Hirdetés

Aktív témák

• rlazol

veterán

válasz Zsiba #607 üzenetére

nem szeretnék vitatkozni veled. Épp azért írtam oda, hogy ezügyben kérdezzünk meg inkább házzéértőt, mert nem vagyok benne biztos. Mindegyik esetre én szkeptikus vagyok a teljesen automata váltó ügyében, mert valahányszor bevágnak egy kabin-kamerát, mindig lehet látni, ahogy a pilóta nyomogatja a gombokat. És mi mást kapcsolgatna, mint a váltót? abban a nyilatkozatban viszon igazad van, és ez zavar. Szal Nem tudom.
    Szerintem még érvényes a silverstioni határidő is.

Egyébként igen, mi fikázzuk az RTL szakértőit, akik általában csak egyetérteni tudnak (mernek?) PL-el (az ő stílusa nekem bejön, csak néha a falra mászok a hülyeségeitől) akár pl williams-teszteli-a-Ferrarit-ról van szó, akár arról, hogy elfelejt kiállásokat. Mi itt megtehetjük, mert ha hülyeséget mondunk, és ez valakit zavar, BÁRKI (akár maga mr.PL) idejöhet és javíthat, a későbbi idelátogató meg eldöntheti, kinek van igaza. Pakik egyenes TV adásban, a F1 hazai nagykutyájaként (a szomorú az, hogy az összes szakértője által lelkesen támogatva) folyamatosan gúnyolja a gyengébb versenyzőket és legutóbb Rettenetesen nagyot hibázott ezzel a szabály dologgal.

Aktív témák