Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan lehet ezzel a nyomorék forceware-el LCDTV-t használni? Nem szapultam sose sem ATI-t sem Nvidia-t, de most az összes nvidia programozót felemlegettem.
A szitu az, hogy a 2nd DVI-ra kötöm a TV-t és simán nem állíthatok neki rendes felbontást, hanem csak customban lehetne létrehozni, de ott meg vagy nem engedi használni a beállított felbontást vagy automatikusan átírja az egyik értéket vagy csak simán torz a kép. (ATI-nál simán beállítottam, hogy 1366x768 és annyi volt, kihúztam az ablakot oda és ment minden)
Használja egyáltalán valaki így. És ha igen, akkor milyen úton módon?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest