Hirdetés

Aktív témák

• trooger

csendes tag

válasz rlazol #732 üzenetére

Nem állítottam, hogy kizárólag a Ferrari baja volt, csak az indoklásukat tartottam nevetségesnek. Ebből arra következtetek, ha tudtak volna ők is ilyen ''vasat'' szerezni, valszeg szereztek is volna... Mindegy, FIA úgyis betiltatta volna rövid idő alatt mert ez tényleg jogosulatlan előnyt jelentett volna a töbiekkel szemben. A MCLAREN RÉSZÉRŐL IS, hogy egyértelmű legyek.
    ''Ugyanez volt a gond a turbóval is annak idején''
    Ezt hogy érted? A turbó nem egy csúcsszuper hájtek kütyü amihez földi halandó nem juthat hozzá. Pusztán azért tiltották be, mert kicsit sokallták az 1000+ lóerőt a 6-700 kilós kocsikban, ez egy biztonsági lépés volt, akárcsak a sebesség csökkentését célzó többi intézkedés (szélesség csökkentése, slick gumik tiltása).
    ''Mclaren tiktakozására tették későbbre az elektronikai tiltások életbe lépését''
    Így van, (a Williams is tiltakozott) de vajon miért? Azért mert őket, nemúgy mint a Ferrarit elfelejtették tájékoztatni, hogy figyu, be lesz ám tiltva az ótómata váltó meg még ez-az! Ezért tiltakoztak, mert ha esetleg előbb szóltak volna, nem fejlesztenek hiába.
    ''ezt a mindenről a ferrari tehet stílust utálom''
    Nem mondtam, a McLaren se egy ma született bárány, ahogy az összes többi csapat sem az, de jelenleg az F1 a Ferrari és Michael Schumacher köré épül. Naná, a pénz beszél abból pedig ott van a legtöbb.

Aktív témák