Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
kelly416 #16744 üzenetére
Nem is hallottam az egészből semmit, még csak érezni sem lehetett, csak annyit láttam mikor már eltávolodtam a padkától, h a műanyag darabok ott hevernek szerte szét. De mint mondtam, már eleve törött volt és ezért lógott is, 1-2 helyen nem is fogta semmi a jobb oldalon pedig csak egy gyorskötöző tartotta a helyén. Szóval jobb is így, most legalább kap egy újat és ezután jobban figyelek mennyire állok rá. Leginkább lehetőleg semennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- EVGA 750 BQ 750W
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest