Hirdetés
- OLED monitor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nymus
csendes tag
Üdv Urak.
Jó pár évvel ezelőtt próbálgattam a repülést kezdőként, egy régebbi FS változattal. A vágy, megtanulni és élvezni a gép előtt a repülést azóta is élt bennem, minek következtében kaptam családomtól egy FSX-et (+ Acceleration). Nemrég összerakott gépem (3GH dual core,4GB RAM, HD-s videokártya, stb kellemesen elég - úgy gondolom - a futtatásához, melyet a mai telepítés után boldogan nyugtáztam. Szép a grafika, és az előkeresett usb-s joyst.is remekül mükszik.
Most jön a gond. Semmire nem emlékezem az irányítást illetően, szóval kérlek Benneteket ne hajtsatok el, tudom, vissza kell olvasni, meg is teszem, csak honnan? Hol lelek vmi segítséget, mi, hol, hogyan műkszik, az alapoktól kezdve, fék, gáz, stb... Bocs a lámaságért, de nagyon szeretném az alapoktól úgy kezdeni újra a tanulást, hogy hosszú távon sikeresen repkedhessek a különböző gépekkel.
Ha lehet, magyarul, vagy németül fellelhető tudnivalókat mondjatok, mert az angolom nem a legjobb.
Köszönettel és üdvözlettel: Nimusz Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest