Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Értem én, de ennek nem csak akkor van jelentősége, ha 24 bites hangkarival játszok le 16 bites "hanganyagot"?
Jelenleg abban a gépben, amire a hangfalaim vannak kötve 44,1 kHz-es mintavételezésű, 16 bites, 2 csatornás hangkártya van.
Nos?
----
Ja, és én úgy értelmeztem ezt a ditheringet, hogy a kisebb kvantálási zajnak 1 kis + hozzáadott alapzaj az ára.
----
Osszevontam a ket hozzaszolasod, leven ket perc volt koztuk, es mindketto ugyanannak az embernek is szolt (meg kulonbozo embereknek valo valasznal sem szoktuk mindig engedni a kulon hsz-t). Hasznald a szerkesztes gombot![ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest