Hirdetés
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
"Jelenleg Jenson rendelkezik a legjobb autóval. Az én esetemben az elmúlt években azonban nem erről volt szó. Nekem mindig a határon kellett és kell is autóznom." azé mert ez így nem igaz
aztán mit fordítottak megint félre és hogy az már más kérdés. De abban biztos vagyok hogy vagy a legjobb vagy a 2. legjobb autóval rendelkezett Hamilton tavaly és tavaly előtt, felváltva a vetélytársakkal a szerepeket. Egy olyan srác meg ne szóljon be egy olyan férfinak aki x éve nyomja az ipart és még mindig ott a motiváció most hogy olyan helyzetbe (oké kicsit jobba, de ha megnézzük a ferka tavalyi Massával kibaszós bakijait akkor én ezt nem mondanám) kerül amiből Hamiltonnak kettő volt a három évéből. Küzdjön Hamilton is meg Alonso is ésszel, ne úgy mint a múlt futamon. Égtek mindketten mint a rongy, így vb úgy vb címek. Button és Hamilton között az a különbség, hogy Button nem hibázott sem az élen sem most hogy visszaesett, onnan sem. Inkább tanuljon tőle, hogy jobbá váljon, ne a szőnyeg alá söpörje hogy csak az autója a jobb, mert így megreked egy szinten. De ő tudja.Meg azt is hogyan lett újra haja/állította meg a férfiak nagy ellenségét: [link]
el kell ismerni tud valami titkot amit senki más. 
Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán mit fordítottak megint félre és hogy az már más kérdés. De abban biztos vagyok hogy vagy a legjobb vagy a 2. legjobb autóval rendelkezett Hamilton tavaly és tavaly előtt, felváltva a vetélytársakkal a szerepeket. Egy olyan srác meg ne szóljon be egy olyan férfinak aki x éve nyomja az ipart és még mindig ott a motiváció most hogy olyan helyzetbe (oké kicsit jobba, de ha megnézzük a ferka tavalyi Massával kibaszós bakijait akkor én ezt nem mondanám) kerül amiből Hamiltonnak kettő volt a három évéből. Küzdjön Hamilton is meg Alonso is ésszel, ne úgy mint a múlt futamon. Égtek mindketten mint a rongy, így vb úgy vb címek. Button és Hamilton között az a különbség, hogy Button nem hibázott sem az élen sem most hogy visszaesett, onnan sem. Inkább tanuljon tőle, hogy jobbá váljon, ne a szőnyeg alá söpörje hogy csak az autója a jobb, mert így megreked egy szinten. De ő tudja.
el kell ismerni tud valami titkot amit senki más.