Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #19282 üzenetére
Ingame, vagy indító formáció miatt?
Simán lehet 4-4-2böl is 352t csinálni, ha mondjuk LM-ben Cancelo van. Én elengedném az egyik CB-t (VVD-t), aztán max olyan játékost kell a kezdőbe tenni aki majd ingame CB-ként is megállja a helyét. Carlos Alberto ilyen pl.Más. Tegnap 6ig ez volt a terv...
Aztán az árak is felmentek, meg Neuer pottyant, ill. Süle könnyen kipattintható volt, így ez lesz (Davies árára várok hogy stagnáljon).
Avíla endgame, miatta kell Acuna a kezdőbe. Nedved egész jó, ő is inkább linkek miatt kell.
Henderson veszett jó CDM/CM. Davies lesz a párja.
Pavard sok sárgát hozott össze az utóbbi pár meccsen, így lehet oda meg Ndicka fog jönni.
-
scholl
tag
Prime Vieira még mindig ajánlott?
mid Matthaust váltanám vele
kellene egy cmd.
(igazából nem tudom mit kezdjek a fodderekkel) -
Madn!ght
addikt
válasz
Mrguba #19280 üzenetére
Én kiraktam Ronit. Engine-nel egyáltalán nem adta, (sztem a 90+ fizikájú védők mellett nem mindig tud átbugolni), hawkkal viszont már szépen szórta a gólokat. Ha van fodder megérheti. Son jött ellenem párszor, szerintem kb Ronihoz hasonló a karakter. Amelyiket jobban be tudod építeni, azt válaszd.
-
EA's hit
őstag
Este lepörgettem gyorsan a wl-t a szokásos 9 winig. Pickből Müller, 50k-s pack Volland, 100k-s meg valami 84-es fos if
Tragédia.
-
marcess
senior tag
válasz
Mrguba #19280 üzenetére
Vedd meg Sont, ha nem tetszik el tudod adni.
Nézegetem ezeket a Bundes totsokat, gyakorlatilag Nkunku, Bellingham aki drága ( nyilván a legjobbak, de pont ők azok ugye akiket könnyű más ligával beépíteni) de egy Haaland Lewa páros már 1. nap 1milla alatt vannak együtt. A fele meg már fodder áron megy (boxon).
Ezzel a csapattal vágok neki a hétvégének kikerült Son és Dias is, csatár poszton a high/high nem jön be, Chiellinit pedig még mindig jobbnak érzem mint Dias. Wl után ha nem pickelem ki, Ndicka biztosan jön próba játékra, ha ultra mázlim lenne Bellingham, Nkunku is beépíthető lenne. -
Mrguba
őstag
Gyerekek csatarba melyik inkabb?
Ez az uj POTM RONALDO kirakni?
Vagy TOTS SON megvenni?
Son 7 esen lf ben lenne ST -
Woodslave
félisten
Vettem egy 55ks packot store ide is esett egy Neuer. Tényleg vicc a kapus drop rate
-
Kristof_94
nagyúr
PC-s játékosoktól kérdem elsősorban. Nektek szokott mostanában olyan lenni, hogy hiába nyomtok bármit a kontrolleren/billentyűzeten nem reagál a játék? Azóta van ez mióta tv-n játszom. A kontrollerrel alapból nincs gond, illetve a játék sem fagy le, mert a menüben mennek az animációk, stb. Random szokott előjönni a hiba, szóval nem rögtön indításkor. Ilyenkor mindig alt+f4 az egyetlen megoldás...
-
HdRew
őstag
válasz
PRDZsolesz #19276 üzenetére
Én is ps5-ön ps4 verzióval játszom főleg.
Pár meccs erejéig Woody accján toltam a ps5-ös verzióval, de egy fostenger az egész, ennyit nem ér, sokkal jobb a prevgen verzió. Mondjuk így is most ott 4/4 winnel indítottam a wl kvalit, szóval meg lehet szokni, de inkább maradok a prevgennél, ha lehet.
Pár streamer is inkább a prevgennel tolja ahogy nézem, pl. Auziomf, szóval a békesség jegyében inkább a prevgent javasolnám, ha lehet olyat boxon.
-
PRDZsolesz
aktív tag
"Mivel ez elsősorban még mindig egy játék, amit illene élvezni, én azzal a verzióval játszok, ami több örömöt okoz."
Maximálisan igazad van
Én mostanában rohadtul nem élvezem, és csak idegesebb vagyok miután felkelek előle. Vissza kéne térni a "leszarom, ez csak egy játék" állapotba.
-
toxicjew
addikt
Na megvolt a nagy pack opening, 2m értékben biztos elnyitottam, természetesen semmi értékes nem jött, a legdrágább Raum volt 77kért... Na nem baj majd egyikőtök biztos kinyitja mmből Bellinghamet meg Nkunkut ahogy az szokott lenni
Fodder persze jött, arra nem lehet panasz, de hát idén nem nyithatok semmi értékeset eladhatóban, ez kőbe van vésve...
Párat kellett discardolnom, úgyhogy lassan el kell dönteni kit rakjak ki.
-
|AP|
veterán
válasz
PRDZsolesz #19273 üzenetére
ki tudja mivel cseszik szét a 23-at (mint most a hypermotion-nel).
Én úgy vagyok vele, hogy ráérek majd akkor szenvedni vele
Mivel ez elsősorban még mindig egy játék, amit illene élvezni, én azzal a verzióval játszok, ami több örömöt okoz. Ez pedig nálam a prevgen. -
|AP|
veterán
válasz
PRDZsolesz #19271 üzenetére
én ezért játszok PS5-ön is a prevgen verzióval. Adtam többször is esélyt a nextgennek, de egyszerűen képtelen voltam megszokni. Series X-re nem telepíthető a prevgen verzió?
Én feltoltam PS5-re a PS4-es verziót és azóta kevesebb az ősz hajszálam :) -
PRDZsolesz
aktív tag
Lecseréltem a One X-et egy Series X-re, más is ennyit szopott mire megszokta a nextgen verziót? 8 éves koromban jobban játszottam, mint most ezzel, pedig prev genen 11-14 win között simán ment a wl, div1 és elite között voltam, ültek a cselek. De ez egy rakás sz@r, mintha valami más játékkal játszanék.
-
Mrdevil
addikt
Nuku Nkunku a piacon.
-
Mrguba
őstag
Gyerekek csatarba melyik inkabb?
Ez az uj POTM RONALDO kirakni?
Vagy TOTS SON megvenni?
Son 7 esen lf ben lenne -
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #19265 üzenetére
Jelen.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #19265 üzenetére
Remélem minimum erőfeszítéssel összejön a 15 token, én sem tervezem az összeset kiszedni, csak az sbc+néha ha úgy adja a sors (De Gea pl).
-
Kristof_94
nagyúr
Jesszus, ki a halál akar megint ennyi sb meccset játszani egy tots swap tokenert. Röhej...
-
eM'82
addikt
WLt tuti kihagyom, inkább kifarmolom FB Sülét.
MrDevil: hát, nem gondolták akkor túl a dolgot EA részről. Mondjuk Neuernek pont örülök, de 1 órája még egy PL+LaLiga hybrid volt terítéken. Így viszont röpül a védelem nagy része.
-
Woodslave
félisten
Csináltam két prem upgradet. Alison és Jota. Faxom tényleg. Szerencsére Alisont beraktam Vieiraba de Jota.. ráadásul nulla lapom még sbct se tudok csinálni
Lehet elkezdem Ronaldot...
89-es squadot meg tudom csinálni. Aztán két hét múlva itt a fodder paradicsom swaps 2
-
EA's hit
őstag
válasz
Mrdevil #19258 üzenetére
Persze, oké. De lenyomtam ma még jópár legendaryt, ilyen egyiken sem volt. Meg oké, hogy nehéz elvenni a labdát, de hogy Wu Qing lefutja Pelét és hibátlanul csinálja a Zidane-fordulókat, hármat egymás után, az vicces
Meg mi ez hogy a 2. félidőre eltűnt 3 embere (nem mintha ezt bánnám)? Mi az hogy felnyomom magam attackingra, a gép meg visszavesz folyamat balanced-ra? Na mindegy, vége van, de arra jó volt, hogy eszembe jusson, miért nem játszottam egész évben egyetlen legendaryt sem
-
Mrdevil
addikt
válasz
EA's hit #19257 üzenetére
Legenden nehéz tőle elvenni a labdát. Ő kB über passzokat csinál. A team containt nem szereti, akkor néha kicsit megzavarodik és elpasszolja magát, meglepődik, hogy többen rontanak rá. Meg ő olyan gyorsan magához hívja az adott közeli játékosát, meg egyből küldi támadni, mi azért ilyen gyorsan nem rágatjuk ide-oda a csapatot. Ultin meg aztán nála mindenki 99-es játékos, mindegy milyen a csapata.
-
EA's hit
őstag
Itt egy gyönyörű példa az sb-s csalásra, vagy legyen ez bármi
Most játszottam egy legendaryt (pedig nagyon nem szoktam legendaryn nyomni), a félidőre 19-81% (!) volt a labdabirtoklás, nem az én javamara
De a félidő közben volt hogy 15%-on álltam. Szenvedve tudtam egyetlen gólt lőni, aztán a 2. félidőre random 8 emberrel jött ki a gép, és maradt is annyival a meccs végéig
Így végül simán nyertem, bár a labdabirtoklásom így is csak 23% lett a végére. Ja, és a taktikámat attackingról folyamatosan visszarakta magától balanced-ra
És ezért a foshalmaz játékért milliárdokat keresnek
-
-
EA's hit
őstag
Ma végre 7-től lesz wl, vagy megint csak este 10-től?
-
gjoe
addikt
válasz
xyzikeee #19240 üzenetére
Na minden nehézségen a maximum ponthoz minimum 5 gólt kell lőni. És pontokat von le ha gólt kapsz. Tehát jobb egy 5-0 próban mint 2-1 wc-on.
Ha gyakorolni akarsz akkor persze kell az erősebb fokozat. Mindig nézd meg meccs előtt az ellenfelet.
5sm támadók nem jó jel mert azokkal tényleg szét szívat.
Amelyik csapat chemistryje 50 alatt van azok lényegesen gyengébben teljesítenek itt lehetsz bátrabb.
Ott is ahol minden balanced az ellenfélnél, de ahol press van beállítva ott védekezni és kontrázni kell.
Az ellenfelek más játékosok csapatai és az ő képességük szerint játszik az AI. Sajnos azt nem látni előre, hogy egy div5 player csapata, vagy egy elite playeré. Ezért van, hogy mondjuk egy 90-es csapatnak wc-on verek 8-at majd egy ugyanilyen csapatot éppenhogy megverek 1 góllal. De ha jól megnézed az ellenfeled (csapat, összeállítás, taktika és a klubb alapítása azért elég jól lehet szűrni.) Mondjuk egy 2022 márciusi klubb csapata nagy valószínűséggel nem elite szinten van. -
Mrdevil
addikt
válasz
Profinak mennie kell, max egy golt bemákol az enemy, ha erősebb a csapat, de az ötöt meg lehet neki mindig rúgni. World classon, csak a kevés kB 50-60 chemis, vagy az alatti csapatnak érdemes neki menni. Második félidőben benyomom neki a full presst, aztán hadd szóljon. Hétfőre már meg is szokott lenni a kB biztonságos 50k az elite1-hez.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Én az SB-ben mindig World Class-t játszok, de 80-as csapatnál nagyobbat nem választok ellenfélnek. Van egy ütős kis ezüst csapatom ellenük ezért minden meccsen kapok vagy 2000 pontot. Így kb 20 meccs alatt megvan az Elite 2. Az már jó packokat ad, jobbakat mint a DR reward plusz kapsz egy Tots Lapot.
World Class szinten jól kell védekezz a gép ellen, két szélső védő Stay Back paranccsal és nem árt ha két középpályásaid is Stay Back-el játszanak. Ne engedd az AI-t lőni, mert van hogy egy Bronz csatárral is beveri messziről. Én kifárasztásra játszom és a második félidőben behozok valami gyors embert csatárba. Inaki Wiliams Fanthasy lapja adja nekem a legjobban és az utolsó negyedben 2-3 gólt is lehet vele szerezni.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #19246 üzenetére
Nem figyeltem..mire kapott?
-
Mrguba
őstag
Gyerekek most mi van ezzel a FODEN lappal akkor?
-
bodnar123
őstag
válasz
#96241664 #19230 üzenetére
Ez egy sima SB match volt. Az érdekük az, hogy így kerülik el a vizilabda meccseket. Nem tudják azt megcsinálni, vagy nem akarják, hogy a gép jól védekezzen és néha hibázzon, hanem azzal oldják meg, hogy szándékosan elcseszik a lehetőségeket. És mivel gyengébb fokozaton, az embered képes arra, hogy tovább fut, ezért talán kijelenthető, hogy szándékosan áll meg. Nem a védő lett gyorsabb, vagy ért oda, vagy szerelt. És ezért frusztráló az egész. Mert meglátod a jó helyzetet, meg is próbálod odaadni, de elcseszi. Viszont ez csak egy példa, mivel sb meccs volt ezért ki is lassítható. Viszont ezt egy online meccsen rengetegszer megélem, és az csak amit észreveszek. Persze az is érdekes, hogy most elkezdtem online seasonst 7. osztálytól és kb 14 meccset nyertem zsinórban simán. Persze gyenge szintű ellenfelek meg minden (bár én United drukkerként Uniteddel játszottam a PSG, City ellen), de ami más, hogy a buherálást max abban éreztem, hogy sorra védett a kapus és 14 gól helyett csak 7et lőttem kb meccsenként. Viszont, ha üresen állt a játékosom oda ment a labda, ha futott akkor nem állt meg.... Ezek viszont nem az ellenfelen múlnak. Mert ezek az én játékosaim. De persze hogy manipulál, a kis 7 éves gyereket is rá kell venni, hogy kérje meg a szüleit, hogy öljenek pénzt ebbe a ....-ba. Továbbra is mondom, én nem tudok róla, hogy a forráskódokat valaki tudná, (valamelyik cégnek egyszer kijutottak, de azt sem adták ki nyilvánosra ha jól emlékszem), hát még hogy azt értelmezzék... Amúgy ezek a csalások mindkét oldalon ott vannak. Az online meccseket egyszerű befolyásolni. Az AI-nak van 8 különböző szintje. Ha az egyik Beginnerre vált, a másik Ultimatere akkor sok esélyed nincs. Azért ha látni is akarsz, akkor látható, hogy nem mindig ugyanúgy viselkednek a játékosaid. Ha te ezt a véletlennek hiszed egy olyan cégnél, ami milliárdos profitot vág zsebre... Lelked rajta. Nekem a gondom nem az, hogy csal, hanem az hogy a te játékodat cseszi tönkre indokolatlan megmozdulásokkal. Szerintem így frusztrálóbb, mert azt hiteti el, hogy te nem csináltál valamit jól (ugye kedves Woody), miközben csak nem a te kezedbe van az irányítás.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, mire lenne érdemes jobban figyelnem Squad Battles meccseknél?
A profi szinten még tudok nyerni, valamikor 8-0 -ra valamikor 3-1 re, ellenfél függő.
Viszont Világklasszison, főleg ha egy nagyon erős csapat ellen megyek akkor csak nyomozom a labdát. Az AI össze vissza forog a labdával és olyan gyorsan passzolgat hogy esélyem sincs kb elvenni tőle. Nagy nehezen sikerül egy döntetlent kierőszakolnom de oylan is van hogy simán kikapok 2-0 ra.Rettentő nehéznek érzem sokszor... Rivalsba nincs ekkora mértékű csalás mint itt.
Nektek hogy megy?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #19237 üzenetére
Kurvára mindegy, h 4* vagy 5* a WF, de a skillről ugyanez nem mondható el.
De tudom, h neked 5* skill fóbiád van. Megértem a félelmed.
-
Aguinaga
őstag
Kicsit gondban vagyok, kiszedtem a 85*20-as packot, de nem nyitottam még ki, mert olyan szarul adta a pl-es tots-okat (konkrétan egy Alisson jött a 80+ pickből, egy untrade Rice az egyik korábbi DR packból, meg szintén egy Rice a garantáltból.. )
Ikon swapban semmi nincs kész az onlineből, de bundes jatékosom sincs. Tegyem el ezt a 20*85 packot ma estére, vagy durrantsam el most a PL alatt? Egy Nkunkunak örülnék, de nyilván nem fogom kinyitni. A többi Bundes Tots ki lehet? -
törölt tag
válasz
toxicjew #19220 üzenetére
Az is teljesen félre volt értelmezve. Nem a játék kódjából volt, csak egy EA által beadott szabadalom, ami még csak nem is konkrétan a fifához köthető.
Még jogi ügy is volt belőle, ahol szintén nem tudták bizonyítani a scriptelést.
Ami tényleg van benne valamilyen szinten, az RNG. De ha belegondolunk hogy működhetnek a játékosok statjai, akkor ez elég egyértelmű.
Meg van tökéletlen AI, tökéletlen hitboxok, tökéletlen animáció és a játék fajtájából adódóan késleltetős lag-kompenzáció. Ezeknek tudható be minden.Még hozzátesszük a skilled-based matchmaking-et és akkor tényleg nem lehet megmagyarázni, hogy a fentiek mellett ha meg is tehetnék, egyáltalán mi értelme lenne szándékosan elcsalni a meccseket. Mégis ezzel van telesírva minden nap a fórum 2-3 ember által.
-
v-man
őstag
Diast többen írtátok mennyire jó, Laporte tots ahogy nézem viszont 2x olyan drága... A spanyol is megéri az árát? Laliga csapatomba együtt lenne őket legkönnyebb bepakolni.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi!
Lehet elég lesz tots Son, Tots Mane túl drága. Az inform Son meg lenyomott nálam 1425 meccset, jó kis játékos. -
HdRew
őstag
válasz
Zimmi91 #19219 üzenetére
TOTY TOTY TOTY.
Köszi!
Jó lenne egy TOTS Nkunkut pickelni vagy ha jönne pakkban, és eladhatnám.
Ez a Días egy állat, Rüdiger is parádé, mennyivel egyszerűbb egy jó védelemmel az ember élete.
Már csak a posztokat kell megtalálnom, lehet csinálok egy 4-3-2-1-es felállást, mert így most a szélre nem is igazán kell ember, viszont egy kicsi szélesség mégis kéne a csapatnak, és az RF-LF meg tudná ezt adni.
Mid R9 attacking AI-ban szvsz borzalmas, #19212gjoe amit írt, azt tapasztalom én is, hogy beindul aztán megáll. Szerintem próbálj ki másik játékost is, mert Fekirnél, illetve Puskásnál ezt nem tapasztalom, vagy legalábbis nem annyiszor, iszonyat jó náluk az AI, de mid R9... nála be kell nyomnom az L1-et, hogy fusson is végig akkor már.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #19203 üzenetére
Védelem jó. Kp jó. Szélen tök mindegy ki rohangál. Pim Puskás vagy Esubio. Meg toty Ronaldo. Meg ha szereted tots Son. Ilyen alapra én biztosan két baxó csatárt vennék csak.
Vagy tényleg akit szeretsz. Semmit nem számít ki a cb már ezek közül. Semmivel nem leszel előrébb wlen mármint lehet 11-13 helyett 14-15 és? Mondjuk az is igaz hogy az agyalás a legjobb
-
raven84
senior tag
válasz
Szvsz, a védelem rendben bár én Diast tolnám VVD helyett és Cafut Trent helyett. De Bruyne/Alli pároson kívül meg mehet mindenki a levesbe.
-
bodnar123
őstag
válasz
#96241664 #19214 üzenetére
Milyen Script? Az, hogy ki tudják olvasni, milyen sbct raktak bele előre a játékba az egy dolog, a forráskódot viszont senki nem látja, szóval még ha ki tudnák olvasni se valószínű, hogy meg tudnák fejteni.
Igen választott egy lockot, bár szerintem józan paraszti logikával, és nagyon kicsit focizva az lenne az értelmes, ha arra lockolna aki ELÉ megy a labda, és nem arra akinek vissza kell futnia 3 méter. Vagy arra aki üresben van és nem arra akin 3an állnak. De jó, véletlen odalockolt, viszont a milliódolláros kérdés. Miért áll meg Bappe a passz pillanatában? Érdeklődését vesztette? A videóból tisztán látszik, hogy a lockolás előtt megállt, ezért adta a másiknak. Persze véletlen, de elég sűrűn csinálja. Viszont ugye ez ultimate szinten van. Egy professionalon valószínűleg Bappe tovább fut. Amúgy most így sima seasont játszva (ott már van cross play és talál ellenfelet) a játék teljesen más képet fest. -
törölt tag
válasz
bodnar123 #19211 üzenetére
Nem, arról van szó, hogy a két játékos közé céloztál, ami az assisted passing miatt az egyikre lockolt, a másik meg ennek megfelelően próbált változtatni a helyezkedésén.
Érdekes, hogy a játék kódjából mindent kitudnak már szedni, de ezt "direkt elcseszés" script-et valahogy még mindig nem találta meg senki.
-
bodnar123
őstag
válasz
#96241664 #19209 üzenetére
Na ne már. Pont ez az, a gép látta hogy ott van a helyzet, és szándékosan áll meg. Nem hülyék, letudják programozni hogy ha üresen van akkor fut az üres területen. Ha nem tudnák akkor amatőr szinten is megállna. Szándékosan megáll és bemegy a védő mögé, de még millió példát lehetne hozni. Így tudják befolyásolni az eredményt. Itt nem arról van szó, hogy rosszul helyezkedett. Jól helyezkedett, majd a passz pillanatában direkt elcseszi neked.
-
törölt tag
-
HdRew
őstag
válasz
marcess #19206 üzenetére
lol.
Na, kipróbáltam kicsit Zahát huzamosabb ideig, meg IF Messit, de Messinek a staminája ide már kevés, Zaha pedig hiába egész jó, de nem tudja magával húzni a csapatot.
Captain Mings nem rossz, de a helyére jött egy TOTY Días, és ő egy állat, atyaúristen.
Illetve visszajött régi jó barátom, Fekir is, igaz nem az RTTK lapja, hanem a birthday. Prime Puskás is marad még a kezdőben.
Ez a védelem atom, Fekir helyére ha majd jönne egy Captain Ben Yedder, annak örülnék, hátha nyitok egy Nkunkut.
Bár a mostani POTM sem lenne rossz, de Fekirnél elképesztő az attacking AI.
Ennyi hiba, és mégis pénzben úsznak. Ez van, sajnos megveszik/megvesszük. Én benne lennék, hogy senki ne vegye meg legalább karácsonyig a következő részt, talán okulnának belőle.
-
thebigK
addikt
válasz
marcess #19206 üzenetére
ezek betegek
miért gondolják ,hogy 3k XP, meg egy random OBJEKTÍVES bazmeg, mégcsak nem ingyen odaadjuk mindenkinek nesze ittvan prime gold players pack kompenzál valakit, aki nem tudta befejezni a wl-t időben, mert ezek a tetvek szokás szerint elbaszarintották ahogy szokták? mégegy ilyen kókler cég nincs a világon, mint ezek, szánalmas, legalja, katasztrófa
-
bodnar123
őstag
[link]
Ez a jelenet pontosan megmutatja miért is szar ez a játék. Persze egy érdektelen sb meccs, de egy átlag meccsen is ezt csinálná. Ott van egy üres sáv Bappenak, abba az irányba nyomom a passzt, a gép gondolozik melyik játékosnak lehetne jó, majd Bappe hátralép indokolatlanul, így a másik játékosnak megy aki elveszti. Szándékosan elcseszi neked a helyzeteket. Magyarul, amikor nem cseszi el akkor adott neked egy gólt. De milyen esport játék az, ahol néha a fegyver nem oda lő ahol a célkereszt van. Ahol szándékosan elcsesz neked dolgokat? Értem, hogy valamit tenni kell azért, hogy ne legyen vizilabda meccs, de ha itt a játékos végig követi Bappét egy szavam nem lenne. De nem. Ő megmutatja neked a helyzetet, hogy add oda a labdát, majd mikor megnyomod elcseszi direkt. És egy meccsen hány ilyen lehet. Csak ugye ott nem nézed vissza. Emiatt fájdalom ez a szarkupac. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Az eladhatóakat nem számolva van 9 millió.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #19200 üzenetére
*több zsetonom lenne, amit el lehet költeni, de úgysem fogom
amúgy Dias jobb, ingyen meg főleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest