Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
én váltok PS4-re, de csak azért mert lehet később megyek tovább PS5-re is. Igazából soha nem volt gondom a PC-s verzióval (egyszer ha kidobott valami ablakváltós hülyeség miatt), kíváncsi vagyok PS-en mennyivel lesz más/könnyebb/nehezebb. Lassan jobb is lesz ha elkezdem magam szoktatni a PS verzióhoz, mert PC-n azért szebb maga a játék valamivel.
Én is tolom még, van még egy utolsó cél, Ronaldinho. Ha már összejött ennyi nagy ratinges lap, akkor szeretném megcsinálni. Jelenleg 1,5millió coin van, 51db 88+-os lap (ennek több mint a fele 93-96), szóval talán van rá esély ha okosan csinálom.
Az kérdés mennyi értelme lesz az utolsó 2-3 hétre, de ha más nem mentek egy szép képet milyen csapatot sikerült összeszedni a végére

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest