Hirdetés
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam Inno3d 7600 gst kártyám (2 napos, előtti csak Ati-m volt) tv-out-át.
Egyből kirakta a képet: színes, éles, gyönyörű. Elkezdtem kicsit állítgatni a tv színein a programban, vmi oly jól sikerült, azóta csak fekete-fehér. Most a legújabb driver van fenn, télleg kissé gáz. Még nem próbáltam az előzőekkel. Néztem, hátha a videószabványt írta át(PAL->), de ilyesmire nem akadtam. Azon az ablakon, ahol a HDTV felbontását lehet állítani, van felette egy mező, melyben ha jól sejtem kapcsolási típusoknak kéne szerepelni, pl.: S-VIDEO, KOMPOZIT. De e mezőben semmi nincs.
Próbálkozzam a Béta driverrel, esetleg a 8x.xx verzióval? Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest