Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
kapeti07 #22822 üzenetére
Ugyan már, a bugok és hibák attól még nekik is megvannak. Lehet hgy a gameplay jobb egy németnek, de a millió hiba amit elkövetnek, az ilyenek, mint a sikeres kvali elvétele, a játékmenetben lévő programozási hibák, és holnapig lehetne sorolni, ezek mindenkit érintenek. Ez a játék szinte minden szemponból szar sajnos, kapcsolattól függetlenül. De legalább még drága is
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #22822 üzenetére
megnéztem a trailert, nyilván ez csak hypovonat elindítása. Ezek alapján nem látom sok okát hogy megint beletegyem az életemet.
Ahogy most játszok az amúgy egész jó. Mármint ami időt belerakok. 0 sb 0 obj. no pl kupa és hasonló. Némi rivals de abba se feszülök bele, kvali meg wl.
De tudom hogy egy új ciklusban ezzel a hozzáállással semmire nem megyek, és nem is tudom majd így játszani. Annyit meg amennyit ebbe nekem bele kell tennem annyit meg nem ér meg. Még nem is az ára mert nincs még egy ilyen játék amivel ennyit játszottam volna életemben, de pont ez a baj.
Imádom a csapatépítés részét, az agyalást az új játékosok kipróbálását, de sajnos a gameplay olyan ritkán jelent igazi szórakozást hogy semmi értelme a korábbiaknak. Nagyon szeretném megállni hogy a jövő évet elengedjem.
-
EA's hit
őstag
válasz
kapeti07 #22762 üzenetére
Semmi titok nincs ebben, csak épp ilyen a rivals. Ha jó pillanatban ülsz neki játszani, akkor játszható, nyerhetőek a meccsek, ha meg rosszkor fogod ki, akkor esélyed nincs. Én hetek óta szinte csak és kizárólag hétvégén vagyok már hajlandó rivezni, mert egyedül akkor működik a dolog, de akkor kb. minden alkalommal. Hétköznap meg bármikor kezdek neki, ugyanaz az undormány, amit te is leírtál. Egy szerencsejáték lett az egész, csak itt már az a szerencse benne, hogy eltaláld, éppen mikor van jó időpont a játékhoz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #22596 üzenetére
A másik vereséget kap, csak te nem kapod meg a wint. Esküszöm nekem nem kell a win, csak akkor szopassák meg azt aki ekkora kretén
#22595bodnar123
Dehogy van. Néha visszanézegetem a jobb meccseim és zongorázni lehet a különbséget az AI mozgások között az ellenfélnél meg nálam. 99 att. poz.-os játékosok szándékosan befutkorásznak lesre aztán integetnek, hogy passzoljak. Neki meg ha befut azonnal fut is ki.
A védőket hagyjuk is -
bodnar123
őstag
válasz
kapeti07 #22303 üzenetére
Ez fasza lesz.... Majd megint az lesz, hogy felpasszolod a csatárnak, ő ellövi úgy, hogy előtte áll valaki, de az balfaszul nem blokkol. Mivel nem rajtad múlik a blokk ezért fair ha mindent blokkol, ha jó helyen áll, mint kb tavaly. Így meg majd mint a kapus, valamelyik oldalon mindent is, másikon meg semmi. Fasza. Persze a passzok blokkolásához nem nyúlnak, gondolom ott marad a kukutyinból odateleportáló blokkoló védő...
-
Madn!ght
addikt
válasz
kapeti07 #22296 üzenetére
Azon túlvagyok, de az értéke számomra nem túl mérvadó.
Corona többször jött màr ellenem, nem igazán tudtam vele mit kezdeni.
Ha számít(ana) valamit, Corona javára 5/5 ès H/H attack rating, gyk kapustól csatárig bárhol elsüthető ha jól gondolom.
Auba egy tisztán csatár kategória, a 4* skill nem tudom mennyire hátrány, illetve hogy melyik mennyire “bugos”.
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #22066 üzenetére
ja az nem volt rossz. Kinyitottam mindenkit is és megcsináltam majdnem az összes top ikont. Pont Ronaldinhot nem, de R9, Pele, Gullit, nyitottam minden Neymart, Ronaldot, megcsináltam Messit, Dybalat.
Durva. Mondjuk arra pont nem emlékszem milyen jókat játszottam velünk
-
EA's hit
őstag
válasz
kapeti07 #22062 üzenetére
Beváltani a swapos csomagokat elvileg majd csak jövő hét péntektől lehet, mert miért is ne húznák ezzel is az időt...
Nekem div3 rewardból jött egy Kane és egy KDB, pickből Modric és Casemiro, úgyhogy kiszenvedtem én is a 93+ picket. Undav, Lafont, Tierney, Robertson. Robertsont vettem ki, de menni is fog a következő sbc-be. Megint értékelhetetlen fos. A teljes SS promo alatt csak két Robertsont nyitottam, azt is mindkettőt 93+ pickből, és semmi más. Tényleg lehet hogy maradok a karrier módnál.
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #20024 üzenetére
semi pron jumbo gold players meg premium gold players volt csak, aztán nyomtam prof-on ott ugyanaz vagy hasonló. De csak a draft frenzy miatt csinálom, szóval eszembe se jut ennél nehezebben, a végén már a gold atletiko is nagyot küzdött.
De mondom azt olvastam hogy nem számít a nehézség. Mondjuk ha tényleg igaz akkor még egy óriási faxság de ezt már megszoktuk az ea-től.
-
evibly
senior tag
válasz
kapeti07 #18976 üzenetére
A portugálokat nagyon adom - későn kezdőként a Nunes - Quaresma - BL-es Manafa egész idáig egész jól muzsikált, Vertonghen szintén brutál jó CB lett!
Én nem erőltetem a pikkeket, főleg, hogy pont onnan jönnek nagy lapok, ahonnan nem várnám. A Lahm SBC egyik 2 gold rare pakkból eladható Rice, most meg egy random 75+ pikkből ez, LOL
-
nitro16
senior tag
-
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #18082 üzenetére
én is kiszedtem annak idején a RB lapját, de kicsit olyan semmilyen lap volt. Nem volt vele különösebb gond, de inkább láthatatlan volt.
Mondjuk biztos velem van a baj, mert Pedrivel is voltak hasonló érzéseimAzóta mondjuk összeszoktunk, egyre jobban tudom használni, és egyre több gólt is lő.
-
sz_abika
addikt
válasz
kapeti07 #17313 üzenetére
Én írtam supportnak amúgy, hogy adjákvissza. De nem adták, ellenben valami teamnek továbbították az issuemat - androidos vissza gomb overlayeli a submitot gyakorlatilag...én vissza akartam menni craftból, nem beküldeni.
Így egy délelőttnyi munkával visszavetett a dolog, de ez a végeredmény.
750k a piacon, 880 a saját SBCje, ikon upgrade 739k perpill. Így Lahm SBC helyett ő lesz Caliguiri helyén.
-
HdRew
őstag
válasz
kapeti07 #17215 üzenetére
Én átálltam arra, hogy kilépek a konzolból és neten nyitom ki a csomagokat, mintha jobban adná. Talán a player pick konzolon jobb, de ennyi.
De amúgy ez tényleg gusztustalan, hogy megy egy 30-0-át az ember, és semmit sem kap.. Korábban mintha a TOTW pakkokból is 2 különböző lett volna, nem? Premium, és az ultimate talán?
Nagyon gáz így, hogy hiába nyered szarrá magad, semmi reward.
Tuti nem raknám ki Maguiret, még a végén több öngólom lenne, mint gólom.
Ez a Chiellini jónak tűnik, és Desailly napjai meg vannak számlálva igazából, csak most az olaszt nem tudom jól beilleszteni. Meg hát itt a TOTS lassan, biztos lesz arra is valami jó francia cb sbc.
-
EA's hit
őstag
-
Zimmi91
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #16259 üzenetére
84-es squad volt múltkor 2 IF lappal. 81-esek, 82-esek nem nagyon jók mert lehúzzák a ratinget. A 84-es Walkers futbin szerint 22k. Múltkor 25k-ért tudtam max eladni ps-en. Vagy még annyi se. Hogy megéri-e laponként 1000 coinért most szótakozni ezzel hát...
Amúgy is amikor a leak kikerül ott már szinte mindegy. Nyilván nem mindenki foglalkozik ezzel és lehet még venni úgy hogy haszonnal add el. De túl nagyot már nem szakítasz
De voltak ezek amúgy 17-18k szóval nem akarlak lebeszélni próbáld meg.
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #10591 üzenetére
kb ez olyan mintha azt mondanád szakadt ruhában töltsd ki a lottószelvényt annyi köze van ehhez. Szerintem egyszerűen jó időben jó helyen kell nyomni a qrva gombot. Az ea magasról lexarja. A drága store packokban lehet nagyobb eséllyel nyitsz mint egy pl uppból de ez a bronz csapat meg állítsunk be x mezt sbt ez vudu..
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #4198 üzenetére
Idén a Bundás nagyon extra hátul+kpn.
védelem: Davies,Upa,Klosti,Mukiele,Tapsoba,Oxford,Lacroix
kp: Goretzka,Zakaria,Nkunku,Boateng,Sabitzer
Az egyetlen gyengepont az rb poszt de oda Mukiele bőven jó vagy Mbabu vészmegoldásnakSzóval idén hálistennek felhúzták őket is. Meg is éri mert fele annyiba mennek mint a felszopkodott lapok és nem rosszabbak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #647 üzenetére
Csodálkozok mikor ilyen Castro és társai ikonokat nyitnak ezekből. Nyilván meg van manipulálva nekik,
Castro nagyjából 500.000-1 millió fifapontot nyit el. Mivel manipulálnak téged?Ha mocskos sok pénzed van bárkit megvehetsz? Ehhez nem kell nagy kaland, hogy végtelen pénzből kinyiss mindenkit.
A mondandód első részével meg az a baj, hogy jobb packokból még kevesebb jön ki mint ezekből és a promós lapokat nem igazán dobálja bőkezűen a játék. Várhatsz TOTY-ig akkor sem feltétlen kapsz belőle értelmes kártyát. Azért ajánlott az elején felhasználni mert könnyebb elindulni. Főleg akinek nem volt welcome csomag vagy nem tudott trialozni.
Arról a részről ne is beszéljünk, hogy míg most mondjuk ér 10k-t egy Richarlison vagy 30k-t egy Gucci addig a következő promónál csak a meta lapok fognak bármibe menni, míg egy 80-as kártya lesz 1-2k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest