-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Védelmező
Jó! Hozza az elvárást, amit támasztottam a filmmel szemben. Akció, bár szerintem picit lassan indul be... Denzel "papa" még mindig jó, nincs ő még annyira megkopva. Spoilerezés nélkül nehéz lenne elemezni, simán ajánlott kategória!
8/10
Időhurok
Meglepődtem ezen a filmen. Kb a film fele alatt azon agyaltam, hogy abbahagyjam-e vagy nem. És a végén az a bizonyos (utólag) logikus csavar... Nem semmi. Érdekes egy másfél óra volt. Összességében nem volt rossz, de nem valószínű, hogy valaha is újranézném.
5/10
Frank
Nem sikerült 2-3 nekifutásból sem erőt venni magamon, hogy megnézzem... Nekikezdtem, de... Nem tudom. Nagyon nem az én világom. Talán valamikor később....
Ja igen, itt is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vissza a PC Masterrace-re
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- PS5 Slim Digital - 21 hó garancia
- 2 db Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- PS4 Slim 3 kontroller és 3 játék
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással