Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #22596 üzenetére
A másik vereséget kap, csak te nem kapod meg a wint. Esküszöm nekem nem kell a win, csak akkor szopassák meg azt aki ekkora kretén
#22595bodnar123
Dehogy van. Néha visszanézegetem a jobb meccseim és zongorázni lehet a különbséget az AI mozgások között az ellenfélnél meg nálam. 99 att. poz.-os játékosok szándékosan befutkorásznak lesre aztán integetnek, hogy passzoljak. Neki meg ha befut azonnal fut is ki.
A védőket hagyjuk is -
kapeti07
senior tag
Szerintem aki kilép annak automatikusan vereségként kellene elkönyvelni a meccsét és a másik fél a győztes. Ha feladod akkor a másik nyert, szerintem ez minden sportágban így van. De hát Kanada nem egy sportnemzet
Mario Gomez jött ide is... Miért is nem hagyom ezeket az SBC-ket a fenébe.
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom felgyújtanám azt aki 3-3-nál a 87. percben képes kilépni csak mert tizit kaptam. Kitalálhatna valamit az ea(nem fog), hogy aki iksznél kilép az mondjuk kap egy 2 órás meccsindítás bannt. Aztán nem lenne ez. de hát túl sokat kérek.
Csak olyan gólt kapok ami simán elkerülhető lenne ha a védőimnek egy szobanövénynél 2-vel több IQ-ja lenne. -
EA's hit
őstag
Hero upgrade: Mario Gomez
Ki más.
-
nitro16
senior tag
Gondoltam megnézem a hétvégi squad battle rewardom, hát jött egy Dybala.. végre egy tényleg király lap nekem is jött.
-
bodnar123
őstag
Hát ezzel az új patchel eléggé kitettek magukért az EA munkatársai. Gyakorlatilag még inkább játszhatatlan lett. Ugye az újdonság, hogy szerelés gomb nélkül kevésbé szerel a játékosod. Ez gyönyörűen hangzik, a gond ott van, hogy a szerelés gombnál számít mikor nyomod. Kérdem én mennyi esélyed van jókor nyomni, ha néha a szabadrúgsnál a csavarás gombot két másodperc alatt háromszor sem sikerül bevennie a játéknak. Gyakorlatilag a gond ott van, hogy rengeteg automatizmus kell, hogy működjön a dolog. Ezekből max ésszel lehetne visszavenni. De az ott vancuverben hiánycikk... Napi négyből egyet nyerek a bundes csapatommal, a holland még esélytelenebb lesz. Cserébe kapom sorra a nem lehet elvenni a csatártól és a röidre a kapus lepkézik gólokat. Persze ajtó ablak ziccerben mindig védés van. Fuck logic...
-
v-man
őstag
A 93+ viszont adott egy Rashfordot, jó lett volna inkább az ára, látom másfél milla most, beépíteni nem nagyon tudom...
-
toxicjew
addikt
A ping témához annyit, hogy ha emlékeztek év elején is csodálkoztunk, hogy mi ez a jó ping mindenkinél. Aztán kiderült, hogy a felét mutatta. Na most is ez a helyzet sztem.
-
Woodslave
félisten
Morientes. Faxom már hogy mindig a legxarabb nudlik jönnek ezekből
-
gjoe
addikt
válasz
Mrguba #22568 üzenetére
Nem. Az x nyomvatartásával a távolságot szabályozod. Minél tovább tartod nyomva annál messzebbre ível. Ha közben nyomod az lb-t is akkor ad be fejre szépen.
Bubuska: Mondjuk vlahovics helyett tegyél be egy olyan rw-t vagy lw-t akinek jó a crossing statja, és vele ívelj ronira lb+x-el. így menni fog. Ja és a legjobb lefutni kb alapvonalig és onnan visszaívelni.
Ja és egy kis oktató videó: [link] -
Woodslave
félisten
5-0-nal pausolja 85-ik perctől ez mire számít.. persze tudom. Patkányok mindenhol
-
kapeti07
senior tag
Én is adtam egy esélyt ennek az SBC-nek de kár volt. PL Corona-t beleraktam (és kb az összes fodderem) és Corona volt a legjobb a pickekben is
Volt még egy A. Davies akit, végül őt vettem ki a rating miatt. De sajnos nem tudom beépíteni, de lehet valamelyik Ikonnal a padláson megpróbálom. Jó lapnak tűnik, de nem is értem, hogy eredetileg védő lenne a Def Workrate miért lowPedig jó kis CDM-et lehetne belőle csinálni.
-
|AP|
veterán
én ezt biztos nem csinálom meg. Az egyetlen SS lap, akinek örülnék és be is tudnám építeni az Messi.
Arra meg tudjuk mennyi az esély -
bubuska10
senior tag
93+ Shapeshiftersből jött egy Rashford, laza másfél millás lap
idén ez volt a 2. nagy nyitás Bobby Firmino bd lapja után
-
losilee1337
aktív tag
.
-
bubuska10
senior tag
Tegnap este megpróbáltam megfejelni azt az 5 goalfestes gólt, és 47 beadásból 1 gólt sikerült fejelni összesen potm Ronival és Vlahoviccsal. Mit kell nyomni, h jól adják be fejre vagy hogy jó helyre fejeljenek?
Off: Le szeretném cserélni a jelszavamat, mielőtt belépek ide a fórumba. Hol lehet új jelszót beállítani?
-
EA's hit
őstag
Közben elvileg megjött a tegnap esti content, szép volt EA
-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
Egyébként van róla infó, hogy a ping “javulás” minek köszönhető? Vagy placebo (=átbszás), mint minden, ami statisztikai értékhez kapcsolódik ebben a játékban?
-
kapeti07
senior tag
Nekem ez volt az első teljes idényem. Korábban mindig november-december körül vettem meg a 20-at és a 21-et. Idén hosszú volt ez a rész, a végére "elfáradtam", a motivációm alábbhagyott mostanra.
Szerintem ez elejét biztos kihagyom a 23-nak. 2 gyerek munka + kertes ház mellett egyre kevesebb az időm játszani. Bár kevés játékkal (heti 10-12 mecs) is sokra jutottam szerintem. A kapcsolati problémák nekem is elveszik a kedvemet, de vidékről játszom és itt nem túl erős netkapcsolat. -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #22541 üzenetére
Ja ez a tegnapi goal fest tökéletesen mutatja miről szól a játék. Tök jó lenne, ha arról szólhatna hogy játszok, élvezem, és szépen összejön ez az extra jutalom. De nem. Amatőr difficulty couch play a legxarabb csapat ellen 25-30 gól.. De jó volt.
Folyamatosan benne van az emberben a lapok hajhászása csak nem tudom miért mert mindannyian szembesültünk már vele hogy teljesen mindegy. Azaz konzisztensen jobb teljesítményt és eredményt nem jelent. Nyilván pay to win azért jobb csapattal nagyobb eséllyel úszol az árral szemben is de végeredményét tekintve nem jelent semmit.
tegye már fel a kezét az tényleg érdekel, aki lát magában meg az eredményeiben egy folyamatos emelkedést. Nekem az első wl ajándékkal 14 win lett (vagy ennem megfelelő rank már nem emlékszem mi) De olyan hogy az első wl 10 win de jobb csapattal 11 aztán 14 stb. nem lett. Ugyanott jojoztam egész évben lényegében. Ok nem csak a csapaton múlik elfogadom nem tudtam játéktudásban ennyire fejlődni de ez se vigasztalóbb
De csak valahol a versengésről szól mert az cél hogy legyőzz egy másik embert.
-
nitro16
senior tag
válasz
Madn!ght #22541 üzenetére
A birtoklási "vágyra" megy rá ez az egész fos. Jaj legyen meg ez a lap meg az a lap, akkor még ezt is "gyors kifarmolom" na idő van milyen OBJ-SBC jött. Akkor gyorsan még ezt is kiszedem mert hát na mégis csak egy fasza lap megint de azért ránézek a marketre telefonról mi mennyiért megy stb.... Bedobnak egy summer swaps tokent azt nyomja megint mindenki most majd pénteken jön a futties-t akkor azért.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave #22540 üzenetére
Persze, mert ez nem a versengésről szól. Akkor (sem) szólna arról, ha mindenki ugyanazzal a csapattal és taktikával játszana, mert sajnos a kapcsolati előny/hátrány, illetve a megmagyarázhatatlan (de kétséget kizáróan létező) “belenyúlás” úgysem teremt egyenlő feltételeket.
És az a szomorú, hogy nem is a futball szeretetéről szól
már az egész jàték (100 meccsből kb. egy ahol tényleg játszunk és élvezzük a futball nyújtotta labdajáték virtuális élmènyét), hanem játékmódtól függetlenül minél hamarabb bezsebelni a 3 pontot, amolyan golden goal/legyünk már túl rajta feelingben.
Ezért hívom én ezt az egészet góljátéknak és nem focinak. -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #22539 üzenetére
nekem a 20 volt az első. Megvettem a gyereknek a 19-et amikor a ps4-et megvettem, de azt se tudtam eszik vagy isszák a futot. Arra emlékszem nyitottak egy tots Sont-t a végén még mindig 700k coin volt de semmit nem jelentett nekem.
A 20-ra kattantam rá, azt xarrá játszottam. Emiatt (is) meg mivel a 10 órás trial csak szenvedés volt a 21-et akkor kezdtem amikor ea playes lett de gyakorlatilag egész évben néztem mi történik bár nyilván tatikta videók meg ilyenek nem érdekeltek. Akkor szerencsés együttállás volt bundes tots ikon swap. Nekem is nagyon gyorsan lett használható csapatom.
A 22-nél megmondom őszintén qrva optimista voltam ezzel a next-gen dologgal. Aztán ez lett.
Az a baj, hogy valamilyen ismeretlen oknál fogva nem tudom lazán "játékként" kezelni, pedig egyáltalán nem vagyok versenyző típus az élet egyik területén se.
Mondjuk ahogy most játszom az már mondjuk közelít a "normálishoz". Vannak napok hogy meccset nem játszok, tegnap csak ezeket a gólokat rúgram meg, ma reggel egy rivals. De ilyen játékstílussal úgy gondolom (grat ea) hogy xart se tudok elérni az én tudásommal mert nekem többet kell sajnos ehhez játszani. Niylván aki egyből feljut elitbe wl-en rank 3+ stb annak kevesebb idő is elég.
Hát nem tudom most valahogy nagyon bennem van ez a grind meg "versenyfutás" élménye és nem igazán akarom újra egyelőre.
Igen érdekes amúgy számtalan játék(om) /ps plus exta/ van amivel nem játszottam és mégis csak ez a xar ami valamilyen szinten érdekel.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave #22536 üzenetére
Az előző epizódot a megjelenéstől kb. augusztusig nyomtam, 3000 meccs, megszámlálhatatlan agysejt, belefektetett idő, energia, pénz (szinte minden promónál ment bele egy kis “apró”), 1-2 kontroller.
A végtelenül farmolható sbc adta fel az utolsó kenetet, de legalább kifarmoltam R9-et, Cruyffot, Etoot, meg akit mindig is a csapatomban szerettem volna làtni.
Mondanám, hogy elégedetten dőltem hátra, de csak egy pár szó visszhangzott a fejemben: NEM. ÉRI. MEG!A kérdésed is megfogalmazódott, de eldöntöttem, hogy ebből ki kell szakadni. Valamikor karácsony után szereztem be az idei részt és töredéke energiát fektettem bele. Az idei “szenvedésedet” látva az egykori saját példám jutott eszembe, annyi különbséggel, hogy csak ritkán írtam ki magamból.
Nehéz “csak egy játék” szintjén kezelni, de ha sikerül, akkor el lehet vele lenni.
A következő epizódot is biztosan meg fogom venni és igyekszem még kevesebb energiát beletenni.Tettem egy próbát, hogy visszaterjek inkabb a pc-s fps világába, de összességében ez az egy játék, ami érdekel.
-
Woodslave
félisten
Reggel játszottam egy rivalst. Tök jó volt. Aztán néztem a csapatot ami összejött és arra gondoltam elképzelhetetlen hogy én ezt három hónap múlva a nulláról megint megcsináljam.
Ti hogy vagytok ezzel?
-
Madn!ght
addikt
Hihetetlen kontraszt van a játekban… a minap ahogy írtam is, gyk órákon keresztül nem tudtam nyerni. Ma érdekes, teljesen jókat sikerült játszani, többet nyertem, mint amennyit veszítettem.
Valami +100 skill rating jött vissza. Érdekes még mindig, hogy nem ritkát 150 skillel többeket dobál be, hihetetlen hogy nincs a szintemről senki. (Vagy csak bonusfragnek odadob az erősebb játékosnak…)
kipróbáltam a ss kupát is, a múltkor 5/1-et sikerult nyerni, most 5/5.
Ja és nálam is 20-at mutat (in game 19ms) a ping jelző.
Nem lettem jobb, csak ennYit tesz, hogy ha hajlandó működni a csapat.
-
Woodslave
félisten
Kiraktam egy ikon picket Mondjuk nem tudom minek
nvan persie puyol lahm
-
Woodslave
félisten
Ebben a 85+ packban csak goldok vannak mi?
-
Mrguba
őstag
Mi van ma ingyenszart ad az EA ezzel a GOALFEST-EL?
-
-
Nandinagy
addikt
Tisztellek titeket, hogy még tudtok ezen játszani
Ma semmi dolgom nem volt gondoltam 2 meccs belefér rivalsban. Nevetségesen rossz ez a játék. Mindenki agy nélkül letámad a játékosaid nem tudnak labdát átvenni. Kialakítok 5 ziccert azt öt méterről egy Bale meg Abedi Pelé kihagy mindent, de hálistennek az ellenfélnél bárki van az elite befejező. Minek domináljak egy meccset végig ha gólt lőni nem lehet
Azt hinné az ember megmutatkozik valamennyire, hogy mondjuk elől egy Bale van vagy egy gold Mbappe, de őszintén szólva azon kivül ,hogy Bale nagyritkán nemesik össze egy szereléstől azon kivül semmi különbség. Ugyanúgy belebaszkodja ez is a kapusba meg a blokkba a labdátNincs baj Baleel meg Abedivel mert attól függetlenül iszonyat jó lapok, de ugyanúgy kihagyják ők is mint akárki. Innentől meg hova izzadjak mégjobb lapokért ha ezek is ugyanannyi balfaszkodnak.
-
Kristof_94
nagyúr
De rohadt bosszantó ez a 4 meccses limit a one leagueben... Behúztam hármat, a 4. meg egy szedett-vedett Eredivisie ellen nem lett meg.
Nem tudom ki az a bolond, aki ezt júliusra kitalálta. -
bubuska10
senior tag
válasz
Mrguba #22515 üzenetére
thebigK: 3/3
Immobile (kell a francnak, buzi lazios, meg amúgy is darabos mozgású),
Berardi (megvan untrade-esbe),
Vlahovic (megvan vörösből),
Van Dijk (van Ruben Diasom 8. számú CB cserének),
Kimmich (tarcsiba se elég jó CDM-nek)Ahogy nézem, ez az 5 legszarabb. Én meg matekoztam hogyha Garrinchát kirakom és vmi francia random edzőt berakok akkor Mbappé el lenne 8 chemen.
Hülye játék...
-
bubuska10
senior tag
Maradjunk annyiban, h a 96+-osból Kimmichet kellett pickelni...
-
|AP|
veterán
CDM-nek használnám, de a H/H miatt lehet tényleg hajlamos elmászkálni.
Az amúgy tetszene, hogy jól passzol és befejezésben sem rossz a statok alapján. Elég sokszor jön ki úgy a játékom, hogy Vieira találja magát helyzetben és ott azért vannak bajokAmíg FB Allan volt, vele nem volt ilyen gond, ő támadásban is nagyon ász volt (na meg azok a távoli lövések...)
Szóval Vieira ilyen szempontból visszalépés, cserébe masszív és megbízható hátul. Nem tudom érdemes-e cserélni.
-
gjoe
addikt
igen a 95-öst. Nem használtam vierat így nem tudom összehasonlítani, de fun lap. A cross és long passok nagyon jók. SS kanteval van párban 4-2-4ben box-to-box cm-ek., támadásnál nagyon király páros, viszont mindkettő megy előre és néha szellős marad a hátsó rész.
Kimpembének egy hátránya van az a stamina. Sajnos cserés a 70. perc környékén. De ha csak cdm hátul és nem engeded előre akkor lehet bírja végig.
Guba: Nekem a szerda délután és csütörtök reggel 8 közötti nyitások voltak mindig jobbak. Kb itt lehet nagyobb a puck luck. Aztán a div reward után megint nulla. -
|AP|
veterán
a 95-ös Kimpembét vetted ki?
Én is gondolkodom rajta, bár akkor feleslegesen raktam ki Vieirát. Jobb vajon annyival?
Ha visszavenném Pedrit Corona helyére, akkor továbbra is mindenki max. chemen menne.A 95 SS picket biztos kihagyom, most vagy Kimpembe, vagy az eredeti terv szerint a 94+ PIM pick
-
Mrguba
őstag
Na mast se enged be ez a fos XBOXON?
Frissitett valami uj patch -
Mrguba
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #22501 üzenetére
Ja igen. Egy Cordoba volt benne a legjobb, ő amúgy fasza lett volna, de már megvan untrade
Cordoba, Mario Gomez, Atal, Grealish, El Shaarawy voltak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest