Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok. Milyen joystick-ot ajánlotok egy teljesen kezdő játékosnak? (10-15 éve játszottam Retal-t, gondolom azóta sok minden megváltozott
) Láttam, hogy a Saitek gyárt külön gázkart, ill. pedálokat (de ezek sajnos nagyon drágák). Gondolom egy mezei joystick esetében ezeket a funkciókat is valahogyan a joystick-ről kell majd irányítanom. Ezt pontosan hogyan oldották meg? Előre is köszi. Ja és még valami. Melyik szimulátort, vagy játékot érdemes elsőnek kipróbálnom. Pár éve olvastam, hogy az Il-2 széria egy elég élethű szimulátor, de pár napja észrevettem, hogy van ez a játék is (fsx). Légiharc csak mérsékelt szinten érdekel, de ha van, akkor inkább 2. vh. legyen (gondolom azokat könnyebb átlátni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Láttam, hogy a Saitek gyárt külön gázkart, ill. pedálokat (de ezek sajnos nagyon drágák). Gondolom egy mezei joystick esetében ezeket a funkciókat is valahogyan a joystick-ről kell majd irányítanom. Ezt pontosan hogyan oldották meg? Előre is köszi. Ja és még valami. Melyik szimulátort, vagy játékot érdemes elsőnek kipróbálnom. Pár éve olvastam, hogy az Il-2 széria egy elég élethű szimulátor, de pár napja észrevettem, hogy van ez a játék is (fsx). Légiharc csak mérsékelt szinten érdekel, de ha van, akkor inkább 2. vh. legyen (gondolom azokat könnyebb átlátni