Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
"Aim assist" SUNN-tól... [link]
-
.LnB
titán
Azért abban az irományban kapásból van egy nagy hiba. Amit igazából egymás utáni mondatban meg is említ a katinéni.
Az aim assist nem csak lassítja le a célzást. Mert Fortnite-ben is megfigyelhető, hogy ha közbelép az aim assist, és közvetlen közel van az ellenfél, ráadásul felugrik, akkor minimálisan elmozdul a célzás felfele. Nem ugrik rögtön a fejére, a közhiedelemmel ellentétben, de mozdul. Cod-ban nem tudom, hogy hogy van (szerintem ott is mozdul).
A másik amit megjegyeznék, hogy távolra, szerintem nem is avatkozik közbe. Mert ott finom célzás mozdulatok kellenek, ha akkor is beleavatkozna, annak csúnya vége lenne..A WW2-es Battlefield-be volt nekem brutális az aim assist. Ott volt olyan, hogy benyitottam az ajtón egy épületbe. Campelt a gyerek pont előttem a sarokban. Elkezdtem lőni, amikor elrohant előttem egy másik ellenfél, az aim assist meg elkezdte követni. De mivel csak kicsit mozdul el a mozgó ellenfél irányába. Én lőttem a két célpont között a kandallót..
Abban a játékban, ki is kapcsoltam a francba.
Fortnite-ban az aim assist, maximum 1 másodpercre avatkozik be, akkor is hirtelen mozgásokra, irányváltásokra. Például az említett felugrás. És sose ugrik fejre, általában köldök, mellkas az amire elmozdul.
-
GEIL
addikt
válasz
Aby_2014 #14990 üzenetére
Ebben is van tapasztalatom....próbáltam többször is....
"konzolos aim assist" beállításokkal a PC-n nem érezni annyira rásegitést mint konzolon....próbáltam több PS4 és Xbox One controllerrel is....kábelen és vezeték nélkül is.
konzolokon jobban ráhúz az ellenfélre.....Érzésre, amit fiam és én is egyformán tapasztaltunk:
Ha éreztetni akarjuk a "ráhúzást" és adok neki valami egységet és az
Xboxon vesszük pl 100%-nak.....akkor PS4-en esetleg 85-90%....de PC-n még az 33%-ot sem éri el az "Aim assist" hatása....csutka egyforma beállítások mellett...Állatgattunk "lineart"...."stick deadzone"-t...stb stb....az arányok megmaradtak....az Aim assist az konzolos controlleres feature....PC-n csak max kötelességből van benne a menüben a beállítása.
-
Vertigo18
addikt
Jól láttam? E szezonban nincs semmi gyűjtögetős emberke (ld. "Snap")?
Akkor most megcsinálom, a végére meglesz az ezer csillag! -
Aby_2014
aktív tag
válasz
30z.Samu #14989 üzenetére
Valszeg akkor mi vagyunk a bénák, hogy még a contolleres játékosok is ilyen komoly ellenfelek
Sebaj, csak gondoltam kipróbáljuk crossplay nélkül a játékot hátha, de ezek szerint nincs rá mód.
PC-n szoktunk játszani xbox kontrollerrel más játékot, ha azzal játszunk mi is ki próbálhatjuk az aim assist-ot fortnite-ban?
-
GEIL
addikt
A konzolos controlleres "aim assist" valóban működő dolog....de simán partiba lehet vele lenni egy gyors kezű PC-s játékosnak.
Nagyjából azért meg van a balance....itt is van előny...ott is van előny...de hátrányok is ugyanúgy. tudok véleményt mondani, mert vannak otthon konzolok is mindkét "nagykonzol" típusból. sokáig PS4-en játszottam bill.-egér kombóval....de PC-n is próbáltuk controllerrel is...stb stb. -
GEIL
addikt
fogjátok fel úgy, hogy más sportokban sem indulunk egyenlő esélyekkel...de az élet más területein sem......egyik "ellenfélnek" nagyobb a karja...másiknak gyorsabb vagy jobban beállított az autója....harmadiknak több iskolája és kapcsolata van...stb.
Azzal toljuk amink van...legjobb tudásunk szerint....az élet is "crossplay". -
Aby_2014
aktív tag
Nekem is tetszik az új season, egész jól haladunk vele fiammal, viszont egyre jobban zavar a crossplay, állandóan xbox-os vagy ps-es figurák szednek le minket. A visszajátszásnál látszik, hogy zavaróan pontos találatokat visznek be az ugráló, csúszó karakterünkre, ami szerintem egérrel durván nehezen lenne megvalósítható.
Tegnap néztem, hogy ki lehet -e kapcsolni PC-n a crossplay, de úgy néztem, hogy erre csak az xbox és ps-nél van lehetőség. Van lehetőség PC-n a crossplay kikapcsolására?
-
30z.Samu
félisten
-
SPOLIER ALERT : Alapjában véve a küldi az ,hogy
sebezzed meg Herald-ot, azaz ha odamész , belelősz, a másik csapat / játékos megöli akkor te is megkapod a küldit. Igaz hogy én személy szerint megöltem, de a csapattársam is megkapta a küldit. Utána a következő az lesz hogy érj földet a szigeten , és annyi, megadja azt is , így vége ennek a küldetés sorozatnak. -
.LnB
titán
Nekem ez a season jobban tetszik mint az előző már most. Az a bulis feeling nem jött be annyira. De ez jó. Főleg ezek a szintezős fegyverek, az jó móka. Kár, hogy 10 szintenként teljesül egy Milestone. Az elég sok azért..
A mostani quest lánc vége mi? Az, hogy meg kell ölni Herald-ot? Csak mert két napja csinálom, de még nincs vége. Trükkösek, mert lassítottak a teljesítésén. Már nem adja be rögtön a következő questet, csak ha új meccset kezdesz. Eddig ha úgy volt, egy meccs alatt végig lehetett csinálni az egészet, vagy amennyi sikerült. Most már csak egy szakaszt lehet.
-
Kipróbáltam Switch-en a játékot. Most még rosszabbul fut, mint korábban. Az akadások most már nagyon gyakoriak, sztem játszhatatlan.
-
válasz
horvathpeter #14972 üzenetére
Köszönöm nem
.
Keresgéltem a problémádat,de nem nagyon van még rá találat. -
horvathpeter
aktív tag
Üdv!
Van akinél kifagy, meg kékhalálozik a játék frissítés óta?
-
.LnB
titán
13 killes 5. Hely. Úgy hogy koronám volt, mert nyertem az előtte lévő meccset... Ejjjj ez mpst felcseszett.
Szerk. Ja és úgy, hogy én csesztem el, mert elszámoltam az általam kiosztott dmg-t, és nem váltottam át shotiról smg-re időben..
ahülye.
-
Deck
titán
válasz
DrTechnoid #14967 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
DrTechnoid #14967 üzenetére
Szép
Én annyival csalok, hogy megveszem általában az első 25 szintet fixen
-
-
Deck
titán
válasz
DrTechnoid #14962 üzenetére
Gwen skint használsz? Megvetted az egész cuccot?
-
Nem tudom ki az a Gwen , de most megnéztem , és így se tudom
, bár ezt a skint használom tegnap óta. A lore szerinte 2014-ben jelent meg ,de hiába mert a pókember széria amúgy is kimaradt az életemből, egyik részt se láttam.
Amúgy most van egy ingyen wrap itt ticcsen : https://www.twitch.tv/sypherpk , 1 óra idlézés kell hozzá. -
-
Franklin
addikt
válasz
DrTechnoid #14949 üzenetére
Combat AR és az AUG nagyon hiányzik, bár a Hammer AR kicsit kompenzálja, nem olyan pontos, de többet sebez.
Hiányzik a felhő és a rift gömb is, így egyedül a jump gránát maradt gyors helyváltoztatásra.
A krómos izé inkább poén, egyelőre nem sok hasznát látom, talán később alakul még.
Auto shotiért is kár, prime-ot használok helyette, de nem olyan jó sajna. Bár még mindig jobb, mint a lever vagy a pump.
A fentiek zero buildre vonatkoznak.
-
markknight
veterán
válasz
Mondjuk ott figyel egy Gwen szóval van most is vendégszereplő. Annyira nem vagyok elkápráztatva tőle, de ismét van mit grindolni
Én már a karácsonyi szezont meg a meglepetéseket várom nagyon, azokban világbajnok az Epic és gondolom az effort is abba ment már, azért változott ilyen kevéske dolog. De nem baj, így is jó.
Ja és gondolom a záró eventben jól elkenjük ennek a króm csajnak a száját
-
30z.Samu
félisten
válasz
Én majd csak este ugrom be.
-
.LnB
titán
válasz
Én már írtam, szerintem nem rossz. Nem is hiányoznak ezek a collabok még. De lesznek, Marvel biztos. A szintezés lesz nekem a lényeg. Elsőre baromi gyorsan ment, de majd az idő eldönti. Volt meccs, ahol 290k XP-t szereztem a végén(azt hiszem, akkor nyertem is).
-
Na kinek hogy tetszik az új szezon? Semmi Vader, semmi Goku, semmi Indiana J, számomra teljesen ismeretlen karakterek a Pass-ban.
-
Franklin
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #14946 üzenetére
Nekem erről a falon átfolyós dologról a Terminator 2 jut eszembe.
-
markknight
veterán
Átpörgettem a BP-t, de csak a plusz Vbuckért veszem meg
Ezek a króm cuccok, épületek, meg nem tetszenek, gondolom az épület textúrákat gyártó team elment szabira, így gyorsan előkaptak egy ilyet a kalapból. -
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Fiam az én emailcímemmel játszott Xbox SXen, van egy rakat skinje meg mittudomén...
Át tudja valahogy tenni az egészet a saját emailcímére? -
Spec
őstag
Gyerekek, ez a mostani BP elég fostalicska. Szinte csak az első csajszi (Paradigm) néz ki valahogy. A többi skin ovisoknak való nagyjából.
-
30z.Samu
félisten
Végre újra 250-et is tud sebezni a Heavy sniper.
-
-
Vertigo18
addikt
Lvl 15, mára elég is volt...
De megcsináltam azokat a Pit-es questeket az emote-ért, háttérképért és az Xp-kért... -
Deck
titán
Volt 5 csillagom mikor beléptem. Nem veszik el a be nem váltott csillag az új Season-el?
-
draco31
veterán
Ezt a vbuksit nem értem viszont. Direkt PC-n vettem meg, mert ott tudtam, hogy több van. Mégis Switch-ről vont le 700-at, a maradékot meg PC-ről. Ott van még most 2400 buksi, Switch-en meg maradt 600. Miért nem vonják ezt egybe?
-
draco31
veterán
Map közepén a szigetre visszarakták a réges régi házat, hogy én oda mennyit ugrottam régen
-
D1N4
tag
Series X-en nincs lobby hátterem.. előző szezonban se volt... Letöröltem, újra leszedtem, de nem oldódott meg... Konzol nyelve magyar, olvastam régebben volt ilyen, hogy ha angol volt akkor nem volt lobby háttér...
-
.LnB
titán
Milestone-okat egyébként nehezebbre vették. És kevesebb XP-t is adnak. Nem vészes, de érezhető lesz.
-
.LnB
titán
Ez a króm gránát nagyon fasza, hogy át lehet menni vele a falakon.
Eddig nekem tetszik. Játszottam kicsit, puff 9 szint.már át is adtam a stafétát a gyerkőcnek.
Meg is lett az első win is, kaptam króm esernyőt.Ja, és nagyon fontos! Semmi lag nincs! Szépen játszható a játék.
-
draco31
veterán
Azért pár szervert még nyithatnának, 30% nál jár még csak csóri kis Switch 1 óra alatt
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #14924 üzenetére
Ha "Founders" Save the World-öd van, akkor minden nap kapsz egy "Daily questet", ami 50, vagy 60 V-bucks-ot ad... Jellemzően ilyenek, hogy teljesíts 3 pályát Ninjával, vagy verj szét 10 gáztartályt, illetve ölj meg 300 Husk-ot AR-re... Ez a napi Daily 3 napig tolódhat, utána nem ad újat, amíg meg nem csináltál legalább egyet. Illetve még annyi, hogy naponta egyszer lecserélheted a kiválasztott Dailyt egy randomra.
Ha "sima" Save the World-öd van, akkor a vásárláskor adott olyan questeket, hogy napi küldiket kell csinálnod, ezért kapsz V-buck-ot. Összesen 1000-et, ha jól emlékszem. -
válasz
Vertigo18 #14922 üzenetére
Most 2 napja néztem hogy mértéktelen mennyiségű vbuck van 'beszorulva' STW-ben, ráleltem a Quests fülön, de a kiszedésükhöz Daily küldetések kellenek amiket meg találtam meg eddig
. Ezért lenne érdekes hogy offline-ban lehetne tolni ha ilyen server maintanace helyzet van.
-
draco31
veterán
Tölt már nálam is.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #14921 üzenetére
No igen, ezért nincs értelme a visszaszámlálásnak...
-
Androidon már queue van, az új háttérrel. De szerintem nem lesz belőle semmi ha lejár a számláló.
szerk , nem is lett, servers not responding.
-
GEIL
addikt
Ilyenkor picit sajnálom hogy a save the world nem különálló játék....kint rotty az időjárás....chillesen tolhatnám ma pár órát....vagy már délelőtt futottam volna pár kört....de neeem...várni kell
A kedvencünk még az, hogy BR frissités van és mégis majd STW-ben jelennek meg bugok...
-
draco31
veterán
Nyugalom, Switch-re még mindig nem jött, szóval még odébb van az indulás
Egyébként egy stream-et nézek, ott majd látom ha indul a dolog, addig is megtudok minden újdonságot. -
.LnB
titán
Ps5-ön már sorrban állok. Szóval live.
Ja nem. -
Vertigo18
addikt
Úgysem lehet ma játszani, majd csak este... Mindenki egyből rákap az új seasonre, azok is visszatérnek pár hétre, akik már nem játszottak az előzővel vagy egy hónapja, csak kiváncsiságból. Emiatt leterhelődnek a szerverek és hiába van lent az update, hiába írja, hogy be lehet lépni, teljesen hektikus lesz a mai nap első fele...
Ez mindig így van.
-
.LnB
titán
Miből tartana nekik kiírni, hogy mikor lesznek szerverek?
-
draco31
veterán
Switch lesz az utolsó a sorban úgy látom, ott még semmi.
-
.LnB
titán
Egyébként lehetett volna valami ingame záró event..
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest