Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #16596 üzenetére
Mekkora kapzsi g@tzi vagy te
Na én ezzel a Puskás Potm Mbappe csatár párossal meg is vagyok. Őket esetleg baxó tots nyitás miatt fogom cserélni vagy ha nyitok egy moments r9-t
Puskás 17 meccs 17 gól 4 assist ebből 1 sb kilépő piros lap miatt.
Wl 15/9 egész jó a gameplay azt mondom élvezem. Nem lehet mindent megnyerni
Este rapróbálok még a maradék kettőre. Packot úgyse nyitok szóval nem fog érdekelni az se ha nem sikerül
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #16566 üzenetére
Ja, valami ilyesmi BS-t írnának válaszként.
Áhh, kíváncsi lennék azért néhány ellenfelem, akiktől kikapok, milyen pingekkel játszanak. Mennyivel könnyebb lenne.. Boras a 30 ms-en már vonyít, hogy miért a frankfurti szerverre kapcsolódik Svédországból.
És tényleg
mint a szokásos IT válasz: Have you tried it to turn it off and on again?
Wow, grat! A pikkek jók szerintem is, nekem is onnan jött egy mid r9. Használd egészséggel.
Woody, írj majd Llorentéről kérlek. Guendouzi mellé szemezek vele, Allan nagyon jó, de néha védekezésnél a passzsávok zárásánál illetve a lábai hosszúsága jól jöhetne. Kíváncsi vagyok, hogy nálad milyen. Na meg persze egy kis fizikalitás sem árt.
Aztán a City ellen hátha továbbmegy az Atleti.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem TOTS előtt még lesz valami jó befektetési lehetőség, bár így promo lapok nélkül nincs igazán utánpótlás a piacon.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #16591 üzenetére
Áhh ő kell a csapatba
Meg olyan helyre nem költök ahol fasza játékosom van
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ez a befektetés végül egész jól sült el.
Ha jól emlékszem, amikor elkezdtem valami 6,7 millióm volt, most 8,76 milliónál állok és még aktív a listán kb. 550-600k értékű 88-as lap, szóval a vége szerintem olyan 9,3 millió lesz.
Ebből levonok 300k-t az informok miatt, mert ugye azok nagyrészt nyitott lapok voltak. Így olyan 2,2-2,3 körül lehet a profit. Nem olyan rossz, de következőnek megpróbálok a drágábban eladható 88-as lapokra menni. -
BenXL
tag
válasz
Kristof_94 #16570 üzenetére
nem sajna azt már ellőttem amim volt
-
BenXL
tag
Egy Konate-Bailly untrade CB párost mire érdemes lecserélni kb 1 millából?
Úgy kell kinéznie hogy egy icon + egy League1 / La ligából legyen.
Én moments Vidic + Denayerre gondoltam és akkor a kapuba még mehet potm Courtois is. -
toxicjew
addikt
Persze, hogy komolytalan a játék, most is egyik félidőről a másikra belassult a játék, most ezzel mit lehet csinálni? Meg 5x szerelem a játékost, visszapattan a labda, ott áll előtte az én játékosom, de soha nem akad el a labda, driven passz a büdös életben nem működik de Jürgen félpályásokat ad, Cordoba 16oson kívül lő finesse gólt, és még lehetne sorolni
Halott játék.
-
Woodslave
félisten
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #16563 üzenetére
Írok ennek a kurva EA-nek.
Aztán ha lebannolják az accot, leszarom, ennyire csak Magyarországon tud lejteni a pálya egyeseknek...
Komolyan vicc, hogy 2022-ben egyenlőtlen feltételek vannak játékos és játékos között. Érted baszki, IF Gelson Martinssal futnak le.
Még ha Signature Signings lenne...
Áhh, komolytalan ez az egész játék.
-
elod22
senior tag
Végül jönnek a Hero upgrade lapok vagy csak spekuláció volt?
-
-
HdRew
őstag
Nos, a szerveren ülők ellen semmi esélyünk.
Komolyan szarik bele az EA, ha valaki messzebb van a szervertől, akkor hátrányból indul, még ha csak 5-10 ms az eltérés is, már az bőven elég.
Legszívesebben ideültetném őket Magyarországra, hogy na akkor játsszál, majd pedig valami külföldi helyre vinném ahol közel van a szerver. Hogy ott rohadna meg az összes, ahol van.
Utolsó 3 meccs 3 lose, de úgy, hogy a labdáért való versenynél Mbappét lefutja Varane. (Nincs labda Mbappénál, szabad prédára mentünk.)
Komolyan, ennél nevetségesebb játékot nehezen lehetne kitalálni.
-
raven84
senior tag
Ti eladjátok a házat is tots előtt vagy szartok bele?
-
Woodslave
félisten
Fax kalap 0-0 vegig hátul passzolgat. Persze nem tudtam semmi csinálni. Kiléptem a hosszabbítást már nem kínlódom végig. Úristen milyen beteg állatok
-
eM'82
addikt
Karácsonykor volt bármi konkrét karácsonyos reward? Emlékeim szerint nem. Akkor mi a francnak kell a Ramadan-t beletolni a játékba? Engem meg ez zavar, ha őket meg a keresztény ünnepek.
-
toxicjew
addikt
Digi amúgy te mikor tervezed kiarulni a lapokat?
-
HdRew
őstag
Az igen, grat! Mutassátok meg Woodynak, hogy Cantona nagyon is jó.
Amúgy simán odaadhatna nekem az EA az első 14 meccsből 11 győzelmet, már megint ennyinél járok. Nem hiszem el.
Volt 1 meccs, ahol 8,1 xg-re rúgtam 2 gólt és végül tizikkel kaptam ki.. (persze x-nél nem tudtam gólt lőni, ellenben ha az ellenfél szerzett egy gólt akkor gyorsan nekem is sikerült.. hánaná, ofkorsz)
1 meccsen pedig tisztán láttam, hogy az ő játékosaik gyorsabbak, Mbappéval nem tudtam lefutni Prime Desaillyt, már-már vicckategória.
Remélem 3 wint még sikerül behúzni, egyébként érdemes kinyitni a pakkokat? Semmi említésre méltó nincs most, max. tényleg foddert tudok nyitni.
-
Mrguba
őstag
Na most hol van az SB reward?
Nem kaptam meg
-
Mrguba
őstag
Eriksen mikor kapja az upot?
-
Woodslave
félisten
Na én eladtam minden Haalandot a végét 35.5-36k. mindet 26k alatt vettem már megint csak bánom hogy nem ebből vettem csak
Nem agyaltam tovább középpályát elviszi 7-esen Toty Jorginho meg Cancelo. Megvettem moments Puskast. Egy rivalst játszottam csak reggel két gólt rúgott de teljesen "lehetetlen" poziból
Dribbling qrva jó.
Ezzel a nagy biznisdzel kb. 700k coinnal lettem előrébb mint voltam az meg semmire nem elég már. Mondjuk van még 80 db 85-84-es lap nem tudom azokkal lesz-e valami. Nem bánnám ha még beleférne egy moments Essien
-
Nandinagy
addikt
Én kész vagyok a csapattal
Ha lesz coinom valahogy beépítem Brunot, Rice helyett ,hogy jobb legyen a chem de ez így tökély. Nanitól féltem ehhez képest 20 meccsen lőtt 28-t úgy, hogy 6 meccset leadtam(11-3 után)
Szancsu meg wl után jött vissza de mivel eddig is imádtam tuti jó lesz.
Nkunku meg brutálisan jó középpályás. -
|AP|
veterán
köszi!
Most már biztos nem csinálom meg Mbappét.
Meglátjuk mennyire jön be az öreg. Grizi helyére jön, pedig vele is nagyon elégedett voltam.
Az utóbbi időben egy csomó szabadrúgás gólt vert. TOTS-ig most már biztos hogy ülök a seggemen, addig nem nyitok pakkot, de nagyon sbc-t sem csinálok -
|AP|
veterán
WL után megcsináltam a maradék swapokat.
Meguntam az életem, de meglett a maradék. Más választásom már nem volt, csak a 8 tokenes prime pack.
Korábban egyetlen ikon volt a klubban, egy mid van Persie. Most már van egy prime is
Szerintem megy mindkettő a pickbe... (de a mid biztos) -
Mrguba
őstag
Viszont ez a RICHARILSON egesz jo kis lap...csak keresem mivel lenne jo melyik chem
HAWK van rajta...de futbin ENGINET javasol...nem tudom..de ha kapna + 2-ot amit nyilvan nem fog mert akiket eddig kiraktam egyik sem kapottakkor kurva jo lapp lenne
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #16519 üzenetére
Btw most játszom egy DeineMuddah nevű játékos ellen. Hm...
De régről még rémlik a SzaroswcDeszka is.... -
Digestive
veterán
válasz
toxicjew #16514 üzenetére
Én tutira nem adok el senkit még napokig. Az EA ezt a hetet nem véletlenül csinálta így. Hónapok óta nem volt olyan hét amikor nem volt promo. Content lesz dögivel szerintem. Így felverik a piacon a hulladék lapok árát. Kiéheztetik a népet picit. De ez nekünk tökéletes.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #16513 üzenetére
Amúgy most elérte a lélektani határt Verratti, 25k PCn. A logika azt diktálja amit te is mondtál, elvileg jövő péntekig nem lesz supply, tehát fogynia kéne és nőnie az árának. Viszont ez a PP ugye csak 2x csinálható. Bevallom remeg a kezem, de egyúttal bennem van, hogy még mehetne kicsit tovább
-
toxicjew
addikt
Azaz, rakjátok csak szépen kifelé minél tobben
-
Woodslave
félisten
Haaland 31k coinert instant elmegy de ez elég lofax. Bamba jó ötlet volt ha eladtam volna meccs előtt most jól beszoptam ezt is. Nyilván 84-esek meg se mozdulnak erre se
Elegem van amúgy is ebből a xarbol lehet kirakom inkább én is egy Guardiolaert
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #16505 üzenetére
Wijnaldum is kilőtt. Persze nincs egy se
Amúgy tudnám dijazni ha a lille meg tudná verni az emberhátrányban lévő utolsó helyen állót
-
Digestive
veterán
Most vertek meg 0:4-re egy ezüst csapattal, ahol az egyetlen arany lap az Matip volt.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #16502 üzenetére
Komolyan máskor ilyenkor már robbant. De mindegy. Komolyan mondom utolsó ilyen all in befektetésem. Ezután ha lesz coin meg vmi jó akkor veszek de qrva elegem van
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #16500 üzenetére
12 db-ot eladtam 37,5-ért, most meg 3 db-ot 39k-ért, megy fel...
(#16501) Hunreeth : Képzeld el, ahogy Ben Yedder meg Gelson Martins fellöki majd.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest