Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hétvégi kezdés után, hagytam a wl-t de spanom nem vette meg az idei részt így mondta ha már szerzett 1 ps-t hadd tolja már le
11 win lett, de nem jött semmi. Kapott talán 3 freewint. Korábban elkezdtem Puskást, na mondom kirakom mostmár aztán csak kirpbóálom már mert 2 éve játékban van de még sosem volt Puskásom. Azt kell mondjam még mindig jobb mint a sok túlhúzott színes lap. Befejezése elit, fizikája is. 7 kvali meccsen 13 gól 3 gólpassz. Kiraktam ezt a Pleat, de semmi extra mellette pedig mindketten csatárok. 7 meccs 2 gól 6 gólpassz.
Ami viszont feltünő, hogy a védőim mennyire rosszak lettekChiellini egy fal volt korábban, de most vagy rossz helyen áll, vagy mellényúl a lasztinak. Korrigálni meg nem tud, mert senkit nem ér utol. Kéne az az SS Walker, de még nincs rá pénzem sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest