Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
sz_abika #24297 üzenetére
A minap jómagam is hasonló indokok miatt fakadtam ki. Ez a szeptemberi tryhard egyáltalán nem jön be.
Ráadásul a számomra kimaxolt “álom”csapat működése is kritikán aluli, egyszerűen nem találom a beállításokat, amivel hajlandóak úgy épiteni a támadásokat, mint az olasz, német, holland és arab (?!) ellenfeleimnél. Se kedvem, se türelmem nincs yt videókat meg a bugok/meták kitapasztalására ráérő streamereket nézegetni, hogy mi az aktuális frissítés agymenése, mitől lenne használhatóbb/élvezhetőbb. :/Most mi is babázunk, úgyhogy még az ideinél is kevesebb energiát tervezek a következő epizódba fektetni. A topikokat követni fogom, de szerintem megvenni majd csak az első komolyabb leárazáskor fogom.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #24294 üzenetére
Nekem is csak dr és wl, bár utóbbit most kihagytam. Ezt a maradék 3at letolom, az új részt vszinu nem is kezdem el egyből, majd kesessel. Most wowozok inkább
-
sz_abika
addikt
Meh...tegnap megpróbáltam játszani és élvezni a játékot, de már nem megy. Vérpistik mindenütt, full youtubeon nevelkedett addiktok tolják már csak ezt, meg Woody. Néztem közben ahogy Nadal szenved, de így én is csak szenvedtem, fél szemmel már a mostani div4 is szenvedős.
Fifa23 kimarad, együtt jelenik meg nálam a második porontyyal, valamelyiket ejtenem kell és a feleségem utóbbira szavazott, úgyhogy szerintem én elköszönök egy jóidőre, megyek Mdewc után a játszótéri vadászmezőkre.(UI: az 1 euros 10órás trialra azért befizetek majd, kitart novemberig xD )
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #24290 üzenetére
Jaja, én is elfelejtettem. Már így marad a végéig.
-
nitro16
senior tag
válasz
bodnar123 #24289 üzenetére
Gameplaytől is függ nyílván. Előtte Yashin legjobb lapja volt bent de egy idő után szar lett majd jött Courtois majd most Alisson. Akit szívesen kiprobálnék az Van der Sar.
Ma végre a year pickből megjött Mount így Robertson kikerült a csapatból, illetve most James helyett próbálgatom Taverniert RB poszton. Mentem pár meccset de megint senki nem akar kilépni és nyomná 20 perces meccseket így hagytam is a francba... inkább elkezdtem New game + -ban a Tsushimát.
-
EA's hit
őstag
A Pope sbc-nek örültem, még ilyenkor is kevés az ilyen olcsó fodder
Ki is raktam, ment is rögtön Dagi valamelyik teamjébe. Dagi végül kész is lett ma, így most az alábbi a team, és tényleg csak egy Matthaus-Kanté csere hiányzik a végleges end game team-hez (de ha Kanté nem jön, Matthausszal is örömmel fejezem be az idei részt
):
-
Kristof_94
nagyúr
Fut champions felületen mire utal a "champions finals ends in 1 day 11 hours"?
Ki van tolva a WL? -
Woodslave
félisten
Már két accon nyomom a 85+-t de lofax nem jön
-
Woodslave
félisten
Kis accon kipróbáltam a kupát. Div 6-ban vagyok fullos csapatokkal szopatnak xarrá. 3-at tudtam nyerni. Kizárt hogy ezek duv 6-os játékosok. Nem miattam mert lexarom de ez qrva igazságtalan
-
icecube23
tag
Sziasztok
Nektek sem megy a játék?
Rég játszottam, aztan Mikor csatlakozna,unable tó connect ea servers szöveget dob ki -
Aguinaga
őstag
Én is megcsináltam, Pelét, Dybalát, Saint-Maximint, Tellest, Koundet, Rüdigert, Manét, Sterlinget, egy meccset nem mentem velük...
85*10 packokból meg közben kiesett TOTS Mané, TOTS Salah, SS Son, SS CR, TOTS Dybala, TOTS Neymar, TOTS Vini, SS Adama Traore, SS Aubameyang....
Semmi értelme az egésznek.. -
david368
aktív tag
Megcsináltam még Salaht, illetve Ronaldinhot, weekend leaguet Ronaldinhoval nyomtam végig CR7 helyett és nagyon fun volt, ez a Salata viszont szerintem a legjobb csatar a gameben (R9 mellett).
Az argentin objectivehez kivettem dybalat, de nalam semmi extra nem volt. Ez már a végleges team, nagyon aprítok vele, de nagyon már nincs kedvem fifazni, ami lehet nem is baj ennyi beleölt óra után. -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24268 üzenetére
Pelé, R9, Cruyff, esetleg Gullit.
Rájuk várok, de ha egyikőjük sem jön az sem baj.Ez már csak kaszinózás, hogy ne maradjanak a nyakamon a 85+ pakkok.
Nálam ez már tényleg a végleges csapatnak tekinthető, ebből 7 ember érinthetetlen, a maradék 4-re meg jelenleg nincs jobb alternatívám -
Woodslave
félisten
a másik accon csináltam onnan jött Eto de már oda is kevés max linknek.
Abba tuti nem rakom a foddert nincs olyan icon akinek a láttán akár már csak elmosolyodnék. Max Pele de ha nagyon akarnám az is max 2 nap lenne kirakni.
Érdekes ez a Dybala.A totsot anno 2m+ vettem meg 4 meccs után adtam el annyira nem volt jó, aztán kaptam pirosba és imádtam. Megcsináltam ezt a momentset ugyanúgy vagyok nem igazán érzem hogy jó lenne.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24266 üzenetére
én már szerintem nem rakok ki senkit, nem akarok már változtatni a csapaton (hacsak nem jön még valami kihagyhatatlan lap, bár már lassan az is mindegy
)
70db 85+ -os játékos vár még a pakkokban, azt találtam ki, hogy beleszórom mindet icon pickbe. Értelme nincs sok, de valamivel el kell ütni az időt
Az elsőből egy Maldini jött, jópár hónapja talán még jó lett volna...
-
Woodslave
félisten
kiraktam ma unalmamban Saint Maxit meg Manet... Tényleg egy jutalom játékká vált (volna ha az lenne
)
-
nitro16
senior tag
válasz
Woodslave #24258 üzenetére
Én is 2-ig nyomtam a rivalst nyugi.
Azért hagytam csak abba mert vísitott a kontroller, hogy fel kell tölteni.
Div8-ból kapásból Div 5, bár én ott is pörgetem a meccseket mert ha 20-25 percig már 2-0 vezetek és nem lép ki akkor én ki szoktam lépni a francba nem fogok itt 15-20 perces meccseket menni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #24262 üzenetére
majd a tettek beszélnek
(azt hogy mit mondanak majd kiderül
)
Amúgy nem volt mazochista dolog mert mindenkit xarrá vertem. Szerettem volna kiélvezni ezt az alapvetően ismeretlen érzést.
Mondjuk ez is unalmas volt már, sokkal jobb lenne ha ezt a saját szintemen tudnám de ahhoz fel kell jutni div 5-be
-
-
Woodslave
félisten
Durva azért hogy tegnap elkezdem a játékot és ilyen csapatom lesz pár óra múlva. Ok már játszottam pár hónapja szóval voltak gold lapjaim de valszeg ugyanígy el lehetett volna indulni nulláról.
Div 8-6-ba tök jókat játszottam
tényleg vannak ott is hamarabb talál mint divb2-ben. Megvolt korabbról a kvali pont gondoltam megpróbálom hát ott nem div 8-as játékosok vannak. Küzdeni kellett hogy meglegyen.
Ezért nem veszem meg. Tegnap este 10-től hajnali kettőig játszottam..
Fő accon persze a második tots Cancelo mellett nyitottam egy Theot. Lehet toty Cancelo mégis nyugdíjba megy. Most 2890 meccse van azért egy kupát még lenyomok vele meglegyen a 2500
-
MrVinyl
csendes tag
Ha eddig origin-en vettem meg a játékot és most epic games-nél (Fifa 23), lesz bármilyen hátrányom?
Van mindkettőnél account már. -
eM'82
addikt
Melyik lesz az utolsó WL hétvége a fifa 22ben?
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Mrdevil #24252 üzenetére
Alakul...3-1re nyertem idegenben az Inter ellen. De az az 1gól megint amit benyaltam...Néha olyan érzése van az embernek hogy mind1 mit csinál ha az AI eldöntötte hogy márpedig akkor ő most gólt fog lőni
Na de a lényeg hogy picit jobban megy most már. Profin nem volt már értelme tolni mert tönkrevertem az AI-t.
-
Woodslave
félisten
Kis accon ss pick Di Natale. Megcsináltam dybalat. Persze azóta jött dupli di natale
-
Kristof_94
nagyúr
Hol késik már Pope...
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok
Kis segítségre lenne szükségem. Profiról World Classre váltottam mert uncsi volt hogy ronggyá verem az AI-t.
Na de itt jön a gebasz mert világklasszison már gyenge vagyok
Nem is a támadással van a bajom mert jól tartom a zsugát és megvannak a helyzetek/gólok is, hanem a VÉDEKEZÉSSEL
Egyszerűen nagyon ritkán sikerül nyerni, de leginkább kikapok, és annyit már észrevettem hogy a védekezésemmel kellene kezdeni valamit na de mitNormálon vagyok nem taktikuson.
Valami tipp esetleg a védekezést illetően
-
HdRew
őstag
válasz
toxicjew #24239 üzenetére
Nekem a goat mid lapja megvan, azért kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, hogy mozog a lapja. POTM Mbappé mellett tökéletes volt, mindketten sokat adtak hozzá a meccsekhez, simán volt 1 góljuk vagy asszisztjuk meccsenként. Mid R9 sokat mozgott vissza, míg Mbappé ment előre a leshatár mögé és utána vissza. Jó páros voltak.
Egyelőre nekem sajnos most Saint Max van a padon, aki amúgy nem olyan rossz, bár nincsenek vele olyan statjaim, mint ahogy egyesek mondták, hogy milyen jó. Viszont ha őt kezdőbe akarom rakni, akkor nem egyszerű megoldani a csapatot, hogy balance-ban legyen, de úgy, hogy Pedri, Renato és Vieira volt a kp, már egész jól muzsikált a csapat, elől pedig Grizi CAM, Mbappé és Fut Upgrade Dembelé pedig a támadók.
Akármennyire is szeretném TOTS Bellinghamet és Saint Maxot a kezdőbe tenni, egyszerűen mellettük nem tudom úgy megoldani dolgokat perpill.
Az a Vini bőven elég is.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
R9-et tavaly szeptemberben használtam csak, a végtelenített 85+ból kirakva. Nekem is csalódás volt, moments Cruyff vagy Pelé, vagy akár futties Dybala ezerszer jobbak voltak. De azért kirakom most is, és az biztos, hogy olyan gazságokra sosem lennék képes (pláne nem szeptemberben), hogy egy Mbappéra vagy egy Sterlingre lecseréljem
-
toxicjew
addikt
Csak túl bénák vagytok a goathoz
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #24235 üzenetére
Fos fos és fos.
11 meccs 9 győzelemmel álltam, most 15 meccs 10-nél vagyok.
Olyan ordenáré módon mozognak a játékosaim, hogy a futballhoz közük sincsen. Amikor kéne +1 ember közelebb a labdáshoz akkor elfut, de nincs annyi időm, hogy magamhoz hívjam egyszerűen.
Amikor meg kéne hogy menjen előrefelé akkor meg áll egy helyben.
Mbappét kivettem a csapatból, de sztem jön is vissza, egyszerűen érthetetlen, hogy még mindig az ő mozgása magasan a legjobb a játékban szvsz.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #24233 üzenetére
Woodi... Ez egy szarkupac. Azt piszkáljuk minden megmagyarázhatatlan oknál fogva. Te meg versengeni akarsz? Kezdd el aranygólra, és csinálj utána valami értelmeset. Én 5winig megyek. Addig van értelme. Bár igazából addig sincs semmi. DE jól jön pár gold lap a kaszinózáshoz.
-
BenXL
tag
Szerintetek most mi a lehető legerősebb kezdő az összes lapból?
Én ilyesmit mondanék:
https://www.futbin.com/22/squad/9440942 -
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #24228 üzenetére
Én Daginak az összes 91-es és 92-es csapatát kiraktam tegnap és tegnapelőtt, csak és kizárólag a 85+ packokkal, úgy, hogy mellette ugye a 85+-t is pörgettem mindig újra. Ez alapján még 0 fodderrel és 0 coinnal is kb. 3-4 nap alatt kirakható szerintem Pelé is, ha meg van bele foddered/coinod is, akkor nyilván annyi sem kell
-
bodnar123
őstag
Basszus, valaki a 15. perctől 1 gólos előnyné elkezdett hátul passzolgatni... szeptemberben...
-
EA's hit
őstag
válasz
nitro16 #24221 üzenetére
Nálam is megvan nagyjából az endgame csapat, most ugye Marcelo variált rajta kicsit. Illetve továbbra is nagyon hajtok még egy ss Kantéra, de csak nem akar semmiből megérkezni egyelőre
Plusz lassan kész lesz Dagi, őt már csak funból, kb. trófeának rakom ki a sok 85+ pack miatt. Illetve ha valóban jön a beígért 98-as Dybala, akkor őt még muszáj leszek bepakolni valahova. De ezeken kívül más változást már tényleg nem tudok elképzelni
-
Mrguba
őstag
Lehet hulye kerdes de ebben a YEAR sbc ben akkor benne lehet GRIEZMAN IS MENDY MEG NEYMAR is akar?
-
nitro16
senior tag
válasz
EA's hit #24219 üzenetére
Hát ja Lodinál azért Marcelo captain lapja jobb ez tény. Én is sokat nyomtam Chiellinivel.
Most azért lehet bőven válogatni kivel szeretne az ember játszani.
Én végül most megcsináltam Maxikinget illetve Salah-ból 9 csapat már kész majd este ha lesz megint 85x10 pack akkor szerintem ki is tudom szedni. Kiváncsi leszek, hogy Mané tots lapja helyet milyen lesz Maxi illetve Grealisht váltja majd Salah. Még azon gondolkozom, hogy Cornet spec lapját lehet lecserélem Cancelo tots-ra. Cornet is nagyon jó csak ha hirtelen van egy nagyobb megindulás akkor kicsi idő kell mig felgyorsul és ahogy emlékszem Cancelo ebben is jobb így lehet veszek egyet és megnézem.
Nálam szerintem ez lesz az endgame csapat. (Bár még Mountot a year packból be kellene, hogy adja.
)
-
bodnar123
őstag
válasz
Madn!ght #24217 üzenetére
A posszok? Sehogy... ahogy ez a fos akarja, csak úgy mint az emberváltást. Most volt egy olyan helyzetem, hogy a játékosomnak csak egyenesen be kellett volna passzolni 5 méterre a csatéromnak és üres kapu lett volna, de nem. Inkább a háta mögé adta az ellenfélnek. Ki is léptem egyből. Presszingelők ellen folyamatosan 4 a 2 ellen megyek, de minden 10-ből sikerül gólt lőni, mert a játék egy szarkupac.
A kick of glitchet soha nem próbálom, mert elég agyatlan dolognak tartom. Nagyon ritkán 1000 évente egyszer bejön valakinek... Ennek ellenére mindenki próbálja, nekem fut mint Aragorn mordornak.
-
EA's hit
őstag
válasz
nitro16 #24213 üzenetére
Akivel jobban szeretek játszani, az Chiellini, ezért ő biztosan marad a kezdőben, még ha lehet hogy Varane és Rüdiger is jobb már nála
De mivel sem a Rüdiger-Telles, sem a Varane-Cancelo pároshoz nem köt semmi, így náluk a minőség alapján szeretnék dönteni. Valószínűleg marad egyébként előbbi, mindkét poszton jobbnak érzem eddig a La Ligásat. Lodi amúy megvolt, nagyon-nagyon tetszett ingame, de aztán megjött captain Marcelo, így Lodi kikerült, és végül már valami sbc-ben végezte. Így marad Telles
-
Woodslave
félisten
Na reggel egész jól működött a 3-5-2. tegnap egyik 85+-ban volt egy Walker most Varane meg Rudi mellett cb. Rudi indul 7-esen. Salah rm hozza szépen.
Ez a kupa 10/9 wl 2/2 de jobb most abbahagyni amíg némi jó érzés van bennem
-
Madn!ght
addikt
Lemaradt, csak hogy a rinyán kívül vmi hasznosabb funkcióbeli felhomályosítást kapjak.
- Ti hogyan passzoltok, hogy ne telibe az ellenfelnek menjen a labda? X-en kivül neha nyomom az L2-t hogy erősen lője oda, de azzal is kb 50%-at fullra az ellenfélnek adja. A háromszög megint kuka, mindent passzsávot fognak. Mivel gombbal szöktettek?!
- az alapvonalra lefutós bepassz glitch nálam miért nem megy? Középen engem mindig fognak vagy nincs is ott ember. (4en van a támadásnál befutós csúszka). Nekem miért szalad le automatán (AI) a védőm üresen hagyva az ácsorgó érkező embert?
- a kick off glitchet hogyan védekezitek le? Fullra leveszi a futását a csapatomnak úgy kvara könnyű körbefutni… próbálok cdm-mel szűrni, egyszerűen iszonyat h se Gullit, se toty kante, se mendy nem állítja meg ezeket a nyomorékokat.
- hogyan kell kick off glitchelni? Légyeg, hogy kicsit átlóban kezd a paraszt szaladni, hogy a védelem megvakul? Miért ennyire kretèn a játék h totál elveszi az AI-t?! (Költői, már 2018-ban is hánytam tőle)
- speed boost: miért nincs? Miért csak random müködik? Ti azt hogyan csináljàtok? (sima dupla r1+l1 eddig jo volt nekem
- ezek az új lapok is okádékak. Ugye statba már nem tud a barom programozó többet ráírni, hát az történik, hogy az új lap aurájába kerülő játékosom statjai 0-hoz kezdenek konvergálni. 0 vision, 0 reaction. Köszi, teljesen rendben van…- ha a gólöröm funkciót kikapcsolom, miért tud mégis nyomni a kis olasz/german nyomi?! (Hiába nyomom az àtugrás gombot)
Asszem rohanok megvenni a következő epizódot.
-
Madn!ght
addikt
Nálam tegnap óta szörnyű a játékmenet. Egyszerűen annyi fizika sincs, mint eddig.
Minden passz direktbe az ellenhez. Minden 20rol tekert labda gol. Nekem a ziccert is leszedik AI-val nalam cammog a varane-rudiger duo. Hihetetlen…
Aki megver nem skillesebb, hanem mestere a kibaszott glitcheknek. Ez a mércéje ennek az esportnak nevezett undománynak grat. Mondom megyek pár meccset a dagival. Mindenki nyomja a presszt ész nélkül. Miért kaparnak, mi màr a cél. Kap egy gólt rohan 6 emberrel kick off glitchelni.
Szeptember van, nem akarom elhinni hogy most se lehet egy rohadt “örömfoci” meccset játszani.Ez így konrétan jàtszhatatlan, élvezhetetlen és értékelhetetlen.
-
seedorf88
tag
Most nyitottam 87+ player pickből egy sima Kante-t most elvileg az SS lapja nyitható ki is vettem hátha átváltozik majd
-
nitro16
senior tag
válasz
EA's hit #24212 üzenetére
Amivel jobban szeretsz játszani.
Nekem Rüdi jobban fekszik mint Varane illetve Telles helyett ha megvan Lodi akkor inkább azt.
Más: Rivalsban 5 meccsből 4-nél ki kell lépnem mert nem lépnek ki ha vezetek.. komolyan sokkal jobb ez az alap golden goal-s feladatok mint a Pre-Season Cup-nál. 10/6 jött ma.. talán ami szar a 10-s meccs limit.
Amúgy Gullitra visszatérve annyira jól fejel, hogy az hihetetlen, jó nyilván nagy colos bika is de golden goal meccsnél 2-nél szögletből Gullit fejes góllal meg volt oldva a meccs.
-
EA's hit
őstag
Az egyik mai 85+ból jött egy ss Marcelo, akit berakok a csapatba, így viszont a captain lapja kikerül LB-ből. Melyik megoldás lenne jobb szerintetek? Moments Rüdiger+showdown Telles (mindkettő 10 chem), vagy futties Varane+tots Cancelo (Varane 8, Cancelo 10 chem)? Cancelot és Tellest nem használtam még, de Varane és Rüdiger közül utóbbi jobban bejött eddig.
-
miro.
senior tag
Aha aha. Na figyu, megcsinaltam ps accountomat,hozzarendeltem az ea accountom,igy volt xbox meg ps is ugye,az oldalon kitoroltem a boxot,webappon beakartam jelentkezni,kivancsisagbol hogy atirja e ilyenkor a platformot es torli a csapatom e,de nem enged belepni,kiirja hogy nincs ilyen account.
Kene asszem csinalnom majd a 23ra egy uj emailt uj ea accot. -
eM'82
addikt
válasz
nitro16 #24201 üzenetére
Nincs annyi credit card team, + fun a csapatépítés része, ahogy alakul a csapat 1-1 jobb játékos miatt.
Végre összegyűlik a coin 1-1 jobb játékosra, és még a pakkokbol s hullhat pár hónap múlva csak foddernek számító játékos.miro. = Fifa app-ban át lehet állítani hogy melyik platformon is tolod az accountoddal. 2 éve viszont beszoptam pont platformvaltaskor, mert nem lehetett a web appban/app-ban konzolt választani. Igy a web app-os elönyöm sem volt meg.
-
toxicjew
addikt
De hisz oda van írva a leírásban, hogy júniusi és júliusi sbck és obcejtivek lapjai
-
Woodslave
félisten
Tényleg ilyenkor a legjobb rivalsozni. Megvan a 8 win 9 meccset játszottam végig 4-5-ből kiléptem ha nem volt esély vagy túl sok faxsag volt. Próbáltam nem feszülni csak játszani. Holnap lenyomom a wlt aztán kész is vagyunk
-
miro.
senior tag
Srácok,az xboxos fifa accountommal befogok tudni lépni a psen?
Azaz,az ea accountomat átállítottam xboxrol a psemre,viszont ugye így a fifa app kiírja hogy nincs már meg az accountom,ami okés is.
Majd a fifa 23-ba ugyanezzel tudok csinálni ott a fifa appba,vagy konzolon a fifaban egy ps-es accot,vagy kell egy teljesen újat,új emailel stbstb. -
nitro16
senior tag
válasz
Woodslave #24198 üzenetére
Én eddig nem igen játszottam prem liga csapattal ezért most elkezdtem és bár megvan G Jesus új lapja de mivel kb semmibe nem került Sterling ezért kiszedtem illetve az Angol nemzetes kick starhoz is jól jött.
|AP|: Milyen kecsesen oda nyomta
Varane nekem nem jött be... D Carlos és SS Walker van bent most mind2 nagyon jó de Walker nálam kb mindent megfog. Nincs amúgy valami olyan oldal ahol gyorsan fel lehet nyomni videot névtelenül?
eM'82: Igen azt láttam, hogy októberbe. Nyilván tudom, hogy meg kell venni a game-t, ahogy néztem elvileg megjelenés napján 15k-t megtudom venni a digitet.. most úgy is uborka szezon van gondoltam lehet megveszem most szeptemberben ezt, októberben az új codot és novemberbe a god of war ragnarök-t. És akkor idénre ennyi.
Amúgy ti akik rendszeresen játszotok, ilyenkor kezdésnél milyen a game? Csak gold lap stb.. azt olvastam, hogy ez a legjobb időszak az elején. Ugye én májusba vagy mikor kezdtem el amikor ps+-ba jött és ez volt az első FUT időszakom. Így semmi tapasztalatom nincs milyen amikor az elején beleugrik az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest