Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
-Úgy látszik ez csak nálam jelentkezik, és csak beletekerés esetén, ha csak simán elindítom a lejátszást, naphosszat is elmegy repeat-el ahogy kell.

-szerintem is fontosabb azért a használhatóság és a hangminőség
-A 24 bit csak azért kezdett el izgatni, mert egy tesztben [link] nagyobb felbontás és mintavételi frekvencia mellett jobb értékeket mértek a Kreatív kártyáknál, és nekem is egy A2-m van. Vajon ez csak a jobb minőségű hanganyag miatt van, vagy a kártyán az ilyen anyag megszólaltatását más áramkör végzi? Mert ez esetben tényleg lehet javulás. Kipróbáltam ezt is, nem hallottam javulást, és a magasabb frekvenciát is a Resamplernél, itt némileg jobbnak éreztem 48 kHz-en, de tovább növelve már nem. Lehet hogy éppen emiatt sz@rakodik beletekeréskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Star Trek
- SSD kibeszélő
- AMD FX
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest