Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Taremi és társai. Komolyan qrvara elegem lett ebből a fos játékból. Igaz egy 11 winre mi a faxt akarok. Örüljek hogy idén van pick meg totw pack. De ez az undormany középszerűseg amit át kell élnem ebben a játékban - nyilván én hibám is mert xar vagyok benne - már nem esik túl jól.
Közép xar játék, játék tudás, nyitás. Minden épp csak annyira nem xar hogy valami ismeretlen okból akarjak játszani minden nap. Nem mondom hogy nincs pár jó meccs de ha az összképet nézzük akkor még mindig qrvara negativ az egész.
Na bocs a wl ptsd
egy ideig nem rinyalok megígérem
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #17840 üzenetére
Aki játszik és nem coinon és fodderen ül annak összejön
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #17843 üzenetére
Az első vicc volt. Mondjuk első meccsem ma lehet én voltam ennyire béna fax. A következő ügyes volt. Aztán a harmadik már középkezdés után Coqulinnal gólt rúgtam 15. perc 3-0 ide... Érdekes
. A következő R9 csirke gólöröm na az ilyet jó rqztatni
. 11 megvan mind a hármat meg kellene nyerni. Remélem az elsőn kapok ki nem az utolsón
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #17840 üzenetére
Nekem már csak 12 kell hozzá, az simán meglesz
Csak tolni kell naponta párat, úgy sima.
Woody: elkepeszto amúgy mennyire más tud lenni egyik napról a másikra a játék. Már előre látom este mi lesz
AIDS.
Zoli: nyilván semmi sem biztos addig amíg EA ki nem írja (sokszor utána sem
), de a totw packok totw lapoknak vannak. Benne is van a nevében. Nem fog hirtelen atvaltozni tots packka. Biztos vagy te ebben, hogy eddig így volt?
-
zzolli11
csendes tag
válasz
Mrguba #17829 üzenetére
igen érdemes. A TOTS alatt a TOTW packokból az aktuális TOTS lapok esnek (lesz kis + nagy liga is kinn egy időben), úgyanúgy ahogy a pick-ekből is TOTS-ot tudsz választani.
Legalábbis eddig így volt. Nem hiszem, hogy ez idén máshogy lenne mert a TOTW már jó ideje semmit nem ér. TOTS alatt / után ez fokozottan így lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy a tökömbe lehet 90 meccset lenyomni. Nekem kb. 30 lett meg rivalsban.
-
Woodslave
félisten
-
v-man
őstag
Így hogy csak tizenegyesekkel dőlt el a spanyol kupadöntő, 1-1 értéket fejlődik Canales és Paulista is, vagy csak a győztes kap kettőt, másik semmit?
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #17832 üzenetére
Vége lesz a szezonnak ilyen hamar??? 50 meccsem alig van meg 😁.
Utolsó reward srác is bent van még.
Lehet a kvalit fogom erőltetni, az 1 este megvan.WL megint 9-10winre sikerült. Vagy tizikkel bukom el, vagy 2 gólos vezetésröl a meccseket. Természetesen volt olyan is hogy sokkal jobb volt az ellenfél, vagy minden is kimaradt, ilyenkor 3-0/3-1ig próbálkozom, aztán quit.
-
Zimmi91
addikt
Skacok, ha most bevagyok kvalizva és 4nap múlva vége a seasonnek akkor elveszik a kvali vagy az megmarad?! Mert ha elviszek akkor ma bohóckodnom kell, legalább pár meccsért
-
Mrguba
őstag
TOTW pakkot erdemes elrakni totsra,?
LEsz olyan hogy tots lesz benne?
Vagy hulye vagyok? -
Aguinaga
őstag
Hát, kipróbáltam éjjel pár loan ikont:
- Lahm: semmi extra nem volt, cdm-ben 4231-ben
- Raul: szar volt egyetlen csatárként, szintén 4231 felállásban, Socrates CAMban meccseket döntött el
- Puskás: kicsit szívtam a fogam, de kiraktam, egy meccsen próbáltam, 3 gólpassz.. szerintem így el is dőlt, hogy Lahm helyett ő lesz kirakva.. -
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #17825 üzenetére
Valami cselt szimatolok a levegőben. Azért a tots olyan szempontból más mint az egész év,hogy ha szart kapsz sem 81-78-77es ratinges if jön hanem 90-88-86 mondjuk szóval ki ne találják, hogy csak mondjuk 14 win felett lesz tots pack azalatt meg egész évből kaphatsz if-t
-
toxicjew
addikt
Ajj de szépen felmentek az if árak, hogy én ilyenekre nem gondolok magamtól
Mondjuk ha vége a szezonnak akkor ugye már nem lesz több totw, tavaly is volt már olyan, hogy max áron mentek az ifek. Persze vmikor nyáron ha jól emlékszem. Szóval lehet majd ebből nagy bizniszt csinálni csak kérdés lesz e miből
Addig nyilván nem várok.
-
sz_abika
addikt
Red pick:
Taremi, Dembelé, Sallai
TOTW pack:
Taremi, Dembelé, SallaiSallai TOTW ráadásul már duplicate tradeable is. Nevetséges.
-
HdRew
őstag
Na, hát itt meg végül meglett a 14 win megint. De most 1 ajándék win sem volt.
Az utolsó meccseken folyamatosan közel voltunk egymáshoz, de kikaptam, a legutolsó meccsen az első gólomnál kilépett az ellenfél.
Red pickek 89 Haaland, 86 Taremi, meg 84 Forster. Nem rossz.
Úgy játszanék egy WL-t nyugat-euból, annyira kíváncsi lennék, hogy mi lenne akkor a végeredmény...
-
Woodslave
félisten
Na sikerült a 9-iket elveszteni úgy hogy 87-ben kihagytam egy tizit
-
Woodslave
félisten
6/6 egész jó kezdés ahhoz hogy a 20-ik meccsen remegjek a 11. winért
-
v-man
őstag
Digi, a visszanézős goloromnek mi a módja? 😃
-
Z'Z"
őstag
Most elültetted a bogarat a fülembe. 😁
# 17808 toxicjew:
Írhatnám, hogy felbecsülhetetlen érzés, de ez nem lenne igaz, inkább meglepődtem rajta, hogy ilyet is lehet nyitni.
2011 óta fifázom, igaz volt 2 év kihagyás, de ekkora nagy lapot még sose nyitottam, szóval örülök neki, de annak a coinnak jobban, amit érte fogok kapni. -
HdRew
őstag
Nincs foddered? Most van Prime Puskás sbc. 970k az sbc ára, ha van olyan 400K foddered, már jó vagy. Egyébként tudom ajánlani, nagy király Prime Puskás, szigorúan engine chemmel.
Rögtön gondoltam.
Nálam most 400K coin áll, én is szívesen piacoznék, de nekem ez eddig nem annyira jött be, így inkább elengedem.
-
HdRew
őstag
válasz
sz_abika #17797 üzenetére
Már egy ideje mondjuk, hogy workrate-workrate.
Nekem most PIM Lahm és SS Renato van ott, kb. tökéletes. Amikor az egyik megy előre akkor a másik marad hátul. (egy ideig kipróbáltam Headliners Cancelót cm-ként, míg Lahm volt szélső 3-5-2-ben, de annyira nem jött be.)
Ezért is mondtam, hogy ha nincs meg a megfelelő workrate, akkor a legjobb custom tactic is bukik. (Ezért is szeretem most Djalót és Pepet, mert cb-ben a med/high a legjobb WR, bár álmodozok egy PIM Ferdinandról, jókat mondanak róla nagyon, bár a med/med wr nem tetszik.)
Csak a szokásos... Ha a játék nagyon akarja, kikapsz.
Engem egy gold Son izzasztott meg nagyon, meg egy red pick Sterling. Sterlingről lepattant Captain Pepe, és össze is esett.
Mondom ez meg mi? Abból a támadásból lőtt egy olyan kapufát az ellenfél, hogy a gólvonalon pattogott a labda, végül nem lett gól. Hosszabbításban csereként Prime Butra eldöntötte a meccset, de iszonyatosan idegesített, hogy egy lényegében sbc csapat megizzaszt. A tagnak a neve NoobHunter volt, nem kaphattam ki.
Wow, hatalmas grat, ez nem semmi nyitás.
Jó játékot vele! Gondolom nem adod el.
Digi azt hiszem rögtön eladná és venné belőle a Benzemákat.
Nálam a WL eddig 10 meccs 9 győzelem, az eleje mindig jól indul... egy 16 wines WL álom lenne.
-
Mrdevil
addikt
Én sem tervezek már csomagot nyitni, majd a pl tots alatt. Kérdés ezek a tots lapok jobbak lesznek mint a toty lapok? Mikor érdemes venni toty lapokat vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest