Hirdetés
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
jozsef m.
tag
Nem tudom, de szerintem meg nem proci kérdése. A teszt futása alatt a szekvencionális sebességmérésnél a proci a lábát lógatja, 5-6%-on megy de a 4K értéknél kipörög a beállított max. frekvenciára.
Meglátjuk a barátom most vesz ugyanilyen gépbe 830-as SAMU-t, mert én is azt javasoltam neki, nála kiderül. -
jozsef m.
tag
CRUCIAL M4 2x128GB RAID 0

-
-
jozsef m.
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy:OCZ RevoDrive PCI-Express SSD tudna kezelni a mostani GA-770TA-UD3 (rev. 1.0) alaplapom?
Az AM3+ ig ha nem muszály már nem akarnék másikat venni,viszont a linkelt SSD-t most jó áron meg tudnám venni? -
jozsef m.
tag
válasz
neverless
üzenetére
Szia!
Ha van rá keret akkor inkább az Intelt már csak a 80 GB okán is.
A particionálással kapcsolatos elképzelésed szerintem nem fog müködni,hiszen pont az a lényeg a tartós gyorsaság, és az ideális cella elhasználódás szempontjából,hogy az ehhez használni kivánt terület a rendszer számára állandóan rendelkezésre álljon.
A barátodnak az SSD ről alkotott véleményére:
Tulajdonképpen minden csak nézőpont kérdése..!

-
jozsef m.
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Igen nekik lehet az Intel ICH 10-es chipjülk van, az a tesztekben sokkal jobban szerepel a SATA vezérlés terén mint az AMD.De ha jól emlékszem a 890-esek kapcsán irodott cikkben taglalták is ezt it a proh-on,és az ujabb lapkák se tündököltek ebből a szempontból.
Talán majd a +3-as lapokon megoldják ezt is!
Khelben:
A64GB-os modell notiban ,bár nem tudom milyen a többi komponens de szép eredmény!!
A közeljövőben én is tervezek ujat az asztaliba, és akkor ez megy a notiba nálam is!
-
jozsef m.
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
A következőket mértem csak telefonnal részidőként:
A GIGA alaplakép:4 sec
A meghajtók:,SSD , RAID / fekete/ 5 sec.
A Win logo felirat :25 sec, annyi hogy közben pulzál a logó de itt álldogál
Welcome kék : 3-4 sec és azonnal megy minden program beállnak a minialkamazások /10db./és van net, szóval minden program parancsikon kattra pattan elő semmi kék kör,betöltött mindent még azokat is amik a RAID tömbön vannak.
-
jozsef m.
tag
Sziasztok
Én is frissitettem az ominózus AMD AHCI drivert
eredmény:ez lett.És: ez pedig a melléktermék.
Nem hoztam létre semmiféle külön particiot.Eddig semelyik program nem "látott bele a raid tömmbe mérni meg értelemszerüen nem tudta.
A gép müködik csak érzésre az E meghajtóról lomhább.Mit javasoltok? Hogy érdemes eltávolitani ,vagy igy maradjon?
-
jozsef m.
tag
Nem jött össze!
Most is ez a kép fogad és még hozzáteszi,hogy már csak 3 napom maradt a licensz megvásárlására!
-
jozsef m.
tag
Sziasztok!
Ezekről vélemény ,esetleg valami bővebb informácio valakinek? A cikk alapján nagyon jónak tünnek és árban sem elrettentőek!

-
jozsef m.
tag
Sziasztok
Egy ideje én is gyüjtöm a tapasztalatokat ,nálam igy megy most a kis KINGSTON :Ezek a beállitások után.
Vélemény?
-
jozsef m.
tag
Szia DV!
Köszi a cikket,nagyon hasznos olvasmány! Különösen a tárgyilagos,saját korábbi állaspontját revidiáló hangneme tetszik.A tartalma és alapossága előtt le a kalappal gratulálok a cikk szerzőjének!Megerősitett,és igazolta a témában uttörő szerepet vállalók döntésének helyességét és számos hasznos tanácsot ad; sok mendemondát ,tévifót cáfol és helyére teszi ,/hozzáteszem méltó helyére/ az SSD használatát,helyét szerepét és szükségességét,az elkövetkező időszak gyorsabb ,és hatékonyabb munkavégzésre irányuló fejlesztései terén.
-
jozsef m.
tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
-
jozsef m.
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legmegfelelőbb topik, ezért elöre is elnézést.Beruháztam egy SSD-re és eggyuttal épitettem egy RAID 10-ás rendszert 500GB.lemezekből.GIGABYTE 770-TA alapra
PHENOM II 965 BE.mellé.Gyors lett a rendszer,de az illesztöprogramokat azért frissiteni akartam.Létezik az ,hogy a frissitésre Win7-64, azt irja ,hogy megtörtént és a Microsoft
illesztőprogram dátuma: 2006.06.21?
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest