Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- OLED TV topic
- iPad topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Balage76
üzenetére
látom az írott szöveg értése nem nagy erősséged. ezekről már volt szó ezerszer a 840 topicjában és az írásodnál is ami enyhén nélkülözi a szakmai alapokat, de nem akarok kötekedni, leírom kicsit bővebben, mire is gondoltam.
kellett win 8, az alapból lett volna 7xxx forint, ha megveszem digitálisan. volt egy ssd, amihez alapból járt, 24K volt, TLC nanddal. utánajártam, kiszámoltam, hogy még extrém használat mellett is ki fogja bírni, amíg a laptopomban lakik.
most ugyanez az ssd drágább lett (tudom, van ahol még van belőle óccsóbban) és nincs hozzá a win 8, ami nekem árelőny volt, így a jelen helyzetben nem azt venném, hanem MLC nandosat, ugyanannyiért (nem OCZ-t, de ez egyéni preferencia).két külön piaci helyzet, két külön döntés, komolyan nem látom, hol abban az ellentmondás, hogy ugyanaz a csomag, ami most 35K-ra jön ki kb., decemberben jó vétel volt 24K-ért.
az meg, hogy én majd 2-3 év múlva veszek új ssd-t, nem jelenti azt, hogy automatikusan el kell adni, sehol sem írtam, hogy értéktartás miatt vennék MLCt inkább. vannak az embernek családtagjai, akikkel jót lehet tenni egy ajándékozás során, ha már nincs kereskedelmi értéke a cuccnak, de használati még igen. arra is pont jó lenne, hogy a HTPC hamarabb bootoljon be a nappaliban, ha amúgy sincs értéke, inkább használom én amíg behal, és akkor már tartson tovább.
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest