Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbacsi
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Neked ilyen chipkészleted van ahogy utánanéztem :Nvidia nForce4 Ultra
Többet nem kerestem utána ,de sohasem lehet tudni ,hogy ez a driver más chipkészletnél is okoz e hibát ? Mindenesetre próbáltál már egy régebbi drivert is ? -
Bobbacsi
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
[link] Ezt olvastad ? Nincs köze hozzá ?
-
Bobbacsi
veterán
A Riva tunerben monitoroznod kéne a frekit ( mert lehet azt is ,nemcsak a höfokot )Ott kellene megnézned a GPU frekije az-e amit beállitottál ,teszt alatt !
Sajnos most nem tudom elmagyarázni hol van ez a funkció ,mert dolgozom
A beállitásoknál az 5.-ik ikon az a monitorozó rész egy monitor + egy nagyitó van ott
A RivaTunert jól tetted fel ,kért ujrainditást ? Mert már jártam én is ugy hogy 1pontot sem nött az eredményem ,és kiderült nem inditottam ujra gépem pedig állitottam a frekit ! De az Everest szerint nem nött 1Hz-et sem
[Szerkesztve] -
Bobbacsi
veterán
Akkor valamelyiket túlhúzod valószinüleg
Vagy a GPU-t vagy a memóriát Én is jártam már igy ( Igaz nekem 6600GT-m van ) ha feljebb tettem a GPU frekijét kevesebb pontot kaptam mint alacsonyabb értékkel .Ezzel kisérletezni kell hogy hol vannak a határok ?
Próbáld ki 500/800 -on. Vagy elöször hagyd a GPU-t fixen ,és húzd csak a memóriát
A memória húzás ugyis kevesebbet számit ,mint a GPU húzása.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest