- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #41428 üzenetére
Kettőfél té.
Lépem, halad.
Büntike.
A hang meg orgazmus, még úgy is, hogy az ST fókához képest épphogy csak hallatszik onnan jobb-elölről valami finom morgás egy-egy kövérre.Ja, totál sleeper. Azaz behúzzák Eléd, mert "jön egy doboz, ahh, behúzom elé és majd elmegyek" - aztán mikor már tolnád le, hogy "mennnyyymáááinnnen" akkor már késő mindkét félnek, ő bekerült Eléd és fékeztél egy nagyot, haladni meg nem halad és ugye előzésben vagytok a szembe sávban.
Amikor meg valaki kívülről akar erőlködni, hogy majd jobbról jól megelőz, mert "hülye béna vagy" (értsd: Előtted lévő sem halad, Te pedig hagysz 10 métert defenzív vezetés címszóval, követési táv kényelmesen, stb)... szóval ilyenkor is rá lehet lépni és van meglepődés. Szóval rengeteg Octavia-s és hasonló kétliter tádét lehet vele rommá szopatni, azaz én alapból nem vagyok genya, de amikor valaki kreténkedik, akkor nagyon gyorsan a helyére lehet tenni vele az erőviszonyokat.
Mondjuk ma egy Merci nagyon letolt majdnem az útról, öreg példány volt, de az S500 az azért szintén szedi a lábát, viszont kielőzni nem mert
ennek örültem
Kisautó simisimi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest