- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
DV
senior tag
A laptopomon az energia beallitasoknal a "high performance"-ot szoktam valasztani, mikor tesztelek. Nem tudom, hogy nalad ez hogyan van bealliva, lehet, hogy ha te is allitasz rajta, akkor neha nem fog megakadni az SSD teszteleskor.
A masik dolog, hogy nalam a Sata mod a BIOS-ban AHCI-re van allitva, nezd meg azt is.
Meg egy valami: "Eszkozkezeloben" - Device Manager - Disk Drives - SSD - Properties - Policies - mind a 2 ful be van pipalva nalam.Amugy arra a copy benchmark-ra gondoltam.
Szerintem az nem Sata1, mivel az olvasasi sebesseged tobb, mint 150. Itt bovebben.
Nekem biztos, hogy Sata 1 , mivel max. 130 korul van az olvasasi sebessegem. -
-
szki
őstag
Alaplap, jelenlegi vinyó, kinézett ssd? (nincs kitöltve a konfigod az adatlapodon)
Sata vinyó mehet ide, ahci és raid módban az alaplap bios beállítástól függően.
Nem kell os-t váltani ahci módhoz. Megfelelő meghajtó progi kell (alaplap gyártóé XP esetén)Nálam a Win7x64 esetén AHCI jött be és a MS sima drivere (AMD driver nem elég jó).
-
Teasüti
nagyúr
Nem, nem bántam meg a, h ssd-t vettem. Csak ha kiderül, h nem azt kaptam, amit tesztekben olvastam, na azt fogom megbánni.
Nem az ssd-kkel van gondom, azzal van gondom, h ez átlagon felüli típus akarna lenni, de vmiért nem hozza a papírformát.szerk: nyugodtan vegyél egyett, ha vágysz rá! Nem fogod megbánni sztem!
Persze, azzal tisztában kell lenni, h mit vársz el ezektől! ...h mire akarod használni.
Laptopba tökéletesek. OS alá is jó a fürgébb fajta. -
Teasüti
nagyúr
Hát nem dobtam hanyatt magam a produktumától.
De kb teljesíti azt az igényemet, amit eddig a windows felé támasztottam, miszerint minden csettintésre működjön. Immáron 10 éve, és végre megadatott.Samu sp1614c-t használtam eddig rendszer vinyónak. Ez már jópár éves vincsi, még a most vett samu ecogreen 5400-es modell is olyan gyors, mint a 1614c-ből raid0-ban két darab.
De még mindig az az érzésem, h az átlagos használat közben (telepítések, boot-olás, ilyesmi) mintha tele lenne írva delay-el a program/oprendszer.
Pl nem értek olyan dolgokat, amikor a töltés csík egy helyben áll, de nem mozog se a vinyó, se a proci. Ilyenkor azért elgondolkodtat, nem-e direkt van így megírva, h várakoztasson...Ami az ssd-t illeti, lehet ez ilyen revision 2.0 immáron butított kivitelben, vagy nemtom miért ilyen tetű lassú.
130 mb/s. Ennyi erővel bármit vehettem volna.Nem korlátoz be vmi? Azért gondolom, mert hdtune-t elnézegetve ennek 130-nál van a plafon (lapos ekg), ebből gondolom, mintha vmi átvitel korlátja lenne, mert nincsenek felfelé ívelő csúcsok.
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged