Hirdetés
- Egér probléma
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
Real_Necro #6447 üzenetére
Mi pár évvel ezelőtt így jártunk, csak nekünk pár 100 km-el arrébb volt a pótkulcs. Én megpróbáltam a jobb hátsó ajtónál dróttal kinyitni a kilincset. Mire beakasztottam addigra pont berobbant az üveg. Ettől már csak az volt a jobb amikor megtudtam hogy a gumi többe kerül mint maga az üveg. Szóval jobban jártam volna ha rögtön bekurom valamivel az üveget.
A megoldás a következő ilyen szitu elkerülésére;
Nekem ez akkora tanulópénz volt, hogy ha kinyitom csak a csomagtartót akkor rögtön zsebbe vissza rakom a kulcsot vagy ki se veszem hanem zsebben nyomom meg a gombot.
Amúgy úgy nyílik hogy 3 gombos abból 1 nyit a 2 zár a harmadik meg csak a csomagtartót nyitja.Azóta az asszony kulcs csomóján van a pótkulcs.
Mikulásbá; Én is gondolom hogy nem az aksi a hunyó, de akkor a következő lépés az önindító lehet. Na de abban a hidegtől mi mehet tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest