Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Ma egész jókat játszottam. Utolsó zászlóig jutottam tényleg volt pár jobb meccs.
3-5-2ben játszottam minimál instrukciókkal. Cordoba jött egy pickből újra. Cbnek qrva jó rb-nek nekem nagyon gyenge az a 70 körüli vision.
Valverde szintén nagyon nem hozta rb rm amit vártam lehet középpályára jó de oda meg nem akarom bekutyuzni. Maximin nem rossz de nem is túl extra. Sajnálom Pelet nem tudom kirakni de lehetetlen coin nélkül az sbcket kitölteni
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #23494 üzenetére
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #23489 üzenetére
Ja és készülj a nyaralasos agymenesre. Ez az app egy fos. Sbc próbálok kirakni de összevissza mutatja a játékosokat. Beadja első oldalon a legnagyobb ratinget lapozok és 74es lapokat mutogat.
Kirakok sbct kell egy lap még, megveszem a chem miatt erre megvan és mehet transzfer listára, csak a szureseknel nem mutatta.
Licitálni lehetetlen mert 5 licitenkent kivag. Nem győzöm ujrainditani. Nekialltam pelet kirakni de így 3x annyi idő mint boxon. -
Woodslave
félisten
Építő jellegű kritikákat megfogadva
ma csak nyertem rivalsban div 1 közepe. Tudom ám EA mit akarsz de nem baxol át
Bundes kupában kell még 4 win remélem este be tudom húzni. Úgy döntöttem mégis Öcsibácsit rakom ki. Két 89-est már kiraktam kvázi duplikból. Az ultimate team része kell legyen ha már rajta buktam a legtöbbet idén.
Játszottam tegnap egy sráccal szinte gold lapjai maradtak de Pelet kirakta
-
Mrguba
őstag
Nekem is annyi dupli osszejott siman kiraktam a moment ikont...
Dalglish
Beckham
Garrincha.
Megerte ...ja nem -
toxicjew
addikt
Egész évben tartózkodtam ezektől az sbck től de mostmar engedelyezem magamnak, szóval megcsináltam a 94+ picket és Joe Cole jött.
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #23471 üzenetére
Hát nekem meg ezek a kupák a legeslegalja az egész játékban, totál vakon vagyok bennük, sosem tudtam őket élvezni. Vszeg azért mert nekem minden laphoz kell egy kis idő, hogy megszokjam, pláne egy totál új csapathoz. A Bundesben ma elértem a 10 wint (első nap nem nyomtam, szóval 4 nap alatt, sorrendben 4, 1, 3, 2 győzelem lett meg naponta), azzal abba is hagytam. A francia one nationt meg délelőtt 3/3 winnel kezdtem, a 4.-en kikaptam, hát este 4/4 lose
Nekem ezek nagyon nem fekszenek.
Plusz ilyenkor már tényleg az van benne, hogy ott van a fullos alap csapatom, van moments Dinhom, tots Dybalám, prime Pelém, és még sorolhatnám, olyan lapok, amikről egész évben csak álmodoztam, meg akik majd 1,5 hónap múlva piszkosul fognak hiányozni. Hát akkor bassszus ezekkel a lapokkal akarok játszani, ha már sikerült ilyen csapatot építeni, és nem gold rare Süle-vel kergetni a Bundes kupában az ss Silast
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #23467 üzenetére
Na én meg Gullit és Ronaldinhoval vagyok így. Mivel a Prime megvan nem valószínű, hogy kiszenvedném. Főleg hogy Moments Zizu és Moments Puskás mellé, és majd PIM Pelé mellé nem is igen férnének be. Viszont ma elég jól ment 9/9 bundes kuppal meg is lett az object, és 4\4 a One Nation. Ezek elég élvezhető dogok főleg, ha nem égetted el a lapjaid valamilyen sbcbe.
-
Kristof_94
nagyúr
De jó... Így 21-kor ideülne egy kicsit az ember, erre ezt kapjuk...
-
bubuska10
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #23465 üzenetére
Itt se jó... lásd a feletted lévő morcos hszemet
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #23465 üzenetére
nálam is szarakodik. Nem enged be
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #23466 üzenetére
Mivel a prime lapja megvan untrade, így biztosan nem. Ő az, akit még az unlimited 85+ alatt sem raknék ki, mert a prime lapja mellé felesleges. Ha véletlen valamiből kinyitnám, akkor persze jönne a csapatba, de így nincs értelme. Én unalmamban Puskást kezdtem el kirakni az előbb, gyorsan kész is lett 6 team, 1-2 napon belül befejezem. Neki a csillag upgradek miatt nagyon ki akartam próbálni a moments lapját, így legalább az is meglesz
Aztán ha megint begyűlnek a fodderek/jön a végtelen 85+, akkor Gullitot is kirakom majd jó eséllyel, szintén unalmamban.
-
bodnar123
őstag
Na ma egymás után leadott egy SS Valverdet egy peléből kinyert prime gold packból. Ebből jött 190... Majd egy SS Walker... Nem tudom persze mennyit ér, hogy alapból maxos a pace. Igazából teljesen mindegy, de legalább drága. Eddig minden különleges dolog elkerült. Van olyan aki kirakja Pelét?
-
LendvaiFeri1
addikt
Nálatok jó a szerver? Engem nem enged be PS-en.
-
bubuska10
senior tag
válasz
seedorf88 #23452 üzenetére
Végem van ettől a szartól. Itt a frissítés után semmi gond nem volt. Toltam volna a Casemiro/brazil objectet, egy meccsen meglőttem a távoli gólokat meg mindent amit kellett, félidő 7-0. Letettem a kontrollert (mindig így csinálom SB meccseken), átmentem a Fradi meccset nézni, mondom 15 perc múlva visszajövök. Hát a meccs megszakadt Squad Battles-be (!), mert "unable to connect to EA servers"... Net nem ment el (természetesen). Undorodom ettől, hogy MINDIG van valami kínja, csak felbaszni tud ez a foshalmaz.
-
Mrguba
őstag
94+ bol 2db 94 es es 2db 95 os
nyád
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem mostanában a meccs utáni képernyőn le szokott fagyni, nem tudom miért...
-
EA's hit
őstag
válasz
seedorf88 #23452 üzenetére
Nálam is ugyanez volt, de úgy néz ki ez megoldotta.
-
-
nitro16
senior tag
Megcsináltam ma az Argentin meg Brazil sb-t a spec lap miatt. Brazil meccsen kiprobáltam a fostalicskát mert valaki múltkor itt nagyon ajánlotta nekem meg tegnap 85x10 packba benne volt. Hát tényleg nagyon jó lap, brutális lövéseket lehet vele leadni és a fejelés is nagyon megy vele. Ha nem 190cm colos bika lenne akkor tutti használnám most hosszabb ideig is akár csak én nem szeretem a magas játékosokat....
Egyik picknél jött Dembélé fantasy lapja aminek örülök. Eddig van 17 token még 8-t kitudnék szedni ezeken a 4 wines szarokon.. de amilyen moslék a gameplay lehet neki se állok.
Még nem tudom, hogy pakokkból kell-e az olcsóbb Ben Yedder vagy nem. Mert ha nem akkor megvagyok már nagyjából. Szerintem neki állok én is kiszedni majd a hétvégén Ronaldinhot...
valaki esetleg használja ST poziba 5 chemen??Jön most Griezmann futties is. Remélhetőleg nem 17 csapat kell bele.
-
seedorf88
tag
Pc-re jött update-t . Ne hogy felrakjátok!
Azóta nem tudom elindítani a játékot folyamatosan ellenőrzi a fájlokat és amikor végzett kezdi ellőről . Újra telepítés se segített. -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #23450 üzenetére
Az a baj hogy nem tudom máshogy játszani csak all in. Pedig tényleg nem lenne nagy igényem mondjuk olyan gameplay mint sb-ben
Meg amúgy nincs az a játék ami ennyire leköt érdekel stb. De olyan sincs másik amitől ennyire alárendelt béna xarnak tudnám érezni magam.
Nem tudom kiirtani magamból hogy minden xart megcsináljak ez meg sok egyszerűen.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave #23447 üzenetére
Köszi!
Igen, nekem már tavalyi szezon végén is ez volt a konklúzióm, hogy nem éri meg a beleinvesztált időt, pénzt és energiát.Idén karácsony után kapcsolódtam be, de nem éreztem, hogy bármiről is lemaradtam volna. Sokkal kevesebb energiát invesztáltam bele, nem is feszültem annyira rá, szóval nagyjából ugyan ez lenne a jövő évi cél is.
-
|AP|
veterán
én tegnap nyomtam egy all-int Cruyffra. A klub kiürült, zseton nincs, cserébe nem kell aggódni azon, hogy mit rakjak ki/kit vegyek meg, stb.
Tényleg nem érdekel már, most nekem is jön egy hét nyaralás, utána még játszok pár hetet.
De szerintem én elkezdem a 23-at, mi baj lehet -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #23445 üzenetére
Grat. A babához meg a döntéshez
. Hát én is megvarom amig valaki akinek hasonlóak a tapasztalatai voltak vannak mint nekem és azt mondja hogy a 23 qrva jó és annak fényében veszem meg. Mondjuk jobb lenne nem mert egyszerűen kicsinál. Idegileg időben mindenhogy.
Ráadásul megint nulláról
-
Madn!ght
addikt
Minden tiszteletem a tied, hogy várakozással tölt el az új rész. Engem a múlt szezon totál kiégetett, ezt most az aktuális még meg is fejelte a vállalhatatlan (random) és következetlen működéssel. Mondom ezt úgy, hogy nekem is jobbnál jobb lapokat dobál az utóbbi egy hónapban. Sajnos a szép csapat látványa csak pillanatnyilag tölt el elégedettséggel, ha mellette az elmúlt évek legrosszabb jàtékélményét teszi mellé. (Az unalmas, “lerágott csont” promókról meg már nem is beszélek)
Tegnap órákon keresztül véreztettem magam, hogy megtaláljam az ideális beállítást a csapatomhoz, vagy levegyen a script a szopórollerről. Bármilyen beállítás ellenére se tudtam változtatni a csapat működésén. Aztán csak meglett a változás “kulcsa”. A 4-4-2 (2 cdm) esetén kretèn volt a csapat, ha 4-4-2 (2 cm) formára váltottam egy tök új működést eredményezett. Dupla szorzóval feljöttem az elit kapujába. Majd ott persze jöttek az arab/olasz/holland teyhardok. De szó szerint olyan kaparást műveltek … és persze megünnepeltek minden gólt. Az ember azt hinné, hogy magasabb div, több IQ. Francokat…
Tartom magam az elhatározásomhoz, majd valamikor karácsony környékén fogok bekapcsolódni a kövi epizódba. (Napokon belül szülünk, úgyhogy lesz bőven egyéb elfoglaltságom
)
-
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght #23442 üzenetére
hát igen, öt játékos abszolút kedvenc, a többi szükséges kiegészítő
azért vannak még hiányzók, de idén szerintem ennyit tudtam kihozni.
Most már tényleg mindegy milyen csapattal játszik az ember, ebben a pár hétben most már legyenek inkább azok, akikkel szívesen játszok.
Most az új impulzus nekem az, hogy most már csak nextgenen játszok. Egy másik játékTeljesen máshogy kell játszani és ezt meg akarom szokni mielőtt jön az új rész
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #23437 üzenetére
Engem csak Cruyff érdekelt, de így hogy meg tudtam venni már nem sok értelmét látom a swapnak.
Fodder csomag? Minek? Ki jöhet belőle? Vagy mibe tegyem a foddert?
Ben Yedder vagy di Natale? Mindkettő oké, de max a padra. Augusztus végén ennek sincs már sok értelme......aztán persze úgyis grindolok amennyit csak bírok, mert ilyen ez a sz@r
Mondjuk csütörtöktől én is nyaralok 20-ig, szóval a grind is meg fog állni és Cruyffal sem tudok játszani... -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #23436 üzenetére
Most néztem 14+2 De többet ugye nem fogok tudni csinálni bár nem tudom meddig tart. De aug 20-ig off. Max sbc de azokat meg nem tudom megcsinálni ha már akár egy gold rare kell bele
valszeg lexarom fodder lesz pedig Di Natale tetszik meg Ben Yedder se rossz.
De tök mindegy. Az a baj hogy magát az illúziót is elvesztettem hogy bármilyen játékosnak van értelme. Persze jó függő létemre grindelek minden qrva sbct ami tudok mert még mindig akarok vki nagyot nyitni pedig teljesen felesleges
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #23434 üzenetére
8 tokenem van, elég kevés. SB viszont nem kell, nincs hozzá idegrendszerem. 21 kellene az összes packhoz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #23434 üzenetére
Mindegy ezt elengedem. Megcsinálom még a brazilt. Tegnap megcsináltam az argentint ezüst csapattal a silver faxsaghoz. Mondjuk azt nem tudom mi veszek ki. Komoly mennyiségű tokenem nem lesz
-
Woodslave
félisten
Francia csapattal egyetlen nyomorult one nation meccset nem tudtam nyerni. Nem saját divből ad? Hallottam olyat hogy nem de akkor én faxért nem tudok néha vmi nálam is benabb faxokat kapni
-
bodnar123
őstag
Pelé? XD
-
|AP|
veterán
meglett a bundás kupa egy jó kis Cole-Spinazzola párosért
Van vagy 60k a kettő együtt...
Pakkokat továbbra sem tudok nyitni, mert van két 97-es dupki lapom, amiket nem akarok kidobni, de egyszerűen nincs olyan sbc, amibe beletenném... -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #23426 üzenetére
7db gold volt benne nekem
1db tots NKUKU
1db tots RICE
1db SS Werner -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #23426 üzenetére
Jaja többi xarabb nyilván. Mondjuk el shara még volt dupli
-
Mrdevil
addikt
Ez a Pelé így gusztustalan lett, inkább megveszem majd én is a 98-ast. Dinhot már úgy is elkezdtem kirakni.
-
Madn!ght
addikt
Este toltam (volna) pár meccset. Hulladek a hálózat, szuper!
Ipari méretű késés minden meccsen, és rohannak vigyorogni a kamerába, mert kb. labdához se tudok érni, annyival később reagál a csapat.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #23412 üzenetére
Ez a s*** akkor lenne jó ha nem 3 héttel később dobálnák be a rewardokat
Mostmár semmi motivációm kivenni a fodder packot amiknek értelmük van. 97es Lewa 35k akkor mire?
Arról nem beszélve, hogy a token sbc-ket képesek 80-82es ratingekre belőni mikor tudják nagyon jól, hogy kb. senkinek nincs már magas gold rare lapja
Belehalnának ha lenne egy 70-75 rating 85 chemmel meg 4 rare lappal mondjuk
-
Madn!ght
addikt
-
Woodslave
félisten
Ez az uruguayos már nem volt annyira fun de legalább meglett Casemiro. Pickben meg egy másik realos Valverde.. így már nem is rossz
Amúgy ez a summer swap qrva jó lenne ha nem lennék teljesen megcsömörlött a játéktól. Ha nem ilyen yolo módon dobálnám be a játékosokat xar sbcbe akkor talán lennének jó csapatok csinálni ezeket. Mondjuk Dinhot nem sajnálom hogy megcsináltam itt sbben is rohadt szórakoztató volt
-
|AP|
veterán
b@szki... most nézem, hogy hamarabb veszem meg Cruyff-ot, mint ahogy a tokeneket összegyűjtöm
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly #23407 üzenetére
Az extra passz nem a meta miatt kell, hanem mert az autoblock vagy éppen a kapusok kifognak/leblokkolnak mindent. Sokszor még azt is kivédik amit extra passz után lövök el.
Sőt mostanában már nem is mindig működik részben, mert a másik csatár akinek várnia kéne a labdát az ostobamód befut a védő mögé mikor már elindult felé a passz.#23406Madn!ght
A váltást nagyon ritkán érzem. Nekem inkább az AI helyezkedés része bosszantó na meg mikor a szabadlabdára ha nem megyek én rá az ai magától sosem, az ellenfélnél meg igen. -
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght #23406 üzenetére
" Nem tudom ti hogy vagytok vele, de már gyakran a félpályánál tett mozdulat alapján megmondom előre, hogy másodperceken belül gólt KELL kapnom"
Ismerem az érzést. Simán lehet előre látni, hogy most bármit csisnálsz, itt bizony így vagy úgy, de gólt kapsz
Kiegészíteném még azzal, hogy ha kapufát lősz, vagy a kapus védi az ötösről leadott lövésed, akkor a kontrából garantálható a gól -
evibly
senior tag
válasz
petikeh #23399 üzenetére
Én valamikor január - február környékén csatlakoztam be az idei játékba és ez az "extra passz a 16-oson belül, majd gól" meta tűnt fel elsőre, és sajnos az van, hogy mindenki ezt erőlteti, mert ez működik. A forgolódást meg azért, mert anélkül az AI auto block miatt egyetlen passzt nem tudsz adni, lőni meg pláne nem. Hasonló a szélen elfutó winger, akit a jó úristen szélsővédőjével sem tudsz megfogni, mert úgy van megálmodva, hogy képtelen vagy utolérni, és ahogy tör be a kapu felé, csak loholsz utána.
Igyekszem ezeket nem alkalmazni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem folyamodtam volna ezekhez én is jó néhányszor, mert egyébként baromi nehéz (bizonyos szint felett) meccseket nyerni. -
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy #23404 üzenetére
A védők működése totál random lett a legutóbbi patch óta. (Bàr nem tudom mennyi köze van hozzá.) vagy csak simán az értèkük csökkenésével arányban van lecsavarva a teljesítményük is. Nálam tök mindegy ki van hátul, ha olyanja van, egyszerűen (szó szerint) irányíthatatlan a védelem. De full látványosan! Lehetetlen odaváltani, akire szeretnék. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de már gyakran a félpályánál tett mozdulat alapján megmondom előre, hogy másodperceken belül gólt KELL kapnom. És az esetek túlnyomó többségében úgy is van, mert egyszerűen teljesen àtveszi az AI tőlem az irànyítást és sajnos nem a német/olasz mintára…
-
Mrdevil
addikt
Pelé sbc jön végre? Ha jól látom.
-
Nandinagy
addikt
Hétvégi kezdés után, hagytam a wl-t de spanom nem vette meg az idei részt így mondta ha már szerzett 1 ps-t hadd tolja már le
11 win lett, de nem jött semmi. Kapott talán 3 freewint. Korábban elkezdtem Puskást, na mondom kirakom mostmár aztán csak kirpbóálom már mert 2 éve játékban van de még sosem volt Puskásom. Azt kell mondjam még mindig jobb mint a sok túlhúzott színes lap. Befejezése elit, fizikája is. 7 kvali meccsen 13 gól 3 gólpassz. Kiraktam ezt a Pleat, de semmi extra mellette pedig mindketten csatárok. 7 meccs 2 gól 6 gólpassz.
Ami viszont feltünő, hogy a védőim mennyire rosszak lettekChiellini egy fal volt korábban, de most vagy rossz helyen áll, vagy mellényúl a lasztinak. Korrigálni meg nem tud, mert senkit nem ér utol. Kéne az az SS Walker, de még nincs rá pénzem sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest