Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
Real_Necro #6447 üzenetére
Mi pár évvel ezelőtt így jártunk, csak nekünk pár 100 km-el arrébb volt a pótkulcs. Én megpróbáltam a jobb hátsó ajtónál dróttal kinyitni a kilincset. Mire beakasztottam addigra pont berobbant az üveg. Ettől már csak az volt a jobb amikor megtudtam hogy a gumi többe kerül mint maga az üveg. Szóval jobban jártam volna ha rögtön bekurom valamivel az üveget.
A megoldás a következő ilyen szitu elkerülésére;
Nekem ez akkora tanulópénz volt, hogy ha kinyitom csak a csomagtartót akkor rögtön zsebbe vissza rakom a kulcsot vagy ki se veszem hanem zsebben nyomom meg a gombot.
Amúgy úgy nyílik hogy 3 gombos abból 1 nyit a 2 zár a harmadik meg csak a csomagtartót nyitja.Azóta az asszony kulcs csomóján van a pótkulcs.
Mikulásbá; Én is gondolom hogy nem az aksi a hunyó, de akkor a következő lépés az önindító lehet. Na de abban a hidegtől mi mehet tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Moccamaster Cup-one - fekete
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest