-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc1946
csendes tag
Üdv!
Kb. két éve, hogy megvettem az FS2004-et. Természetesen, akkor már nem az a konfiguráció volt a divat, mint amikor kiadták a szimulátort.
Mivel nem tetszett a működése érdeklődtem a hazai és külföldi fórumokon, hogy mi lehet a hiba. Többen azt válaszolták, hogy a 2004-ben futó konfigurációkon működne rendesen. Gondoltam, hogy igazuk lehet, hiszen 2004-ben nem igen tudhatták, hogy 2006-ban milyen alaplapok, procik, videokártyák, stb. lesznek.
Amikor megvettem az FSX-et, akkor meg azért nem ment rendesen, mert fejletlen volt a gépem. Fejlesztgettem, ráköltöttem kb. 80 eft-ot, ennek ellenére sem működik úgy ahogyan pl. egy NFS Carbon működik. Vagyis az FSX-hez még nincs megfelelő gép.
Az egészből azt akarom kihozni, hogy amire a hardverek elérnek majd egy magasabb szinvonalat, addigra már nem fogják tudni kezelni az FSX-et. És eljutunk megint az FS2004 -vel kapcsolatban leirtakhoz.
Nem tudom, hogy érthető-e amit itt ősszeírok.
A saját FSX-emet már hónapokkal ezelőtt leszedtem a gépről, elraktam jó mélyre, hogy ne is lássam.Csak ennyi.
Czakó
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX Vega 56 8 GB PCI-E Videokártya
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest