-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pateszi
csendes tag
Hali,
Joystick nélkül szerintem sem lehet/érdemes repülőszimulátorozni.
Gamepad esetleg szóbajöhet, azzal is egész jól lehet vezetni, azért a botkormány az igazi.
Saját tapasztalataim:
Logitech (típusára már nem emlékszem, szimpla vezetékes force feed-backes) úgy fél évet bírt, utána az egyik mikrokapcsolója bedöglött.
Thrustmaster Top Gun, utána Fox 2Pro: nagyon kényelmes, jó botkormányok, de az elsőnek kb. egy év után a gázszabályozója ment tönkre, a másodiknál talán egy poti, amitől azután nem lehetett irányban tartani.
Mindezek normál használat mellett, nem játszottam sokat és nem is rángattam őket.
Most Saitek x52-es van,megbízhatóbbnak, strapabíróbbnak tűnik mint a többi termék, és ezen van annyi nyomógomb és csuszka, hogy szinte minden funkciót be lehet rá programozni. Ha a szimulátorozást komolyan gondolod, és megteheted, érdemes beruházni egy hasonlóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest