-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Emperor_ #31027 üzenetére
A francba! Ezt nem is néztem, köszi.
Igen, van PCI kártyám, kipróbálom
A PCIe 16X hosszú slotba bele tudom tenni ezt a pici kártyát?Ez a kártya, leírásban PCIe 2.0 támogat, tehát a gyorsabbat, mint a lap. Fenébe, lehet nem is a kártya rossz.
Nem nagy gond amúgy, nagyon régi lapok (2 ilyen gép van), csak az bosszant, hogy költöttem rájuk (Ram, proci), gondoltam egy ilyennel még gyorsíthatok. Nem érné meg emiatt lapot váltaniSzerk2: Nem, csak a kicsikben! Nagyban VGA van jelenleg. Másik gépben ami szerverként üzemel, ott PCI -os Voodoo 3 van (
) bedobom mellé, kíváncsi vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Starfield
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest