Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pateszi
csendes tag
Hali,
Joystick nélkül szerintem sem lehet/érdemes repülőszimulátorozni.
Gamepad esetleg szóbajöhet, azzal is egész jól lehet vezetni, azért a botkormány az igazi.
Saját tapasztalataim:
Logitech (típusára már nem emlékszem, szimpla vezetékes force feed-backes) úgy fél évet bírt, utána az egyik mikrokapcsolója bedöglött.
Thrustmaster Top Gun, utána Fox 2Pro: nagyon kényelmes, jó botkormányok, de az elsőnek kb. egy év után a gázszabályozója ment tönkre, a másodiknál talán egy poti, amitől azután nem lehetett irányban tartani.
Mindezek normál használat mellett, nem játszottam sokat és nem is rángattam őket.
Most Saitek x52-es van,megbízhatóbbnak, strapabíróbbnak tűnik mint a többi termék, és ezen van annyi nyomógomb és csuszka, hogy szinte minden funkciót be lehet rá programozni. Ha a szimulátorozást komolyan gondolod, és megteheted, érdemes beruházni egy hasonlóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest