- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
Huma
addikt
A lovagok háborúja nem lehet valami reális. Már a plakáton egy nyeszlett nő markolászik egy buzogányt.
Az avatarod miből van?
PazsitZ:
Egy fórum nincs tervben az oldaladon? Egy sima, ingyenes phpBB is tökéletesen alkalmas lenne rá szerintem.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
dy_nmq
aktív tag
Ez most ütött.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
NathanCullen
senior tag
válasz #54715584 #704 üzenetére
A Shame szerintem túl van értékelve. Én láttam eredeti nyelven, még régebben. Egy lassú, csendes, elnyomott film, ami egyátalán nem lenne gond, szeretem az olyat. De itt most nem jött össze, szerintem az IMDb-s 7.5 pont helyett inkább ér 6.5-öt. Valahogy a tegnapelőtt nézett Antikrisztus is jobban tetszett nála, bár az sem egy nagy durranás.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
spammer
veterán
válasz NathanCullen #711 üzenetére
Művészfilm... A főszereplő 2 percig mutogatja a micsodáját, meg kefélget pár csajt, csak már ki van égve és unja az életet...
Erősen túlértékelt film, pedig vártam én is.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
pohár
félisten
a Lovagok Háborúja remélem nem lesz annyira szar, mint a borítója
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2Este tíztől hajnali fél ötig néztem hogy végre megtudjam mi lesz a vége. Azt kell hogy mondjam nekem teljesen bejöttek ezek a filmek, főleg az utolsó kettő, ami már eléggé "darkos" volt. Jó volt látni hogy a 2001-es első rész óta mennyire felnőttek a szereplők.
A 19 évvel későbbi jelenet pedig nekem se jött be. Kíváncsi vagyok hogy a 3 főszereplő közül melyik tud megmaradni majd most hogy vége a Harry Potter láznak.8/10
Egész franchise:
8/10[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Viszlát
addikt
A Thousand Words: ez az a film, aminél pontosan tudod mi lesz a vége és hogyan jut el odáig, így csak abban reménykedhetsz, hogy közben kapsz egy-két jó poént az arcodba. Ebben egy nagyon jó meg pár egész tűrhető poén is volt, úgyhogy felülmúlta várakozásaimat. 4/10
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Huma
addikt
A PH-s filmes honlappal kapcsolatban volna egy ötletem. Elég jó funkció lenne, ha egy filmre rákattintva kidobna több, hasonlónak bejelölt filmet.
Pl ha rákeresek a Blöffre mert egy hozzá hasonló filmet akarok nézni akkor felsorolja pl a Két füstölgő puskacsövet meg még vagy két-három másik filmet.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Viszlát
addikt
Ezeket ide, eleget offoltunk már itt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
dokee78
félisten
Nekem bejött a Shame,ez az én világom
7/10 -
Huma
addikt
Nem kattintok ismeretlen linkre. Nem szeretnék vírust kapni.
Valaki nem tud egy Lesz ez még így sem!-hez hasonlító filmet?
Nagyon tetszett. Ezen konkrétan behaltam: [link]
(#725) blackydan:
Szerintem simán hozza a színvonalat. Tartottam attól, hogy elcseszik, de szerencsére nem ez történt.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
blackydan
senior tag
Hannibál ébredése: bár a nagy elődöt nem veri, azért meglepett milyen jól sikerült Mindenképpen érdemes megnézni 8/10
-
littlelion21
addikt
Green Lantern [2011]
te Atyaúristen...erre ki adott zöld utat...?
25%
-
mickemoto
őstag
A jó rabló (2003)
Legalább olyan jó mint az Ocean's filmek. 8/10 -
gyuromoj
veterán
Mr. Brooks
1080pMár rég ajánlották, de csak most jutottam el odáig hogy megnézzem. Nekem végig a Dextert juttatta eszembe. Costner szerintem jól játszott. Demi Moore is hihető volt.
Vége kicsit fura volt.(Mr. Brooks álma a lányáról) Gondolom ugyanolyan lett a lánya mint ő maga.7/10
-
törölt tag
Lockout
Ez egy értékelhetetlen, szar film. Összecsapott, követhetetlen az idő, nem átgondolt. Az alapötlet tetszett, de a megvalósítás egyenlő a nullával, tele logikai hibákkal.
A felirat botrány. Legalább 100 helyesírás hiba volt benne, és legalább 20 félrefordítás, amikor az ellenkezőjét fordították, ráadásul sok kulcsfontosságú mondatnál. A hiányzó részekről és a rossz időzítésről már nem is beszélve.
Életem legrosszabb filmélménye volt ez így. Botrány, mérges vagyok és ki vagyok akadva, elvett másfél órát az életemből.
-
blackydan
senior tag
Haláli hullák hajnala: Adtam neki egy esélyt mivel elég jó IMDb értékelést kapott, plusz a porton is jól szerepelt. Hát hülyeség volt.... egyszer kétszer talán mosolyra húztam a számat de igazán nevetséges jelenet nem volt benne, tipikus angol film nekem nem igazán jött át. Persze Simon Pegg-et bírom, de nem ez volt a legjobb alakítása. Értékelés: 5/10
-
pohár
félisten
Machine Gun Preacher, na ez gyors volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BITBOYS
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Piranha 3DD : Hozta az előző rész által felállított elvárási szintet. Hasselhoff meg hatalmas volt
Next PC Upgrade: 2022
-
baluka26
nagyúr
Hacsi - A leghűségesebb barát 9/10
Azért csak 9, mert tizet csak A remény rabjai kaphat nálam. Csodálatos film, egyszerű, szép elmesélés. Aki ezt kibírja könnyek nélkül az nem ember...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
válasz baluka26 #739 üzenetére
bizony, a végével egyetértek... a régi, japán verziót nézted, vagy a Gere-eset?
aki még nincs esetleg magon, az dobjon egy mailcímet priváttal ha szeretne bekerülni
-
spammer
veterán
válasz baluka26 #739 üzenetére
Ezt a sztorit ismerem (illetve hallottam róla), nem is tudtam, hogy ebből film is készült.
Be is táraztam, köszi az ajánlást! Imádom a kutyákat
(100-as zsepit készítek mellé a történetet ismerve )
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
senior tag
John Carter
Izgalmas film volt bár pár jelenetet átaludtam. 1x nézhető talán. A legtehetségesebb és legjobb szereplő az a kis kutyaszerű állatka volt szerintem. Remelem kaphat majd Oscart érte. Szerencsére nem is számítottam jobbra.Youth hides the key to salvation
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
Real Steel
1080pSzokásos családi film, kis Rocky beütéssel és korrekt látvánnyal. Esetleges folytatás még vállalható lenne.
8/10
-
pohár
félisten
jó film volt ez a Get The Gringo
-
F34R
nagyúr
Börtönregény látta már valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest