Hirdetés
Aktív témák
-
rlazol
veterán
nem szeretnék vitatkozni veled. Épp azért írtam oda, hogy ezügyben kérdezzünk meg inkább házzéértőt, mert nem vagyok benne biztos. Mindegyik esetre én szkeptikus vagyok a teljesen automata váltó ügyében, mert valahányszor bevágnak egy kabin-kamerát, mindig lehet látni, ahogy a pilóta nyomogatja a gombokat. És mi mást kapcsolgatna, mint a váltót? abban a nyilatkozatban viszon igazad van, és ez zavar. Szal Nem tudom.
Szerintem még érvényes a silverstioni határidő is.
Egyébként igen, mi fikázzuk az RTL szakértőit, akik általában csak egyetérteni tudnak (mernek?) PL-el (az ő stílusa nekem bejön, csak néha a falra mászok a hülyeségeitől) akár pl williams-teszteli-a-Ferrarit-ról van szó, akár arról, hogy elfelejt kiállásokat. Mi itt megtehetjük, mert ha hülyeséget mondunk, és ez valakit zavar, BÁRKI (akár maga mr.PL) idejöhet és javíthat, a későbbi idelátogató meg eldöntheti, kinek van igaza. Pakik egyenes TV adásban, a F1 hazai nagykutyájaként (a szomorú az, hogy az összes szakértője által lelkesen támogatva) folyamatosan gúnyolja a gyengébb versenyzőket és legutóbb Rettenetesen nagyot hibázott ezzel a szabály dologgal.
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest