mindenki azt az achievementet, szerintem lesz egy-két eladó is AH azokban a napokban. Remélem is, vennék ötöt.
-
SidCorky
őstag
Mikor szokott kiderülni, hogy milyen autókat lehet behúzni a következő szezonban?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok cd keys-ről merjem megvenni? Vette mostanában valaki? Volt vele baj?
-
DjDanee87
addikt
válasz
bododani #12556 üzenetére
A menüben az online kaland fülön van a rangsorolt kaland. Ha jól emlékszem level 3ra kell felvinned gyorsjátékkal a különböző játékmódok szintjét, hogy a rangsorolt játék megnyíljon. A gyorsjáték a rangsorolt fölött van. Ott kell menned pár menetet, aminek semmi tétje nincs. És ha elérted a megfelelő szintet mehetsz majd a rangsoroltban.
A rangsorolás elég bénán lett megoldva a játékban. Elsőre kell játszanod majd 10 játékot, ami alapján besorol a játék egy rangra. Innentől lehet lépkedni fel-le további játékkal. Eddig nincs is vele gond. De szezononként (4 hetente) újra kell kvalifikálni magad, ami egyetlen játékot jelent már, csak az első alkalommal kell a 10. De maga a rendszer elég fos, nem csökken akkor sem a rangod ha kihagysz 1 szezont. Ezért akik eljutottak jobb helyre ők inkább csak mennek havi 1 játékot, hogy felírják magukat korábban megszerzett pozíciójukba, és bezsebelik a jutalmakat. Na nem mintha olyan nagy szám lenne a jutalom, de azért nem ártott volna valami jobban működő rendszert alkalmazniuk, ahol új szezonkor visszább esnek a játékosok, és akkor volna értelme az egésznek. -
bododani
senior tag
Hali! Online kalandra kvalifikálnom kell, de hol kell azt a Rangsorolt kalandot indítani? Sorry a furi kérdésért de nem találom :/
-
Joccc07
addikt
De imádom ezt a játékot. Gondoltam megyek befejezem a weekly-t. Erre hát nem nem indul el a game. Oké akkor driver update van. Van? Van!
Kész. Indítás= instant crash. Oké semmi pánik. Alaphelyzetbe állítás. Valami hiba történt ezért újra kell telepíteni a játékot. -
Norbi1974
tag
Sajna nekem néha megakad multiban az FM7 és a játékot is bezárja (kb 3 hetente 1x napi 3 óra átlag játékkal), pedig fél éves One X-en tolom.
-
SoldierL
senior tag
Aki Xbox-on nyomja, a kormánya precizen reagál? Nem késik?
-
parandroid
félisten
válasz
SidCorky #12548 üzenetére
Bekaphatják, ha pont ezt nem adják darabra... Nem rossz az a buggy sem (fh4-ből sokáig hiányoltam), de otthonra azért nem kéne - még legoból sem.
Amúgy az a gond a kieggel, hogy akit érdekelt, már végigtolta, tekintve, hogy a versenyek, illetve a fő szál kb két délutános móka volt. Nekem további két délutánba telt a pr kunsztok, meg a brick challenge-ek kb fele/kétharmada, a maradék az molyolós nekem, arra még majd visszetérek, de a játékosok 99,5 %-a nem fog. Ezen pár új autó seem fog változtatni, főleg, ha havonta csepegtetnek egyet-egyet. Kár, pedig némelyik pálya egészen jól sikerült, és a kvázi-ovált is el tudnám képzelni az alapjátékban is, az nagy ötlet volt.
p
-
válasz
parandroid #12547 üzenetére
-
SidCorky
őstag
válasz
parandroid #12547 üzenetére
Mini 13 euroért, hol? Én csak a dupla pakkot látom, ahol egy buggyval van egy csomagban.
-
parandroid
félisten
-
-
-
SidCorky
őstag
válasz
parandroid #12541 üzenetére
"Nyilván nem véletlenül speed champions néven futnak..."
Itt mire gondoltál? Előbb volt a Lego Speed Champions széria, minthogy bekerült volna a Forzába.
Ezek nem új modellek.
-
Csapoati
nagyúr
-
parandroid
félisten
Nem tudom, volt-e már hír az új lego-autókról, de az amazon.de-n megjelent egy vödörrel belőlük: [link]. Nyilván nem véletlenül speed champions néven futnak...
p
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Xbox one s- n játszanám de a demoban nagyon sokat késik a kormány. Nekem mint szimulátorosnak ez hatalmas hiba. A teljes verzióban is csúszik a kormány? Tehát a ahogy forgatod nem követi precizen. Amúgy hivatalos 458 spider xbox one kormányom van.
-
Kiskokó
veterán
-
MrTwister
őstag
válasz
Nyethuszar #12534 üzenetére
Windows gépház/Rendszer/Tárterület/Új tartalmak mentési helyének módosítása/Új alkalmazások mentési helye - itt jobb belátásra tudod bírni őkelmét!
-
feri1014
senior tag
válasz
Nyethuszar #12532 üzenetére
Ezen a linken nekem ott van.
-
feri1014
senior tag
válasz
Nyethuszar #12530 üzenetére
A Store-ban fel kell ajánlania a trialt is.
-
feri1014
senior tag
válasz
Nyethuszar #12525 üzenetére
De eltűnt a demó a storeból..
A Motorsportból már nem 4 órás trial van? -
Csapoati
nagyúr
válasz
Nyethuszar #12527 üzenetére
A VIP teljesen felesleges szerintem, az autócsomagok is simán kihagyhatók, alapból 700+ autó van benne. Szóval elég a standard.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nyethuszar #12525 üzenetére
Igazából nem is értem a kérdésed, magad is megválaszoltad. Vedd meg az FM7-et, simán fog menni az RX 580-nal maxon is 60 fps-sel. A procid is elég, nekem egy i5-3550 + RX580-am volt és jól ment vele.
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok !
Egy kis segedelmet kérnék
Melyik game a jobb szerintetek ? A FH4 vagy a FM7 ?
Illetve éri meg a pénzét természetesen.
FH4 Ultimate most 14.200, a FM7 Standard 14.990.
A horizont már toltam eddig 3x GamePassal és szinte minden meglett amit azzal lehetett (nincs benne dlc).
Az online része nem érdekel túlzottan. Kicsit már unalmas így, nem sok minden maradt
A motorsport demóját még régen az R9 kártyával tudtam kipróbálni.. Azzal nem volt egy élmény,hogy így fogalmazzak..
Most az Rx580-al hasít maxon a FH4, de nem tudom a FM7 miként fog..
De eltűnt a demó a storeból.. Ez így zsákbakandúrNem merek beleugrani elsietve..
Videók alapján tetszetős a FM7, kicsit olyan, mint régen a GranTurismo 1-2 PSX-en
A másik,hogy egy i5 4690-el megelégszik ? Egyenlőre ez van még, majd karácsony fele lesz kb újítva a komplett gép. -
DaveHutt
őstag
Úristen, meglett a Stunt Supergero achi. Konkrétan vért hugyoztam, mire az összes Drift zóna meglett. Az offroad drift annyira nem fekszik, hogy hihetetlen. Kb. eddig a legnehezebben megszerzett achi az Xboxos 2,5 éves történetem alatt.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Nyethuszar #12518 üzenetére
Írtam szerintem már ide hogy SaabePHHU
de a napokban nem voltam fent, lehet nem is megy az online....Te vagy már a Néma.....
Gyere TS izibe. vagyis 1 óra múlva mert most kaját csinálok.
GTA-s topciban ott a TS cim
ha nincs meg írj privátban. -
szTotyy
őstag
válasz
Darko_addict #12512 üzenetére
A való életben nem tőzsdézel véletlenül??
Ha nem, akkor érdemes lenne kipróbálnod, biztos tetszene. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Darko_addict #12514 üzenetére
Ismerek pár legendary tunert akinek nincsen YT csatornája, csak Discord szervereken kezdett terjedni a híre, majd ugye terjedt tovább, elkezdték követni a játékban... De egy nagyobb YT tábor segít rengeteget.
-
Darko_addict
őstag
Az szent, hogy sok idő kell hozzá. Az igazán jó festések több száz, ha nem ezer feletti layerből állnak, teljesen letettem a legendary painter-ségről, tunerhez pedig rajongótábor kell és valami nagyon nézett YT csatorna. Nem sok lehetőség van "milliomosnak" lenni. 21 napnyi lejátszott időm van benne, de sokszor csak futott a háttérben, akár, ha hirtelen programból több órás is lett és úgy hagytam futni a gépet a játékkal. Nem játszok vele napi sok-sok órát, inkább csak rendszeresen 1-2-t, aztán gyorsan összeadódott.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #12512 üzenetére
Ehhez azért elég sok idő kell (amivel nem sokan rendelkeznek, főleg éjjel), másrészt sokaknak - pl nekem is - az AH figyelése halál unalmas, inkább versenyzem, ha jut a játékra időm.
-
Darko_addict
őstag
válasz
DaveHutt #12506 üzenetére
Csak az Aukciós házat tudom javasolni. Nekem 812 Superfast-en és az összes PO autón kívül megvan minden, és 215 millió kreditet léptem át a számlán most. Imádok AH-zni. Mindig tekergetem (a versenyzés kicsit uncsi már) és ha találok valami olcsót, nem bírom ki, hogy ne vegyem meg. Egy idő után pedig jött blikkre, hogy minek mi a piaci ára, mit érdemes megvenni, mit nem. Mostanában már csak 1M feletti nyereségre képes autókat veszek, alatta nem igazán motivál. Van, amit érdemes 1 órára felrakni, van amit 24 órásra. Pl. jelenleg a Bentley 4 1/2 liternek egyetlen egy maximális ára van, és variálható a kezdőlicit. Sikerült megvennem kettőt 1 milliós kezdővel, mert senkinek nem kellett. Éjjel jobban pang a piac. Ugyanakkor tudtam, hogy sokan megveszik teljes áron is. Görgetnek a listában és nyilván, ha már teljes árat kiadják érte, törekednek arra, hogy ne alap legyen. 10-ből 8 teljesen alap. 70 ezerből felhúztam A800-ra, kapott egy nagyon kedvelt festést és felment 12 órás licitre. Reggelre elvitték mindkettőt teljes áron, ami akkor 2.3M volt. A jutalék 11 és 13,5% között van, szóval ebből az árból tuninggal lejött 300 ezer veszteség és maradt szinte 1+1 millió rajta. Korábban a GT40 Mk I. volt a sláger, de mára nagyon leesett az ára, alig veszik.
Az is érdekes tapasztalat volt, hogy hiába 2 db 10 milliós autó, ugyanazzal (a régi) 5.5M legalacsonyabb azonnali árral, az egyiket viszik, mint a cukrot, a másik a francnak sem kell. Akkor egy harmadikról tudtam, hogy 3M kezdővel elkel, negyediket viszont a legnagyobb magabiztosággal indítottam 4-gyel, mert a piaci viszonyok megengedték, közben mindkettő 1.7-ért sikerült megvenni korábban, szintén késő este. Szerintem jó buli. -
rdt89
addikt
Lehet a Gears 5 béta miatt, de a Forza Horizon 4 olyan mocskos sokat tölt, rengetegszer kifagy, eltűnik a komplett textúra percenként, hogy az már iszonyatosan irritáló. 1 meccset nem tudtunk 2 óra alatt konvojban lejátszani.
-
parandroid
félisten
válasz
DaveHutt #12506 üzenetére
Autóra nem szabad költeni. Ahogy játszasz, jönnek maguktól. Pörgetések, jutalmak, forzathon... A játék csak úgy fossa az autókat.
Pár hónapja néztem, hogy valami 40-50 autó hiányzott még a megvásárolhatók közül, volt valami 50-60 millióm, úgysincs mire költeni, elkezdtem őket ah-ban nézegetni. Ez még a régi rendszer volt. Konkrétan sokszor a starting bid magasabb volt, mint amennyibe az autó kerül.
Ráadásul bosszantó, amikor veszel 5-6 milláért egy autót, másnap meg kipörgeted. Vagy következő héten megjelebik forzathon storeban.
Mindegy, mostanra megvan az összes megvehető, a nagy listából összesen har hiányzik, abból még kettőt (hármat?) ad ebben a szezonban jutalomként, egy jön majd még story cardból, a Ford Capri FE meg ugye kvázi megszerezhetetlen. Amúgy a projektben nulláztam gyakorlatilag a creditemet, de az elmúlt 1,5 hét eredményeként megint van 10M.
p
-
DaveHutt
őstag
Vki segíthetne, hogy kell több tíz millió kreditet összeszedni. Van már 300 szintem, de 4-5 milla felé sose megyek, mert mindig találok vmi érdekes autót. És még az F1 GT azóta se sincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest