- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
DV
senior tag
Ezt en is eszrevettem... "Maximalis teljesitmeny" beallitason porgosebb a gep, a masik kettohoz kepest.
Valaki irta itt ezen a forumon, hogy a reszletes energiabeallitasoknal van a "PCI Express"-en belul a "Link State Power Management" opcio, amit ha kikapcsolsz, akkor meg egy picit tovabb gyorsul az SSD.Tuningolni szeretned a procit, vagy csak a gyari max. frekvencian jaratni?
-
fagy53
nagyúr
Szerintem igen, mert az intelek előnye a többszálúság, azaz egyidőben több alkalmazást lehet betölteni, időben számít ugyan, de a tárterület szerintem fontosabb. Pár másodperces különbséget könnyebb elviselni, mint a tárhely szűkösségét, ami az SSD természetéből kifolyóan idővel már érzékelhető lassulással jár együtt. Az SSD teljes méretének kb 20%-át illik szabadon hagyni!
-
Ezen nem segít BIOS frissítés.
De ha meg is lehetne oldani, és max sebességen is menne, mindennapi használatban akkor sem lenne gyorsabb a géped.
Kár ilyenen erőlködni, hogy a tesztben kétszer annyit mutasson, és így 70mp helyett 69,5mp alatt töltsön be a win. Abba a fél másodpercbe senki nem fog belehalni.De úgy látom már megelőztek
-
fagy53
nagyúr
-
WiZARD
addikt
próbáld meg feltenni intel rapid storage drivert, hátha segít egy picit. (access time ami kicsit sok, 0,1 körül/alatt kéne lennie)
de kezdem úgy érezni, hogy ezek a mobil chipsetek kicsit lassabbak, nem te vagy az első, akinek notebookban nem tudja a maximumot hozni az ssd.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest